Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Nesumnjiv slučaj poštenog poljoprivrednika8-) Ko bi pomislio da tu nešto nije u redu. Čim ga neko prijavi gotov je, 'oma pada.

A sto ti onda placas kiriju i toliko si se napalio ako ima i toga da nude dzabe i niko ne uzima
Ko se bree druze napalioo ,ja sam sitan igarac u celoj prici...
Ja pricam o selima koja su na 12-15 -20 -30 km od grada kao sto su sela gde su mi majka i baba rodjene ,aaa ja zivimm tamo gde sam jaa rodjen i odrasi na ocevom imanju koje je na 4 km od centra grada i ko zainat ovdee sto zbog velikog doseljavanja ljudi i sa kosova koji su tamo prodali pa ovde kupuju a i ovako iz drugih krajeva jos od pre ..je bass zemlja na ceni,imamo mislim najskupkji ar poljoprivredne zemlje u celoj opstini,i mislim da nema ni jedna njiva da sam video da je neobradjena u mom selu...
Kapirasss li razliku moje selo na 4 km od centra grada i sela na 20-30 km od grada??????NISAM NIGDE REKAO DA U MOM SELU NUDE DZABE
Ja sam pod kiriju uzimao nekoliko hektara do prosle godine sve u nadi da ce biti bolje ,ali ono svee gore i gore i sa prinosom zbog suse a i sa cenom...,poljoprivredu su sveli na to da ako imas neku zaradu too mogu samo da budu subvencije drzave a ovoo sto rodi da molis Boga da ti rodi da imas da pokrijes troskove proizvodnje...,tako da sa kirijom stavljam tacku ove godine ,radim samo moje!

Ko o cemu Boderlica o moralu i postenju 🤣
Kada sam predlagao kada su bili prvi protesti dok nije bilo ministra polj. da nov ministar dodje iz redova paora i da to bude jedini uslov bio sam ismevan . Dosli smo do Martinovica a tipujem da ce sledeci ministar biti neka sisata starleta . Kada se pricalo da se ne posadi psenica i da se na taj nacin pokaze vlastodrscima da se paor ne zaebava Boderlica prvi otvora temu za setvu psenice 2023 i 2024 godine . Potrebne su radikalne reforme u polj. . Sve drugo je presipanje iz supljeg u prazno . Dzaba i 500€ subvencije ako recimo oluje razbucaju pola Vojvodine sledece godine . Prevelika su ulaganja a reskir sve veci i veci . Da se ja pitam smanjio bih subvencije i sa tim smanjenjem bih uplatio osiguranje na svim povrsinama da se izvuce bar nesto . Dao vise goriva povrtarima , vocarima i stocarima i akcenat bih na te kulrure bacio . Naravno sve ovo je moguce samo kada su vlasti normalne . Posto toga nema ostaje samo presipanje iz supljeg u prazno dok Abu Dabi ne pokupuje sve !

pogledas postove brojeve u temi

16 882 i vec kod broja 16 901 kroz par sati covek ima dijametralno suprotne stavove sam sebi

covek razmislja kako vetar duva

I sta sad, ne kapiram dali se on buni ili cuti, dali se borio ili sedeo kod kuce, mnogo cudan covek i neke postove je napisao toliko cudno i nekako kao da ih je pisao robot ne znam kako da obijasnim

Можда нас сво време кеца вештачка интелигенција? Можда су му ови из власти хаковали телефон па ботови пишу место њега?🤔

Ne znam sta je u pitanju ali je mnogo cudno njegovo pisanje, kao onda kad je napisao da su zbog gluposti mnogi clanovi napustili forum a neki su cak i umrli

сад као неваља а прво кад отворите форум већина тражи да види шта је славко написао и зато кад га неби било требало би га створити ,што бирекао јанчика за пала и славка јесу вредни ал су и филозофи и зато немој да будете лицемери

А Драгане има ту свега да ли је било лицемерја и кад смо куповали земљу од ових што су отишли и град оно типа јасам успешан успео сам да очувам и да увећам дедовину а ето они нису способни за то и сад очекујеш подршку од њих шта је то .Пошто Србија нема паре мора да се задужи моја кћерка каже да неће она и њена деца да враћају новац који је рецимо дат малешевима и да то није у реду да треба пуститити тржиште да регулише све

Nazad
Vrh