Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
naravno a ta zapadna firma ce biti otvorena tipa u londonu,imace jednog zaposlenog i ostale fore

mozda se pojave opet "arapi" kao i za pkb :ROFLMAO:

vrednost ruske strane u nisu je oko 750milina evra

sta je to za aleka da plati

naravno a ta zapadna firma ce biti otvorena tipa u londonu,imace jednog zaposlenog i ostale fore

mozda se pojave opet "arapi" kao i za pkb :ROFLMAO:

vrednost ruske strane u nisu je oko 750milina evra

sta je to za aleka da plati
Nema kome da plati za Ruski deo jer niko neće hteti da kupi- i taj što hoće da kupi ide na sankcije. Nacionalizacija ili propadanje nema druge.

pa to ti i pricam

amerima je bitno samo da rusi nemaju ni 0.1% u Nisu a sada imaju 56%

mi kao drzava imamo 29% vlasnistvo,ostalo su akcionari

sad ce se pojaviti neki partner da se otkupi ruski deo tih 56% i onda nema sankcija
taj partner ce biti zvalonja licno sa nekom otvorenom firmom

to je uradio sa pkb-om

Сунце ти хебем са каквим знањем се ви бавите пољопривредом. Све сами аналитичари, војни стручњаци, црни и бели магови, а своје знање замлаћујете овде на форуму. 🤔Па где сте бре били све ове године Вучић плаче за таквим знањем у влади. Ја верујем да када би он прочитао ваше постове, почистио би целу екипу око себе.

Lose ti shvatas, Vucicu ne trebaju ljudi sa znanjem, nego poslusni, onaj sa znanjem veruje u sebe i nije manipulativan, tamo su sve ljudi bez znanja, a diriguju im oni od gore sa znanjem, vise bi se ti tamo uklopio...
Па предложи ме да покушам да се уклопим, пошто видим да си ти баш, лепо се улегао у странку. Сад да ли си са знањем или без не би улазио у ту полемику. Све у свему мрсите муда кроз подеране гаће.

Јесам русофил помало али би отимање власништва од руса било по нас катастрофално. Лако заборављате кда смо молили русе да уложе вето на одлуке истог тог запада да нас сатанизују и осуде за много шта. Проћи ће и ово њихово, а нама је паметније да се пробамо договорити са русима за откуп тих 56% па после може опет нека продаја.

А што се тиче студената, подржавам их у потпуности, а узимање власти се ради револуцијом или на изборима. Да су сви студенти те недеље кад су били избори, отишли на гласање, друга би прича сада била, овако...

Јесам русофил помало али би отимање власништва од руса било по нас катастрофално. Лако заборављате кда смо молили русе да уложе вето на одлуке истог тог запада да нас сатанизују и осуде за много шта. Проћи ће и ово њихово, а нама је паметније да се пробамо договорити са русима за откуп тих 56% па после може опет нека продаја.
Nece Ameri dozvoliti otkup jer opet pare idu u Ruski dzep. Inace Rusi su svoj veto naplatili vise puta.

Па предложи ме да покушам да се уклопим, пошто видим да си ти баш, лепо се улегао у странку. Сад да ли си са знањем или без не би улазио у ту полемику. Све у свему мрсите муда кроз подеране гаће.
Ja sa strankom nemam nista, niti me ista interesuje, nek se bave sa njom besposlicari koji bi da ispadnu kao pametni nesto i na kraju nista ne urade, al se kao broji da su nesto pokusali, ja cu sve dati da se borim protiv tajkuna i da pokusam nasoj deci buducnost neku da obezbedim, a za te vase politicare me zabole.

Kako got znam i umem, politicari su samo orudje tajkuna da bi dosli do svojih ciljeva na nasu stetu, imam veliku zelju da ih unistim ali bez politike, to je samo moj licni stav.

Nazad
Vrh