Paracinac83
Član
Sta ce njima krediti, kad po 3 zahteva predali u prvih sat vremena...
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Професионалци у мунтању и продавању магле.I non-stop traže da se subvencije ne daju onima koji PIO plaćaju po drugom osnovu jer sebe smatraju profesionalcima.A meni se govori da sam protiv svih.Ja sam samo protiv onih koji su protiv mene.
pa niko ni nekaze da ces za to dobiti pare ako se istraje za 17k po h za sertfirikovano semeA je to bilo po 17000 ili do 17000 po hektaru,a sta vi mislite,evo primer radim 100hektara zemlje i za 50 hektara imam sertifikovano seme a ostalo islo soja domaca i tavanusa psenica i kao dace mi za 50 hektara po 17000. Iskreno sumnjam u to. Bas ce ti drzava ti kupovati seme nacice caku da zajebe. A kao tih 10000 da daju realno gledano i to ce biti veliki uspeh jer vratite se malo unazad,dobijali zmo po par hiljada za hektar a tako dodje po 28000 i to je veliki uspeh a drzava neka juri ta fiktivna gazdinstva
Sent from my 2107113SG using Tapatalk