Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
Lepo me nasmejala ova rečenica "Organizatori protesta rekli su da je bilo 12.000 učesnika, a policija da je bilo 10.000 demonstranata"
Inače citat iz ovog članka. Koji nema veze o čemu je samo je zanimljivo kako vlast i protestanti kao i kod nas "isto" daju različite procene broja demonstranata.

Posle kad mi neko kaže "ima toga svuda pa i u Nemačkoj". Da ima, ali se u ovom slučaju različite procena broja okupljenih mogu svesti pod greškom ili različitim načinima brojanja.
Ovo kod nas je stvarno žalosno. Uzmimo samo ovaj protest na kod Slavije. Koliko je je ljudi bilo? Koliko Vučićević i ekipa kažu da je bilo? Pa kako bre ?

Ja isto to misljenje delim, ja sam ubedjen da oni sebi cak i opoziciju namestaju kako njima odgovara...
Tako je.
Ti zivis u svom zivotu!😂
Nego gde bi živeo.Videćeš da će studenti,đaci,milicajci svi doći na svoja mesta.Šta misliš da mu mogu uraditi i sa čime i kad.Ko je taj političar koji mu može i sme nauditi.Mislim da još nije rođen.Koliko treba ljudi za taj zadatak.Još se i podsmeva.Prijatelju bez podrške strane sile(velike)-nema tu rabote.Najbolje u svemu ovom može da se desi je da sruše Oskara i da dovedu Oskara.

Pola SNS-a su bivši dosovci, G-17, dss-ovci i ostali, 40% rafinisani SRS i 10% neki nedefinisani... Uglavnom, ko god da ih nekad zameni u rukovođenju ostacima Srbistana, ovi će im se prilepiti ko pijavice da isisaju sve što mogu

Лично сам против ове гадије ту дискусије нема.Само ме мучи ко да дође на власт?Ко ће бити председник,премијер,министри итд ко?И шта је њихова стратегија Политика циљ,решења,стратегија све!Разумете кад су убили Обреновића знали су кога ће на власт...да не идем у Историју.Понављам серем се на СНС не желим да полемишем али желим да чујем предлоге, решења,не оптуживање и пљување једи други...

Лично сам против ове гадије ту дискусије нема.Само ме мучи ко да дође на власт?Ко ће бити председник,премијер,министри итд ко?И шта је њихова стратегија Политика циљ,решења,стратегија све!Разумете кад су убили Обреновића знали су кога ће на власт...да не идем у Историју.Понављам серем се на СНС не желим да полемишем али желим да чујем предлоге, решења,не оптуживање и пљување једи други...
Ja to pitanje postavljam vec dve nedelje, niko nema odgovor, kazu neka osoba koja se razume.

Kako mogu da primetim, mi smo u potrazi za prvo vrlo obrazovanom osobom, osecajnom za ljude, pametnom za ljude u Srbiji, neko ko ce se odupreti zapadu i istoku i najvise uticaju tajkuna, zabraniti uvoze i dogovoriti da se sva roba izveze, jel tako?

Treba samo pokazati da su svi oni smenjivi od strane naroda. Pa onda i onaj koji baš i nije dobar kandidat za nešto će se truditi da ne bude smenjen i da radi svoj posao što bolje može... Samo treba do tog stadiuma doći...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh