Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ti bas se kacis za hobiste i male mani se covece izbaci ih iz usta.Gledaj svoja posla i pozivaj ovu gospodu sto zive iskljucivo od poljoprivrede i to sa 4 aktivna PG a ne izlaze i mudro cute.Stvarno si licemeran nisi nijednog takvog spomenuo a ima bar 100k takvih istinskih poljoprivrednika.Znam i za fiktivne razvode zbog subvencija i sta jos da ti napisem 35 godina sam blizu agrara i video sam sve cake koju veliki koriste.Tako mani se malih i uzmite sve sto vam sleduje i nemojte opet hobistima nista dati.Podrzavam proteste i ucestvovacu na njima bas iz inata tebi takvima.A za arende i subvencije moze se roman napisati

Mozda si i u pravu za ovo oni mudro cute ne pisu nista vecina ne protestuje ali zato pomno prate nove konkurse gde su redovne musterije.A sta mi dobijamo orlova muda sa ukrstenim macevima.Jednom sam ovde napisao da imam neka saznanja i receno mi je da onda idem u policiju,jel ce neko da sad prijavi svoja saznanja u vezi arendasa i subvencija?

Ti sa 4 gazdinstva niti idu na proteste i ćute jer im je dobro.Ali se napada Zoran što ga nema na protestima ne bi li dobio nekih 1000,2000 evra a ovi sa milionima se i ne spominju.Mislio sam Slavko da si pošteniji i podržavam zadnju rečenicu.

Ti bas se kacis za hobiste i male mani se covece izbaci ih iz usta.Gledaj svoja posla i pozivaj ovu gospodu sto zive iskljucivo od poljoprivrede i to sa 4 aktivna PG a ne izlaze i mudro cute.Stvarno si licemeran nisi nijednog takvog spomenuo a ima bar 100k takvih istinskih poljoprivrednika.Znam i za fiktivne razvode zbog subvencija i sta jos da ti napisem 35 godina sam blizu agrara i video sam sve cake koju veliki koriste.Tako mani se malih i uzmite sve sto vam sleduje i nemojte opet hobistima nista dati.Podrzavam proteste i ucestvovacu na njima bas iz inata tebi takvima.A za arende i subvencije moze se roman napisati
Заборавио си и оне који су дрпали све могуће фондове на себе и ближу родбину. Па сад када нема више сад од једном дижу буне и прозивају све остале и боре се као за све пољопривреднике. Док се неко из власти не сети да опет уделе који бесповратни кредит преко покрајине да би их ућутали. Чим им доделе које милионче бесповратно брзо ће их заболети патка и за профи и хоби пољопривреднике.

Mi ostajemo pri stavu da se mora insistirati na sledećem:

1. Javna skladišta i robni zapis, pod hitno

2. Gorivo bez akcize na svim pumpama, zakonodavni okvir do kraja oktobra

3. Pio, ugasiti, svima koji su plaćali obračunati u penziju, svima koji nisu ne obračunavati. Pronaći nov način penzionisanja po prihodu

4. 17.000 po ha direkno na račun bez pravdanja, a sledeće godine 30.000 din na račun do 15.03.

Spremni smo da razgovaramo o pravdanju računima za sezonu 2025-2026

5. Isplata svih zaostalih subvencija po svim raspisanim i završenim javnim pozivima (primer šećerne repe)

Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Član @Maxa je jedini o ovome pisao još proletos da će biti bez računa na kraju ...
Mislim da bi svako trebao da izabere za sebe kako mu najviśe odgovara 10k odmah ili 17k sa pravdanjem računa i čekanjem 3-6 meseci .
Ja sam rekao pre 2meseca da ce na kraju biti bez racuna, i eeto sad

Nezvanično sam čuo da će prihvatiti 17.000 da isplate za 6 meseci... Dal je istina videćemo uskoro...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ok je,ali da ne ispadne da nam to isplate kao deo subvencija za 2025-tu ....Tesko da ce isplatiti u martu-aprilu ovih 17k plus 30k subvencija za 2025-tu ,nebitno jel treba da se pravda racunima ili ne,nema sanse da se pretrgnu za tolike novce odjednom.

Nazad
Vrh