mixer87kac
Član
Pa to kažem. Možda će još 2 apsolutna vladara proći Srbijom dok se ne stigne taj stadium...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti petljas tako da jedno kazes a drugo mislis!Tako je.
Nego gde bi živeo.Videćeš da će studenti,đaci,milicajci svi doći na svoja mesta.Šta misliš da mu mogu uraditi i sa čime i kad.Ko je taj političar koji mu može i sme nauditi.Mislim da još nije rođen.Koliko treba ljudi za taj zadatak.Još se i podsmeva.Prijatelju bez podrške strane sile(velike)-nema tu rabote.Najbolje u svemu ovom može da se desi je da sruše Oskara i da dovedu Oskara.
I da bude imun na pare.Kako mogu da primetim, mi smo u potrazi za prvo vrlo obrazovanom osobom, osecajnom za ljude, pametnom za ljude u Srbiji, neko ko ce se odupreti zapadu i istoku i najvise uticaju tajkuna, zabraniti uvoze i dogovoriti da se sva roba izveze, jel tako?
Ooo Boze dragi!!!Prvo i osnovno,treba mu pokazati da je NEBITAN.
Odnosno da on nije nadležan za ove stvari koje su sada na tapetu.
Da sam na mestu studenata,treba da odu pred NIKOLIĆEVU vilu i da ga prozivaju i nateraju da se oglasi.
Kao bivši predsednik.
I da ga onda pitaju koja su ovlašćenja predsednika.
Ti si upravo napisao što i ja.Nis nisam spominjao ali da je nešto u pozadini jeste i to ćemo uskoro videti ali neko hoće da ga kupi i sad ide u proceduru-i to opet za male pare-naš deo jer smo prezaduženi do guše.Ti petljas tako da jedno kazes a drugo mislis!
Ti tvrdis da oni stoje iza svega i da je izrezirano i sa studentima i sa Nisom
Ko je rekao da ce vlast pasti i ko veruje u to? Zbog studentskih demonstracija?
Boli ga ovo za demonstracije dok gazi sve na izborima gazice i studente i sve ostale bez pardona!
Istorija se ponavlja!
Ko je rekao za savet?Ooo Boze dragi!!!
Kod Tome grobara za savete!
O cemu pricamo???!!!
Evo Goran lijepo objasnio u recenici.Uopšte nije bitno ko će da dođe na vlast posle naprednih ološa.Bitno je da sudstvo,a posebno republički javni tužilac,radi svoj posao i neće imati problema.Ova vucibatina koja je umislila da je sve i sva u državi ima toliko nebitnu funkciju i lepo mu studenti poručuju da je NEBITAN.
Ja sam tako shvatio da si rekao, kako bi studenti trebali otici ispred Tomine vile da ga pitaju koja su ovlascenja predsednika!Ko je rekao za savet?