Nikad ništa da kucnem u drvo.Radi ona još a uključena je i ćerka u to, imaju i mladih snaga među redovima, ozbiljna firma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I zaboravio sam "fantomske " krave koje su u tvojim statistikama.Ovo sam siguran da nije tacno, taj ko ti daje informacije ili ne zna ili te zajebao.
Naravno, izvozničko-uvoznička mafija pravi velika pare na ovaj način. Ajde ja i ti da probamo da uvezemo kamion zamrznuti govedine da vidiš kako bi prošli. Uveren da nema šanse da dobijemo potrebne dozvole ili da je na neki drugi način osigurano da samo određeni ljudi mogu da se bave time.Evropskoj uniji rok koriscenja za zamrznuto meso je 6 meseci a kod nas godinu dana,i eto da ga ne bi unistavali oni nama prodaju starije meso po jeftinijim cenama da ga ne bi bacili i to onda spusta cenu zivih svinja kod nas. A mi bi mogli da usaglasimo tu regulativu sa Eu i da stavimo isti rok kao u EU ali neki razlog postoji zasto to ne radimo, verovatno neko ima korist od toga .
Nasa vlast sama postavlja prepreke, nije Evropska unija kriva kad Predsednik kaze da imamo viskove zita,kukuruza,soje,ulja secera a onda kad su najvece cene zabrani izvoz.
Значи ради радња добро...за њих Зиме немаNikad ništa da kucnem u drvo.Radi ona još a uključena je i ćerka u to, imaju i mladih snaga među redovima, ozbiljna firma.
Ne vredi ti nastavljas da tupis svoje. Znaci krava jeste manje od pola umaticeno a prvotelki dosta vise od pola kako ne mozes da razumes..Dobro si napisao-trećina krava.To ti je skoro pa tačan podatak.Ima malo više ali se tu računaju i prvotelke-i to je krava.
Gasila su se mahom gazdinstva koja su imala neumaticena grla, oni koji su godinama odbijali da udju u sistem propali su. Vreme je takvo da radis samo ako si deo sistema, ako nisi najebao si i ko to do sad nije shvatio ili je propao ili polako propada..Da li ti je poznat podatak,pošto vidim da barataš sa nekim podacima-koliko je od 2022 do sad gazdinstava ugašeno i krava koje su završile u klanici iz razloga prestanka bavljenja ili iz drugih razloga.
Nisam baš siguran. Bez ozbiljne analize i procene stanja ne bih ja to naglo zabranio. Veliko je pitanje koji procenat mesa mi uvozimo. Gotovo sigurno da trenutno nemamo dovoljno za svoje potrebe. Pogotovo govedine. Pilići mislim da nisu problem. Svinje su već upitneNe mora postepeno...evo sad da zabrane nista se ne bi desilo jer dosta svinja čeka utovar nikom ne trebaju...
Ne prodaju ga oni dzabe i bolje da ga prodaju posto bilo nego da ga bace a i verovatno ga ne prodavaju samo nama sigurno ima jos neka budalaJel vi stvarno mislite da će neko držati meso do isteka roka samo da bi prodao dzabe Srbima? Taj bolje da spava nego što radi. I još nešto - da li se takvo meso može prodati za ljudsku upotrebu?
Ako imaš priliku da čuješ da neko propada i prodaje klanici, odradi papire kao da si ti kupio te krave i minđuše okači tvojim kravama i eto ti umatičenih krava.Da li ti je poznat podatak,pošto vidim da barataš sa nekim podacima-koliko je od 2022 do sad gazdinstava ugašeno i krava koje su završile u klanici iz razloga prestanka bavljenja ili iz drugih razloga.
Sto je najgore u ovim vecim gradovima se i to meso iz uvoza prodaje po jakim cenama sto znaci da neko uzima velike pare na uvozu. Tamo plati jeftino robu za bacanje a ovde prodaje kao robu u roku..Prosto kao pasulj! Drzis nizak standard, uvozi meso za bacanje. Ne mozemo "mi" jesti sveze i zdravo meso, to kosta bracale!
U prevodu, lako ce mo mi proizvesti al kako ce to sirotinja platiti!
Eee koliko je nacina da se to sredi, samo volja je potrebna..Ako imaš priliku da čuješ da neko propada i prodaje klanici, odradi papire kao da si ti kupio te krave i minđuše okači tvojim kravama i eto ti umatičenih krava.