Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
I ja vam predlazem da idete IMT-ovima,jer kad vide paradu traktora od par desetina hiljada evra pitace se ":Sta traze ovi,pogledaj sta imaju,a kukaju"

Sačekivanje policije pre Beograda teško da sme da se naredi, jer je opšta klima dosta zapaljiva. Još im samo fale ostavljeni traktori na prilazima Beogradu. Bar ja tako mislim. Probaće oni lepo po sistemu - izaberite svoje predstavnike, pa izvol`te u Vladu na razgovore uz kaficu. Naravno, bez novinara.

Pa sta treba da idem sa 30god traktorom,pa da mi stane usput...godine su to...a i sta je tu problem,ako godinama radim,crncim,ustajem zorom,lezem blize ponoci...ceo dan u prasini,otrovima,na +40 u sred polja dok BG raja lezi u krevetima sa ukljucenom klimom na +15...i nije to mecka od 100 000e,nego radna masina sa kojom treba da postignemo na vreme da sve uradimo.

Zrenjaninac jel idete putem prema Perlezu i Centi?Hocu da pokusamo ja i burazer da kontaktiramo neke ljude da ih pokrenemo i iz nase opstine Titel ako je moguce nekog.Mogli bi kod raskrsnice za Perlez da se prikljucimo.

Nemam tacnu informaciju mi iz opstine Zabalj da li idemo na Centu , tak oda prolazi se pored vase opstine pa sacekajte kolonu

Vazi Unesi celu marsrutu pa mozemo da se prikljucujemo i sa atarskih puteva, u mom slucaju kod Golf igralista pre mosta ako idete glavnim putem za ZR

U vreme emisije na B92 Znanje na poklon Uroš je redovno obaveštavao o protesnoj vožnji koja je najavljena i mogu reći da su se javili iz svih krajeva Vojvodine a bogami i iz centralne Srbije polaze tako da će to biti stvarno veliki odziv takođe je i obavestio da će saobraćaj biti usporen i da se predhodno raspitaju kuda se može ići gde je najmanja frekfencija traktora, narode ovo nije igra budimo solidarni i krećimo.

::svaka cast::::svaka cast::::svaka cast::
Bilo bi dobro da se negde stavi spisak mesta okupljanja. U kraju gde se ne organizuje a ima takvih koji bi išli da mogu da se pridruže gde im je najbliže.

Nazad
Vrh