geci
Član
Samo kad bi mogli mi tako kad odemo da platimo porez i odvodnjavanje
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je prihvatljiva varijanta, ako je tacna.Na Tv N1 su rekli da će biti 17.000 za njive sa računima za seme a 7000 za njive bez računa.
Da li su oni to dobro preneli?
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Па шта сада, треба пољопривредници у свим сверама да врше промене? Јел треба људи да излазе тракторима за све и свашта у држави, не разумем? Ако је 80% посто становништва задовољно садашњим стањем па треба пољопривредници свима да отварају очи у држави? Ја нисам видео ни просветаре, ни медицинара, ни адвокате, ауто превознике ни таксисте,... да су бринули за проблеме пољопривредника.Isto mislim da su sve to dobre stvari ali samo da smo sve to odradili sa nasim parama a ne iz kredita . Veruj da smo j... cvorka uskoro sa kamatama a bezbroj kredita ce tek stizati kada prodje onaj grejs period .
@DraleTD - kakvo crno podilazenje vlastima , jel si realan ? Znaci po tebi je sve ok u svim drugim sverama ? Samo da idu subvencije gore i sve super .
Koje garancije majke ti aj objasniМислим da momentalno nije loše prihvatiti 10000 po hektaru ali odmah i 28000 po hektaru do kraja marta ali sa jakim garancijama i bez nekih novih uslovljavanja sa njihove (državne) strane. A pritisnuti sa rešavanjem berze i monopolističkog ponašanja otkupljivača .
Subvencije ne treba davati na zemlju vec na prodatu robu ,bilo to voce ,povrce,psenica ili stoka.., Jedino ako ce pare dobiti proizvodjaci, tu ostaje nedoumica kako pravdati robu prodatu po pijacama...Ja ne podrzavam i mislim da too nije pravedno da mii koji smo cuvali racune i nadali se da dobijemo tih 17 hiljada za seme koje su obecane da sada dobijemo 7 ili 10 hiljada..
Takoo ce NAJVISE profitirati oni koji nisu ni sejali nego dali zemlju u zakup i uzeli pare za zakup-kiruju , plus dobili 18 hiljada za zemlju i etoo sada ce opet da uzmu pare za seme a nisu ni sejali ni kupovali seme...
Zar se ne borimo od pocetka da subvencije uzima onaj koji seje obradjuje- radi zemlju???
SRAMOTA,U OVOJ ZEMLJI SE NAJVISE ISPLATI DA BUDES NERADNIK,TI UVEK NAJBOLJE PRODJU
Onda će tek da radi monopol. Ako hoćeš subvencije moraš robu prodati Šaji po 10 dinara, nemože Paji po 12......Subvencije ne treba davati na zemlju vec na prodatu robu ,bilo to voce ,povrce,psenica ili stoka.., Jedino ako ce pare dobiti proizvodjaci, tu ostaje nedoumica kako pravdati robu prodatu po pijacama...