Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Читам да ме неко убеђује да радим оно што знам а да се не бавим политиком. То ће неко други за мене.

Ako sam ti dodatno napisao da to nije u tom kontekstu napisano, ne znam sta ti nije jasno, BORBA ZA SVOJE POSLOVANJE, BORBA U SVOJOJ BRANSI POSLOVANJA, borba sa onim ljudima koji nam direktno unistavaju poslovanje, ima li jos nesto da ti nije jasno???

U pravu je nindza. Zasto mi da se bavimo njihovim poslom. Oni su placeni za to. Ako se pojavi neki problem , npr ovo sa nisom , zasto mi da se opterecavamo stim. Neka ga rijese.
Sto vise bi trebali tu "politiku" da ignorisemo. Valjda je nase samo oko glasanja da se inforisemo , glasamo i to je to za 4 godine. Nek se j....u. Pod uslovom da zakoni , i primjene funkcionisu.

A probajte da shvatite sva ova dešavanja kao režiranu predstavu od SNS,počev od studenata pa na dalje.
Pokušavam, ali mi ne ide. Verujem da na sve načine pokušavaju da ih iskontrolišu i ne znam da li će na kraju i uspeti, ali za sad mislim da to nije tako.
Što se tiče dobrog delo opozicije. Da. Samo naivnim ljudima nije jasno da su oni tu samo kako bi davali privid demokratije, da rade sve kako bi Vučić ostao u vlasti i da su sa njim u dogovoru. Zato ne možemo gledati na njih kao na drugu opciju već vršiti pritisak da institucije konačno rade to zašta ih mi plaćamo. Da ova država makar krene da liči na državu, a ne na cirkus. Neka Vučić ostane!

Лично сам против ове гадије ту дискусије нема.Само ме мучи ко да дође на власт?Ко ће бити председник,премијер,министри итд ко?И шта је њихова стратегија Политика циљ,решења,стратегија све!Разумете кад су убили Обреновића знали су кога ће на власт...да не идем у Историју.Понављам серем се на СНС не желим да полемишем али желим да чујем предлоге, решења,не оптуживање и пљување једи други...
Evo ja ću da budem ministar za poljoprivredu! Pa svako od nas na ovom forumu zna više od sadašnjeg ministra (koji nije totalna budala, ali veze nema sa strukom).
Od Tanaskovićke koja je u kućnom pritvoru i takođe veze nema sa poljoprivredom. I od Nedimovića koji je isto pravnik!
Zadnja 3 ministra poljoprivrede veze nemaju sa istom.

Kad pogledaš neke ministre i poslanike pa da nasumičnom lutrijom izabereš nekog iz Srbije biće bolji.

Ti tvrdis da oni stoje iza svega i da je izrezirano i sa studentima i sa Nisom😂
Nije isključeno da ni je neki način stoji iz ovoga sa NIS-om. Ta ista Amerika nije udarila sankcije Gazpromu ali zato jeste Nisu. Koja je tu logika?
Nešto se valja iza brega. Priča se da Ameri hoće da kupe NIS. A ovi naši bi izgleda jednu kravu da prodaju 2 puta. Ne znam koliko će se Rusi obradovati tome.
Ili će možda NIS samo fiktivno promeniti vlasnika ali će i dalje biti Ruski. Sve u svemu nešto se gadno muti i sve smrdi da opet još jednu veliku pljačku ovog jadnog naroda!

