Radio si neku studiju i analizu ili imas samo subjektivni osecaj?Mogu da pričam samo u svoje ime, kod mene prinos soje i pšenice nikada nije zavisio od toga da li je seme sertifikovano ili ne. Uvek su bili presudni klimatski uslovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radio si neku studiju i analizu ili imas samo subjektivni osecaj?Mogu da pričam samo u svoje ime, kod mene prinos soje i pšenice nikada nije zavisio od toga da li je seme sertifikovano ili ne. Uvek su bili presudni klimatski uslovi.
pa ja sam kupio i prosle i ove i jecam i psenicu sertifikovanuNisi mi odgovorio na zadnje pitanje.
I sad kada bi ti vratili uložen novac ispada da su ti kupili seme.Zar ne.pa ja sam kupio i prosle i ove i jecam i psenicu sertifikovanu
bc bosut jecam i ove i prosle
lg apilko prosle,ove lg askonu
Radio sam studiju i analizu ali su rezultati poverljiva poslovna tajna. Projekat je u saradnji sa onima što su me "ubacili na forum da destabilizujem ostale članove" zato ne smem detaljno o tomeRadio si neku studiju i analizu ili imas samo subjektivni osecaj?
Da njemu seme bi ispalo fraj a oni sto nisu kupili to sertifikovano njih kosta i opet nekom opanci nekom obojciI sad kada bi ti vratili uložen novac ispada da su ti kupili seme.Zar ne.
da jer sam kupio sertifikovano seme i platio 102 dinara 100kg lg apilkaI sad kada bi ti vratili uložen novac ispada da su ti kupili seme.Zar ne.
Ajde resi jednom kolko si placao seme 102 ili 80da jer sam kupio sertifikovano seme i platio 102 dinara 100kg lg apilka
ti ako nisi i sejao svoje ti si platio tj kostalo te plafon 35dinara 100kg
kupi i ti pa onda pricaj ko kome kupuje seme i ostalo
nestvarno kako si naporan i ne shvatas o cemu se radi tako da odustajem od daljeg objasnjavanja
Jbt kakvo je to za 102 dinara? Šta je tom rađeno da košta toliko?da jer sam kupio sertifikovano seme i platio 102 dinara 100kg lg apilka
nestvarno kako si naporan i ne shvatas o cemu se radi tako da odustajem od daljeg objasnjavanja
prosle godine bila ta cenaJbt kakvo je to za 102 dinara? Šta je tom rađeno da košta toliko?
ove je nesto jeftinijeAjde resi jednom kolko si placao seme 102 ili 80
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ti si samo veliki filozof.Ne možeš ili nećeš da shvatiš da ako kupiš sertifikovano seme kukuruza i žita,država ti to plaća do 17000.Što tebi smeta da dobiju i ovi što su kupili seme kukuruza,suncokreta...Daj,neka mu neko objasni.Ja sam dao 35 dinara i ne treba da dobijem za to ništa od države.da jer sam kupio sertifikovano seme i platio 102 dinara 100kg lg apilka