Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je lose u tom dokumentu?? Precizirana je suma 17000 koja treba da se isplati i dinamika isplate. Potpisano sa obe strane i tad se ni jedno udruzenje nije javilo da nije zadovoljno potpisanim. Dva meseca kasnije jave se neki koji su zadovoljni i sa 10 000.e sad da se vratimo nazad u taj jul pa da vidimo ko je sta pisao,pa i na ovom forumu
ozbiljna greska je bilo stavljanje potpisa na takav dokument sto se na kraju ispostavilo i tacnim
od 7 udruzenja koja su to potpisala,4 su bila za 3 protiv ako me secanje sluzi ali vecina presudila
ili je taj dokument ustvari i bio potreban za ovo otezanje i sto se sve to dogovorilo za gotovo pola dana(duze se naraucuje i ceka hrana u restoranu,nego taj dokument) i sada se i ispostavlja da upravo on i odgovara vlasti,posto smo ocigledno u pat poziciji
Ja cu ti dati odgovor, mnogi ovde navijaju samo za sebe i iskljucivo protiv svih! Cak se i likuju mahinacije vlade! Eto dotle je nas narod stigao u ovom putu beznadja.
Navijam za 17000 ili koliko ko ima ali ne za godinu dana.Gde ti gospodine Kovačev vidite moje likovanje-što sam istinu napisao i sve se da proveriti a kao drugo ne treba mi advokat da odgovara umesto mene.Za koga navijas ?
I predsednik govori istinu!Navijam za 17000 ili koliko ko ima ali ne za godinu dana.Gde ti gospodine Kovačev vidite moje likovanje-što sam istinu napisao i sve se da proveriti a kao drugo ne treba mi advokat da odgovara umesto mene.
Nista novo nije potpisano od onoga u kisacuSta je lose u tom dokumentu?? Precizirana je suma 17000 koja treba da se isplati i dinamika isplate. Potpisano sa obe strane i tad se ni jedno udruzenje nije javilo da nije zadovoljno potpisanim. Dva meseca kasnije jave se neki koji su zadovoljni i sa 10 000.
Kakve ja veze imam sa predsednikom.I predsednik govori istinu!
Istina je bolna.Dok ste isisavali državu na raznim konkursima,bilo vam je lepo.Zbog takvih narodnih heroja smo tu gde jesmo.Jedni u četnike a drugi u partizane,treći u ustašama,četvrti u handžar divizijama....
Kao što sam jednom naveo.Najveća greška države je što je dozvolila podsticaje do 100ha i nema para da to ispoštuje.I treba vratiti do 20ha ali to narodnim herojima ne ide u prilog.