Mihajlo jovičić
Član
Komunisti kad im nije odgovaralo su uzeli puške i otišli u šumu.Ma to je ostalo jos od komunizma
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komunisti kad im nije odgovaralo su uzeli puške i otišli u šumu.Ma to je ostalo jos od komunizma
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ja pratim i mislim da ako im to prodje sa još par nekih izmena postaćemo roblje manje više u pravom smislu te reči.Ne znam koliko pratite situaciju, ali pripremaju se izmene krivičnog zakona, u najavi je ukidanje "iznuđivanja iskaza" od strane policije, ali i puno slobodnije tumačenje nasilnih akcija sa ciljem urušavanja države. Konkretno neće biti u problemu samo oni koji prave barikade, nego i oni koji to samo napišu, jer jelte organizuju i pozivaju na nasilje, a u problemu ću biti i ja kao vlasnik foruma koji omogućavam pojedincima da takve pozive na blokade javno objavljuju i tako unose nemir i nervozu među stanovništvo.
Svaka ti je na mestu i puka istina.Kao prvo za 17000 ništa nije potpisano, već samo obećano! Stoga mogu da se cenjkaju kako hoće.
Kao drugo, kada mega profi paori budu bili spremni da se odreknu par ha zemlje da bi i mi sitni vikend paori došli malo do obradive zemlje, tada će možda i biti sloge malo više.
Do zemlje se nemože doći zato što sve pokupe "veliki paori", sve i preplate arendu samo da bi oni radili a ne neko drugi. Sad kad je zaškripelo svi treba da podržimo ono kako njima odgovara.
10000 ali odma! je sasvim zadovoljavajuće a 99% da će tako biti.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Znaš dobro..,Koja dvojica moze ime i prezime
Zar nisi video dokument koji je Nedeljko izneo na TV?? Potpisi i pecati udruzenja i pecat i potpis vlade Republike Srbije. Ima u svemu ovome dve cinjenice koje ili necemo da shvatimo ili se pravimo ludi. Prvo. Kolicina para koju treba da izdvoje ako isplate 17000 sa racunima mozda je i manja nego ako daju svima po 10 000 bez racuna. Zar ne mislite da ovom drugom varijantom cuvaju socijalni mir i daleko veci broj gradjana ce biti zadovoljan?? Drugo. Zar ne mislite da nas samo ucenjuju navodnim rokom isplate?? Jer kao sto sam obrazlozio, ako ima sad odmah 10 000 znaci i da ima para i za 17 000 odmah.Kao prvo za 17000 ništa nije potpisano, već samo obećano! Stoga mogu da se cenjkaju kako hoće.
Kao drugo, kada mega profi paori budu bili spremni da se odreknu par ha zemlje da bi i mi sitni vikend paori došli malo do obradive zemlje, tada će možda i biti sloge malo više.
Do zemlje se nemože doći zato što sve pokupe "veliki paori", sve i preplate arendu samo da bi oni radili a ne neko drugi. Sad kad je zaškripelo svi treba da podržimo ono kako njima odgovara.
10000 ali odma! je sasvim zadovoljavajuće a 99% da će tako biti.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ajde daj neki potpisani dokument sa vladom za 17000 subvencija za seme. Da i mi vidimo.Zar nisi video dokument koji je Nedeljko izneo na TV?? Potpisi i pecati udruzenja i pecat i potpis vlade Republike Srbije. Ima u svemu ovome dve cinjenice koje ili necemo da shvatimo ili se pravimo ludi. Prvo. Kolicina para koju treba da izdvoje ako isplate 17000 sa racunima mozda je i manja nego ako daju svima po 10 000 bez racuna. Zar ne mislite da ovom drugom varijantom cuvaju socijalni mir i daleko veci broj gradjana ce biti zadovoljan?? Drugo. Zar ne mislite da nas samo ucenjuju navodnim rokom isplate?? Jer kao sto sam obrazlozio, ako ima sad odmah 10 000 znaci i da ima para i za 17 000 odmah.
e sad da se vratimo nazad u taj jul pa da vidimo ko je sta pisao,pa i na ovom forumuZar nisi video dokument koji je Nedeljko izneo na TV?? Potpisi i pecati udruzenja i pecat i potpis vlade Republike Srbije. Ima u svemu ovome dve cinjenice koje ili necemo da shvatimo ili se pravimo ludi. Prvo. Kolicina para koju treba da izdvoje ako isplate 17000 sa racunima mozda je i manja nego ako daju svima po 10 000 bez racuna. Zar ne mislite da ovom drugom varijantom cuvaju socijalni mir i daleko veci broj gradjana ce biti zadovoljan?? Drugo. Zar ne mislite da nas samo ucenjuju navodnim rokom isplate?? Jer kao sto sam obrazlozio, ako ima sad odmah 10 000 znaci i da ima para i za 17 000 odmah.
Znaš dobro..,
Ako se poštuje dogovoreno....ovi sto su potpisali su potpisali i da se ne sme ni izaci vise sa traktorom na blokade
tako da im je sada ostalo samo da propagiraju ono sto je potpisano od strane njih a ustvari deluje da je u ime svih poljoprivrednika
Nece moci ni tih 17000 za seme da naplate ako nemaju dovoljno zemlje u gazdinstvu koju ce pokriti Tim racunima tako da se I za to dzaba radujuDa li ste sigurni da treba manje para jer svako ko je imao soju ,kukuruz,suncokret... ima sigurno,najmanje 10000 u zavisnosti od sorte semena.Država ne zna koje su to sume u pitanju jer su računi kod nas.I ne znaju ko je upisao BPG.Ovo se zovu žmurke.Ko god podržava ovu ili onu varijantu neka samo uzme digitron i biće mu jasno da neće biti dovoljno para ni za jednu varijantu.
I bilo je reči da ako se izađe na ulice sve dogovoreno propada tj.država odustaje od dogovorenog.ovi sto su potpisali su potpisali i da se ne sme ni izaci vise sa traktorom na blokade
tako da im je sada ostalo samo da propagiraju ono sto je potpisano od strane njih a ustvari deluje da je u ime svih poljoprivrednika
Za koga navijas ?I bilo je reči da ako se izađe na ulice sve dogovoreno propada tj.država odustaje od dogovorenog.
vi ste dogovorili u ime 4 neka udruzenja za sve poljoprivrednike u srbiji i za sva udruzenja nesto sto je "vama" odgovaralo i vi se sada toga drzite se ko pijan plotaAko se poštuje dogovoreno....
procitaj prvu recenicu ovog mog postaI bilo je reči da ako se izađe na ulice sve dogovoreno propada tj.država odustaje od dogovorenog.