Лично сам против ове гадије ту дискусије нема.Само ме мучи ко да дође на власт?Ко ће бити председник,премијер,министри итд ко?И шта је њихова стратегија Политика циљ,решења,стратегија све!Разумете кад су убили Обреновића знали су кога ће на власт...да не идем у Историју.Понављам серем се на СНС не желим да полемишем али желим да чујем предлоге, решења,не оптуживање и пљување једи други...
Bot sns 1/1

Nije isključeno da ni je neki način stoji iz ovoga sa NIS-om. Ta ista Amerika nije udarila sankcije Gazpromu ali zato jeste Nisu. Koja je tu logika?
Nešto se valja iza brega. Priča se da Ameri hoće da kupe NIS. A ovi naši bi izgleda jednu kravu da prodaju 2 puta. Ne znam koliko će se Rusi obradovati tome.
Ili će možda NIS samo fiktivno promeniti vlasnika ali će i dalje biti Ruski. Sve u svemu nešto se gadno muti i sve smrdi da opet još jednu veliku pljačku ovog jadnog naroda!
Ko kaze da nisu udarili sankcije Gazpromu?

Molim te kolega ne gledaj ko je sns smsn snhdjsab sbsgsgs, tome nema kraja, neka je sta got zeli da bude, pa nek je i najveci odpadak od coveka na svetu, treba da se slozimo kako se borimo, za sta se borimo, protiv koga se borimo i sta ako se izborimo, kako to da odrzavamo, ne budite sebicni ljudi da resavate stvari koje su problem samo sada, treba misliti na sve probleme u poljoprivredi i nasoj deci ostaviti kao zdravu granu privrede da mogu lepo ziveti od svog rada na imanju...

Molim te kolega ne gledaj ko je sns smsn snhdjsab sbsgsgs, tome nema kraja, neka je sta got zeli da bude, pa nek je i najveci odpadak od coveka na svetu, treba da se slozimo kako se borimo, za sta se borimo, protiv koga se borimo i sta ako se izborimo, kako to da odrzavamo, ne budite sebicni ljudi da resavate stvari koje su problem samo sada, treba misliti na sve probleme u poljoprivredi i nasoj deci ostaviti kao zdravu granu privrede da mogu lepo ziveti od svog rada na imanju...
Kako bre da ne gledamo ko je sns?Kakav bre dogovor sa njima o problemima u poljoprivredi sa njima?Ta sns-sekta nam zagorčava život već 13 godina i pri tom je ojadila ovu državu,da će teško da izađe iz krize za još 113 godina.Upravo zbog tih sektaša-sendvičara oni opstaju na vlasti.Nema dogovora sa njima,mogu da čekaju samo pošteno suđenje počev od predsednika mesne zajednice pa do predsednika republike.

Razumem ja tebe, ali se nema vise vremena da se o tome brine, mislim da nam fokus treba biti na resavanju poljoprivrede, a politika ce se resavati posle. Zamislite sad da se mi borimo samo protiv politike, pa to traje jedno dve godine, pa dodju neki drugi, pa da se nameste jos godinu dana, pa dok izglasaju jos ola godine(ako se ispostavi da su na nasoj strani uopste), to je jos skoro tri godine kockanja sa zivotom i poslom, osim ako ne tvrdite da je vama lepo kako poslujete i zivite.

Sa ovima nema daljeg života pa ni poljoprivrede.Kako to misliš da dođu?Treba valjda da ih izaberemo na poštenim izborima.Ako ne valjaju na sledećim izborima da ih menjamo.Ne razumem da je neko umislio da su oni Bogom dani i da nam je neko drugi to nametnuo i mi treba da se pomirimo sa tim i da ćutimo.

Slazem se sve, ali koliko tu godina prodje da se to desi,a niko nema osiguranje da ce biti ista bolje, nama vec 20 godina rade o glavi i bave se nasim unistenjem, jel mi imamo jos godina za lose poslovanje?

Tri dana pricate o nekim kravama komsijskim, tri dana price u prazno, dva dana se vec zaboravilo na sve, u fazonu ja sam svoje napisao i bas me briga

Da li je moguce da i kod nas kao kod hrvata bivsi premijer zaglavi zatvor za korupciju? I to nije bas malu kaznu dobio ,i jos se nalazi u zatvoru.
Bar kod nas ima materijala za korupciju koliko oces, jedino ispada da kod nas treba da budu medjunarodne sudiej i tuzioci da bi neko bio osudjen za korupciju.

Nazad
Vrh