Moram,da bih prijavio uginuće.Onda tek dolazi ZOO-higijena,na poziv veterinara.Ako ga ne obeležim ne dobijam ništa.Zašto bi morao da ,,udaviš" tele da bi dobio subvencije nije mi jasno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moram,da bih prijavio uginuće.Onda tek dolazi ZOO-higijena,na poziv veterinara.Ako ga ne obeležim ne dobijam ništa.Zašto bi morao da ,,udaviš" tele da bi dobio subvencije nije mi jasno?
Pa da je takoo niti bi vlast pristala da plati svima seme,niti bi udruzenja na to pristala jerr onda je LAZZ da se borimo protiv toga da subvencije uzima onaj koji neobradjuje i ne seje...Govorili su da će u bliskoj budućnosti strogo kontrolisati ko uzima subvencije, i početi kažnjavati. Možda to bude i sad. Subvencije pripadaju onom ko obrađuje zemlju, ne onom ko je samo poseduje.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
E tu smo.Za puteve ima a za poljoprivredu nema.Šta je po tebi prioritet.Da ne pričam i o zdravstvu i o mizernim platama i penzijama.Važno je da se ti vozašpo putevima .KOliko njih u Srbiji ni ne ide tim putevima.Da zadovoljan sam novim vozovima, autoputevima, sto ne moram da idem konjskim putem do grcke, sto mozes stici za sat vremena iz ns do bg, novom opremom u vojsci itd, sve ono novo sto je uradjeno naspram toga sto au zuti unistavali godinama. Niti je sve crno i belo dobre stvari trebaju da se pohvale. Al tako nesto sa tvojim mentalnim sklopom jednostavno ne mozes da razumes. Naravno za ovakve stvari kao represija seljaka moraju da se kazne i da vide slogu i odlucnost seljaka da se to ne SME desavati ii raditi al pored tebe i takvih slicnih nema od toga nista.
Da zadovoljan sam novim vozovima, autoputevima, sto ne moram da idem konjskim putem do grcke, sto mozes stici za sat vremena iz ns do bg, novom opremom u vojsci itd, sve ono novo sto je uradjeno naspram toga sto au zuti unistavali godinama. Niti je sve crno i belo dobre stvari trebaju da se pohvale. Al tako nesto sa tvojim mentalnim sklopom jednostavno ne mozes da razumes. Naravno za ovakve stvari kao represija seljaka moraju da se kazne i da vide slogu i odlucnost seljaka da se to ne SME desavati ii raditi al pored tebe i takvih slicnihA kad bi znao kako tebe vide . Do onomad ti je pena isla na usta koliko si bio zadovoljan sa nasom vlascu
Pa odbranili su ga prvo njegovi koji su dosli traktorima i blokirali policiju. A ko ga nije odbranio ili ne zeli da to sada uzme kao valjan razlog da se pokrene treba da stavi prst na celo. To je pod 1.Nisi pročitao moj post da bi ga razumeo nego si odgovorio sa mržnjom prema meni od ranije.Naravno da mi je žao a da li si ti otišao da ga odbraniš i svi koji me napadaju.Od mojih Kikinđana pa do onih sa krajnjeg juga.Ko je izašao da ga odbrani.Da čujem.Koje udruženje.
Što to toliko interesuje? Gde si izašao na protest?Jedno pitanje- na površinu pod pšenicom ili na celokupnu?
To sa potpisivanjem ugovorene sume vidis da nema nista. Rade sta hoce. Izgleda da cemo sad pred svake subvencije morati na ulice pa na pregovore, pa sta se izvuce… gore nego na buvljaku…Ова Миксерова ми се више свиђа! Е сада бити или не бити? Можда им једино тражити да у наредних 5 година субвенције изађу на 35000дин и то да потпишу. Као и паори да имају разумевања према држави тешка времена, криза, трте-мрте онако мало им подићи.
Jutros po hleb,ceo dan ležim.
Što to toliko interesuje? Gde si izašao na protest?
Prijatelju ovo je jedna lakrdija i komedija od drzave ,vacaroska politika ko koga zajebe i ko koga prevari...Ukoliko me sećanje služi prošle godine u Kisaču je sa tadašnjom ministarkom i predsednicom vlade dogovorena isplata 17.000 po ha za sertifikovano seme. Letos je to potpisano i donesene su izmene pravilnika gde je definisana isplata do kraja godine. Odakle sad ovih 7-10 hiljada? Koji je smisao beskrajnog sklapanja sporazuma kada se nijedan ne poštuje. Ovo vidim kao novo unošenje podela između poljoprivrednika koji imaju račune i onih koji nemaju. Tek sada će se zavaditi dok je druga strana u pregovorima uvek dosledna i jedinstvena u neispunjavanju dogovora.
Ја стварно не знам какве ти проблеме у глави имаш ал оваке дебилне постове не могу да верујем да неко пише. Па не живе сви у Србији од пољопривреде,људима требају путеви,инфраструктура. Ти треба да се бориш да и уз то буде за пољопривреду. Ал не,ти 10 година кукаш како ниси добио субвенције јер си хобиста,а за тих 10 година се буквално ниси макао са места. Ако имаш те синове пусти их да раде и воде,а ти најбоље угаси интернет и уживај и молим те као Бога не мешај им се у посао. Седи где си,ни за то ниси.E tu smo.Za puteve ima a za poljoprivredu nema.Šta je po tebi prioritet.Da ne pričam i o zdravstvu i o mizernim platama i penzijama.Važno je da se ti vozašpo putevima .KOliko njih u Srbiji ni ne ide tim putevima.
Puteva ima jer se najbolje krade.I sve je to lepo.Hoćeš li ti pre betonirati dvorište ili napuniti frižider.
U sistemu sam od 2004 kada nije bilo subvencija a profesionalci su se bojali i prijavljivali tek kad su počele subvencije.A gde si ti u toj odbrani.To sam ja pitao.Ja sam bio izostavljen kao hobista onomad i bez subvencija po hektaru kao i hiljade naših kolega.Da li si ti uopšte upućen o tim dešavanjima.Možeš nastaviti da vređaš ali ne dugo.To govori o tebi.Ja tebe rečju nisam uvredio.
Menice ne bi bile puštene kada bi ih potpisali. Situacija u kojoj ministarstvo ne poštuje svoje pravilnike i sporazume meni uopšte nije smešna a nije ni neki ambijent za planiranje proizvodnje posebno ne u poljoprivredi. Proizvođači imaju stalne, fiksne i konstantno rastuće troškove a zarada onako, kako kad bude i ako bude. Takvi poslovi nemaju nikakvu budućnost.Da potpisu menice kao garanciju, i jos dva žiranta
Kako mogu da kukam da 10 godina nisam dobijao subvencije kad to nije tačno.Toliko o tome koliko ti je tematika poznata.A umeš da vređaš.Jesi li ti bio danas na proteste i ako jesi ako se nisi slikao-kao da nisi.Ја стварно не знам какве ти проблеме у глави имаш ал оваке дебилне постове не могу да верујем да неко пише. Па не живе сви у Србији од пољопривреде,људима требају путеви,инфраструктура. Ти треба да се бориш да и уз то буде за пољопривреду. Ал не,ти 10 година кукаш како ниси добио субвенције јер си хобиста,а за тих 10 година се буквално ниси макао са места. Ако имаш те синове пусти их да раде и воде,а ти најбоље угаси интернет и уживај и молим те као Бога не мешај им се у посао. Седи где си,ни за то ниси.