Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja sam za referendum to je pošteno i najpravednije ,svako iznese svoje gde prevagne onda tako treba da bude .ta udruženja ne **greška dva posto nit znam koga nit me ko interesuje, ko od njih za koga i čije interese zastupa, nema od toga ništa lakrdija i jedan opšti cirkus se pretstavlja javnostiИ 1941 су гинули и 1991 и 1999,а неки су седели кући жени под сукњом, а данас највећи генерали. И шта ћемо сад???? Ја још ни једног учесника рата нисам чуо да прозивају оне крајшпореташе и подсукњаше са приговори савести што НИСУ БИЛИ у рату јер су не пи.чке већ ПИЧ.КЕТИНЕ. Е због таквих"јунака" "јуначина" смо овде где јесмо кер су се ти силни мишеви дохватили власти и владања. Доста тих јуначина на тракторима су нам дошли овде па нам сада ведре и облаче док су наши дедови, очеви, стричеви, ујаци и браћа гинули за њих. Само ме интересује да ли су ти силни уговори оверени код нотара са којима стално неко маше овде свима пред носем? Мислим да би појединци били најсрећнији када нам држава не би динара уплатила. Да имају изговор како нам не би ни 10000дин уплатили. И још једно питање ко је та силна удружења овластио да заступају интересе свих пољопривредника у Србији? Ја би ово 10000 или 17000дин дао на референдум па нека се народ изјасни. Ја сам први за 17000дин али одма колико већ данас.
Oz tvog sela dvojica ljudi treba da dobiju subvencije a vi ostali nula.Niko ne prodaje od nas veru za veceru ali kad saberes i oduzmes izadjes na isto. Meni je sve jedno dobio 17000 sa racunima ili 10000 bez racuna isti kolicinu para dobijam ali je ljudimo jedna stvar bitna 10000 se dobija odmah a 17000 bi se cekalo od 6-12 meseci. Ljudi nemaju para i trenutno i tih 10000 im zavrsava posao .
Oz tvog sela dvojica ljudi treba da dobiju subvencije a vi ostali nula.
Nula.
Nula