Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Samo kad bi mogli mi tako kad odemo da platimo porez i odvodnjavanje

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Na Tv N1 su rekli da će biti 17.000 za njive sa računima za seme a 7000 za njive bez računa.
Da li su oni to dobro preneli?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Član @Maxa je jedini o ovome pisao još proletos da će biti bez računa na kraju ...
Mislim da bi svako trebao da izabere za sebe kako mu najviśe odgovara 10k odmah ili 17k sa pravdanjem računa i čekanjem 3-6 meseci .

Isto mislim da su sve to dobre stvari ali samo da smo sve to odradili sa nasim parama a ne iz kredita . Veruj da smo j... cvorka uskoro sa kamatama a bezbroj kredita ce tek stizati kada prodje onaj grejs period .
@DraleTD - kakvo crno podilazenje vlastima , jel si realan ? Znaci po tebi je sve ok u svim drugim sverama ? Samo da idu subvencije gore i sve super .
Па шта сада, треба пољопривредници у свим сверама да врше промене? Јел треба људи да излазе тракторима за све и свашта у држави, не разумем? Ако је 80% посто становништва задовољно садашњим стањем па треба пољопривредници свима да отварају очи у држави? Ја нисам видео ни просветаре, ни медицинара, ни адвокате, ауто превознике ни таксисте,... да су бринули за проблеме пољопривредника.

Ovi vladaju sa 25% od ukupnog stanovnista . Ne znam odakle ti brojka od 80% ? Nije ni bitno kada ne zeles da shvatis gde je kljucni problem pa neka apoliticni paori uzivaju u 300€ subvencija dok njihovu decu ili unuke srpskim jezikom uce pakistanci i dok ih lece albanci .
Verujem da vidis da je Titanik ( Srbija ) udario odavno u led i da samo sto nije potonuo . Nista nece znaciti subvencije kada Titanik ode na dno !

Ako mislite da ce vas vaditi 7000 dinara iz ovog mulja nemam rijeci... 17 000 i nema mrdanja jer ako ovi budu reklii ajmo 10 000 bez racuna opet cete izvisiti. Jos je kod vas i dobro stanje sa brojem odaziva na protest, kod nas u Hrvatskoj ne bi ukupno 200 traktora izaslo da se nesto promjeni

Ako je potpisano 17000 din sa racunima tako treba da bude, dogovoreno potpisano o cemu se tu dalje prica, ako se sad promeni onda sve moze da se promeni, nije vam sigurno nista onda nijedan potpis ne vredi, ja licno nemam racune, ali ti ljudi koju su kupili seme treba da budu nagradjeni u neku ruku jer su se drzali dogovorenog i potpisanog, sa ovim cenkanjem rusi se ugled svih onih koji su potpisali dogovor i njihov potpis i sve sto su dogovorili nista ne znace a oni poljoprivrednici koji su se drzali dogovorenog ispasce ludi a svi oni koji su sejali svoje seme bice nagradjeni sto bi se reklo srpska posla

Tih 17 crvenih nema pa nema, a trebalo je već davno da bude. Zbog toga se čačka mečka (protestuje).
E sad, pokvarena bagra zna da su ljudi u velikom problemu sa novcima, a davljenik se i za slamku hvata, pa razmislili da lepo namire raju sa (7) 10 crvenih. Ostaće nešto da i oni podele.
A što se tiče računa, 80% ljudi nema račune od prošle sezone, pogotovo za pšenicu.
Ja prvi ne bih pristao na čekanje tih 17k, zato što ko zna dali bi ih uopšte dočekao. Po već više puta viđenom scenariju. Što bi rekli bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Banditi su to neopisani.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Jel dogovoreno jel obostrano potpisano zasto prihvatati milostinju daj sta das ili nek se postuje dogovor ili ne mora nista, mogu na prolece opet tako da se pregovara, ja nemam racune za seme sejao sam tavanusu, ko je kupio neka dobije,ja cu onda dobiti digodine kupicu deklarisano seme sve posteno, ovako muti se voda da bi oni koji postuju zakon bili budale

Ja ne podrzavam i mislim da too nije pravedno da mii koji smo cuvali racune i nadali se da dobijemo tih 17 hiljada za seme koje su obecane da sada dobijemo 7 ili 10 hiljada..
Takoo ce NAJVISE profitirati oni koji nisu ni sejali nego dali zemlju u zakup i uzeli pare za zakup-kiruju , plus dobili 18 hiljada za zemlju i etoo sada ce opet da uzmu pare za seme a nisu ni sejali ni kupovali seme...
Zar se ne borimo od pocetka da subvencije uzima onaj koji seje obradjuje- radi zemlju???

SRAMOTA,U OVOJ ZEMLJI SE NAJVISE ISPLATI DA BUDES NERADNIK,TI UVEK NAJBOLJE PRODJU
Subvencije ne treba davati na zemlju vec na prodatu robu ,bilo to voce ,povrce,psenica ili stoka.., Jedino ako ce pare dobiti proizvodjaci, tu ostaje nedoumica kako pravdati robu prodatu po pijacama...

Subvencije ne treba davati na zemlju vec na prodatu robu ,bilo to voce ,povrce,psenica ili stoka.., Jedino ako ce pare dobiti proizvodjaci, tu ostaje nedoumica kako pravdati robu prodatu po pijacama...
Onda će tek da radi monopol. Ako hoćeš subvencije moraš robu prodati Šaji po 10 dinara, nemože Paji po 12......

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh