Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_207183069320439Pozdrav svima.Dugo nisam bio na forumu a sad se javljam sa pravom vešću da iz mog sela ide popriličan broj traktora što me je jako iznenadilo. Krećemo u ponedeljak u 9 prema Bačkoj Palanci!!!
Ja sam pitao...cekace se dok zandari ne dodju,a posle ce biti,kud koji mili moji!Neko je na fb pitap sta da radimo ako nas niko iz vlade sutra ne primi? Ja mislim da bi bilo dobro da pogasimo traktore i lapo zakrcimo bg i cekamo.........
Ja sam pitao...cekace se dok zandari ne dodju,a posle ce biti,kud koji mili moji!
bilo je sad na b92,kažu da to nije lepo što nije njihova televizija obaveštena o protestima,mnogi ne znaju ništa o tome pa mogu upasti u saobraćajnu gužvu koju će izazvati kolone sa traktorimaPa jel vidite da ni na televizijama ne pricaju o protestima mora da im je i to zabranjeno niko ni da osvrne se na probleme u poljoprivredi a kad hleb poskupi evo ti zabrane podizanja cena,sustina je da uzmemo od seljaka ako moze sve zadzabe a oni su,mislim seljaci fleksibilni cute pa ce proci,e NEMA VISE TOGA,kad mi trpimo trpece i Bg.