Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Pozdrav svima.Dugo nisam bio na forumu a sad se javljam sa pravom vešću da iz mog sela ide popriličan broj traktora što me je jako iznenadilo. Krećemo u ponedeljak u 9 prema Bačkoj Palanci!!!

sad sam doso sa sastanka iz sombora mi krecemo u 5 da bi bili u sivcu do 9 pa onda kud koji.
a sastajemo se u kljajicevu rastina,gakovo,stanisic,santic,miletic,conoplja,sombor,stapar i jos mnoga okolna sela.

Nemaju para zato su i doneli takvu uredbu a i znaju da 90% poljop. do 10 ha ne uplaćuje PIO tako da novac koji treba da izdvoje je mali a to će namaknuti tako što će nas povatati jer nam traktori nisu registrovani i još će i njima malo ostati

Neko je na fb pitap sta da radimo ako nas niko iz vlade sutra ne primi? Ja mislim da bi bilo dobro da pogasimo traktore i lapo zakrcimo bg i cekamo.........

Zrenjaninac jel idete putem prema Perlezu i Centi?Hocu da pokusamo ja i burazer da kontaktiramo neke ljude da ih pokrenemo i iz nase opstine Titel ako je moguce nekog.Mogli bi kod raskrsnice za Perlez da se prikljucimo.

Pa jel vidite da ni na televizijama ne pricaju o protestima mora da im je i to zabranjeno niko ni da osvrne se na probleme u poljoprivredi a kad hleb poskupi evo ti zabrane podizanja cena,sustina je da uzmemo od seljaka ako moze sve zadzabe a oni su,mislim seljaci fleksibilni cute pa ce proci,e NEMA VISE TOGA,kad mi trpimo trpece i Bg.

Pa jel vidite da ni na televizijama ne pricaju o protestima mora da im je i to zabranjeno niko ni da osvrne se na probleme u poljoprivredi a kad hleb poskupi evo ti zabrane podizanja cena,sustina je da uzmemo od seljaka ako moze sve zadzabe a oni su,mislim seljaci fleksibilni cute pa ce proci,e NEMA VISE TOGA,kad mi trpimo trpece i Bg.
bilo je sad na b92,kažu da to nije lepo što nije njihova televizija obaveštena o protestima,mnogi ne znaju ništa o tome pa mogu upasti u saobraćajnu gužvu koju će izazvati kolone sa traktorima

saska 1981,trazice oni pregovore samo neka bude blokiran Bg jedan sat videces reakcije,pa do koje granice idu kada nece ni da se pojave na TV,i kazu razmotricemo,videcemo nego nista kao da mi ni nepostojimo,oni su doneli strategiju i tacka,e videce sta je kad ustane kuka i motika

Ma mi smo ti ovde samo silni na rečima još ako popijemo po jednu ljutu nema nam prepreka. Svaki put biće ovo biće ono mi će mo ovako mi će mo onako pa na kraju samo umiljata vožnja sa po neki stidljiv zvuk sirena. - U dobru je lako dobar biti...-,

Nazad
Vrh