mixer87kac
Član
Pa to kažem. Možda će još 2 apsolutna vladara proći Srbijom dok se ne stigne taj stadium...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti petljas tako da jedno kazes a drugo mislis!Tako je.
Nego gde bi živeo.Videćeš da će studenti,đaci,milicajci svi doći na svoja mesta.Šta misliš da mu mogu uraditi i sa čime i kad.Ko je taj političar koji mu može i sme nauditi.Mislim da još nije rođen.Koliko treba ljudi za taj zadatak.Još se i podsmeva.Prijatelju bez podrške strane sile(velike)-nema tu rabote.Najbolje u svemu ovom može da se desi je da sruše Oskara i da dovedu Oskara.
I da bude imun na pare.Kako mogu da primetim, mi smo u potrazi za prvo vrlo obrazovanom osobom, osecajnom za ljude, pametnom za ljude u Srbiji, neko ko ce se odupreti zapadu i istoku i najvise uticaju tajkuna, zabraniti uvoze i dogovoriti da se sva roba izveze, jel tako?
Ooo Boze dragi!!!Prvo i osnovno,treba mu pokazati da je NEBITAN.
Odnosno da on nije nadležan za ove stvari koje su sada na tapetu.
Da sam na mestu studenata,treba da odu pred NIKOLIĆEVU vilu i da ga prozivaju i nateraju da se oglasi.
Kao bivši predsednik.
I da ga onda pitaju koja su ovlašćenja predsednika.