Sapatnik
Član
Читам да ме неко убеђује да радим оно што знам а да се не бавим политиком. То ће неко други за мене.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pokušavam, ali mi ne ide. Verujem da na sve načine pokušavaju da ih iskontrolišu i ne znam da li će na kraju i uspeti, ali za sad mislim da to nije tako.A probajte da shvatite sva ova dešavanja kao režiranu predstavu od SNS,počev od studenata pa na dalje.
Evo ja ću da budem ministar za poljoprivredu! Pa svako od nas na ovom forumu zna više od sadašnjeg ministra (koji nije totalna budala, ali veze nema sa strukom).Лично сам против ове гадије ту дискусије нема.Само ме мучи ко да дође на власт?Ко ће бити председник,премијер,министри итд ко?И шта је њихова стратегија Политика циљ,решења,стратегија све!Разумете кад су убили Обреновића знали су кога ће на власт...да не идем у Историју.Понављам серем се на СНС не желим да полемишем али желим да чујем предлоге, решења,не оптуживање и пљување једи други...
Nije isključeno da ni je neki način stoji iz ovoga sa NIS-om. Ta ista Amerika nije udarila sankcije Gazpromu ali zato jeste Nisu. Koja je tu logika?Ti tvrdis da oni stoje iza svega i da je izrezirano i sa studentima i sa Nisom![]()
Bot sns 1/1Лично сам против ове гадије ту дискусије нема.Само ме мучи ко да дође на власт?Ко ће бити председник,премијер,министри итд ко?И шта је њихова стратегија Политика циљ,решења,стратегија све!Разумете кад су убили Обреновића знали су кога ће на власт...да не идем у Историју.Понављам серем се на СНС не желим да полемишем али желим да чујем предлоге, решења,не оптуживање и пљување једи други...
Ko kaze da nisu udarili sankcije Gazpromu?Nije isključeno da ni je neki način stoji iz ovoga sa NIS-om. Ta ista Amerika nije udarila sankcije Gazpromu ali zato jeste Nisu. Koja je tu logika?
Nešto se valja iza brega. Priča se da Ameri hoće da kupe NIS. A ovi naši bi izgleda jednu kravu da prodaju 2 puta. Ne znam koliko će se Rusi obradovati tome.
Ili će možda NIS samo fiktivno promeniti vlasnika ali će i dalje biti Ruski. Sve u svemu nešto se gadno muti i sve smrdi da opet još jednu veliku pljačku ovog jadnog naroda!
Molim te kolega ne gledaj ko je sns smsn snhdjsab sbsgsgs, tome nema kraja, neka je sta got zeli da bude, pa nek je i najveci odpadak od coveka na svetu, treba da se slozimo kako se borimo, za sta se borimo, protiv koga se borimo i sta ako se izborimo, kako to da odrzavamo, ne budite sebicni ljudi da resavate stvari koje su problem samo sada, treba misliti na sve probleme u poljoprivredi i nasoj deci ostaviti kao zdravu granu privrede da mogu lepo ziveti od svog rada na imanju...Bot sns 1/1
Kako bre da ne gledamo ko je sns?Kakav bre dogovor sa njima o problemima u poljoprivredi sa njima?Ta sns-sekta nam zagorčava život već 13 godina i pri tom je ojadila ovu državu,da će teško da izađe iz krize za još 113 godina.Upravo zbog tih sektaša-sendvičara oni opstaju na vlasti.Nema dogovora sa njima,mogu da čekaju samo pošteno suđenje počev od predsednika mesne zajednice pa do predsednika republike.Molim te kolega ne gledaj ko je sns smsn snhdjsab sbsgsgs, tome nema kraja, neka je sta got zeli da bude, pa nek je i najveci odpadak od coveka na svetu, treba da se slozimo kako se borimo, za sta se borimo, protiv koga se borimo i sta ako se izborimo, kako to da odrzavamo, ne budite sebicni ljudi da resavate stvari koje su problem samo sada, treba misliti na sve probleme u poljoprivredi i nasoj deci ostaviti kao zdravu granu privrede da mogu lepo ziveti od svog rada na imanju...