Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
O sankcijama NISu pisu i javljaju i mediji u Americi, tako da ne verujem da je prica za jedan dan. Naj gore od svega sta god da se resi i kakva god odluka bude bila, Amerikanci moraju da je aminuju. Njihov pritisak ide ka tome da mi otmemo Rusima NIS.

Covek sam predlozio i napravio dil sa amerima, NIS za ostanak i dalju podrsku njega na vlasti.

Kod sledecih protesta trampice nesto drugo samo da se vladavina produzi jos koju godinu.
Ovo je samo dokaz lakovernima koji veruju da kad se vlast promeni da ce biti nekih istraga, sudskih proceca, oduzimanja imovine. Novoj vlasti ce biti naredjeno da nista od ovoga ne pokrece, a bivsi politicari i poglavica ce biti uzorni clanovi drustva i uzivati u svojoj nelegalnoj stecenoj imovini i beneficijama.

Tako je to u kolonijama.

Баш ми да узмемо нис? Да не улети шел, бп, тексако или неко други? Трошимо горива као да сутра не постоји, две милијарде евра само од акциза уплати се у буџет.

Mislim da ste nerealni mozemo mi potpisati sta zelimo ako nema izbora nemami mi sanse za promene.Ako bi hteo neko da mi objasni sta donosi ova odluka USA da se uvedu sankcije NIS u
Neko se zasitio svakakvih lazi naseg poglavara prema Eu i Sad.
Ako mu je cilj i teziste ka toj Eu onda koraci u tom pravcu ali svi znamo koliko im se suprostavlja i uvlaci rusima u **greška!
Znacaj ovih sankcija mozda je samo prvi korak ka jos dubljim sankcijama!
Mene to ne cudi jer se vodi ista politika kao i ‘90-tih.
Cilj sa sankcijama je taj sto traze od naroda da ga eliminiraju a narod je stoka koja ga glasai dalje!
99% isto kao i za vreme onog morona koji ni na groblju mesto nije nasao!

Ako i dolazimo u situaciji da cemo ostati bez goriva, jedino resenje je da se zaduze kod rusa i da su “ braca “ rusi voljni da nam prodaju dovoljno % Nis-a kako bi smo mi bili veciti vlasnici! Pa da ih vidimo sad koliko su nam “braca” ili zabole ih ona stvar za nas kao i do sad!

Ne slazem se samo sto prebacujete sve u duboku politiku.Sto je prodata rusima moglo je i molu.Ko je kriv opet mi?Na.ebali smo samo je to sigurno,a oteti nesto sto je neko platio ako je platio to nije moj nacin

Ako i dolazimo u situaciji da cemo ostati bez goriva, jedino resenje je da se zaduze kod rusa i da su “ braca “ rusi voljni da nam prodaju dovoljno % Nis-a kako bi smo mi bili veciti vlasnici! Pa da ih vidimo sad koliko su nam “braca” ili zabole ih ona stvar za nas kao i do sad!
Nema od toga nista da se rusi odreknu vecinskog dela. Nema u sadasnjem svetu brace, prijatelja... Samo korist, biznis, pare.

Ako nam udaraju sankcije zbog komunizma ponovo, onda smo ugasili, pa koliki je samo posed komunistickih drzava da mi odma mozemo samo kljuc u kapiju da stavimo...

Nazad
Vrh