nsnidza
Član
Po meni izazivanje panike sa ciljem ulska u Nato...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis?Mene vec strah na samo pominjanje te reci za jedan zivot dosta je jedanput.Performans za naivne.
Neko se zasitio svakakvih lazi naseg poglavara prema Eu i Sad.Mislim da ste nerealni mozemo mi potpisati sta zelimo ako nema izbora nemami mi sanse za promene.Ako bi hteo neko da mi objasni sta donosi ova odluka USA da se uvedu sankcije NIS u
Vidis tamo to nepise takoAko i dolazimo u situaciji da cemo ostati bez goriva, jedino resenje je da se zaduze kod rusa i da su “ braca “ rusi voljni da nam prodaju dovoljno % Nis-a kako bi smo mi bili veciti vlasnici! Pa da ih vidimo sad koliko su nam “braca” ili zabole ih ona stvar za nas kao i do sad!
Nema od toga nista da se rusi odreknu vecinskog dela. Nema u sadasnjem svetu brace, prijatelja... Samo korist, biznis, pare.Ako i dolazimo u situaciji da cemo ostati bez goriva, jedino resenje je da se zaduze kod rusa i da su “ braca “ rusi voljni da nam prodaju dovoljno % Nis-a kako bi smo mi bili veciti vlasnici! Pa da ih vidimo sad koliko su nam “braca” ili zabole ih ona stvar za nas kao i do sad!
Posle bi mi to opet njima vratili.U suštini,sve bi to bilo na papiru.Nema od toga nista da se rusi odreknu vecinskog dela. Nema u sadasnjem svetu brace, prijatelja... Samo korist, biznis, pare.
E to nemere novcane transakcije moraju preko vlade USAPosle bi mi to opet njima vratili.U suštini,sve bi to bilo na papiru.
Moguće da je neki dogovor između Vučića i Amerike.E to nemere novcane transakcije moraju preko vlade USA