Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Sigurno nece lajkovati neko ko je do onomad zapisavao boraniju sa par hektara I grabio i otimao njive u arendu da bi dokazao da je glavni baja u selu,uzimao kredite i zaduzivao se da kupi nove traktore,kombajne,avione,kamione I mislio da je uhvatilo boga za muda a sad kad je u govnima do guse jkuku lele

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Pa ko je to?
Delite ljude jer se bojite,kažite tako.
I ja to mislim što i vi ali ako se delimo po svim osnovama nema ništa.
Štrojenje........

Ma ja sam se tripnuo bez veze, covek baljezgari sa velikom dozom mrznje.
Iskljucivo su moji postovi upuceni onima koji imaju iste interese a prave se prosti, kalkulanti. Nije meni zoran kriv sto sedi kuci, sta ja imam sa njim, ni dve unakrsno!

U mojoj ulici ima 10njih sto rade slicno kao i ja, domacini kakvi su takvi su nismo svi isti, ali nece da mrdne, moze da ga jase do mile volje, i da kuka kako nista ne valja, al da skupi muda i da ispravi kicmu nece ni za zivu glavu, i da popuni eAgrar to hoce!

Dok je bilo širenje i uriniranje po malim bilo je sve ok. Sad kad je došlo **greška na rešeto sad je kuku lele. Ko da izađe kad je 80% uvezano sa državom?

Ne shvata se jedna velika i ogromna stvar
Mnogi gledaju na mali broj ljudi tj odziv na protestima napsram naprimer 2010 i onih glupih protesta

E od te 2010 do evo 2024 nekima ne ide u glavu da su tada na nagovor velikih izasli mali i to bezbroj njih do 30h u gazdinstvu

Danas je stanje da takav broj gazdinstva je jako malo jer je prestao da postoji a ogroman broj srednjih se uvecao koji je tada radio 50 do 100h i sada radi 150h-200h i vise

e sada onih malih nema a ovi realno nece da izadju
Normalno nije u svakom regionu ni susa i sto bi on onda protestovao

Oni protesti pre 14 i 13 godina su bili pocetak kraja nase poljoljoprivrede a pecat je bio kada niko posle promene vlasti 2012 i kada su vec koje 2013 ili 2014 spustili spustili subvencije na 6hilj a kasnine jos manje a svi cutali jer se nagruvali love i zemlje

Ovako kod mene stoje stvari: na prve proteste 2004. zbog cene žita sam išao Apencom. Samo jednom sam opravdano izostao od 2011. do sada. Sličnu količinu zemlje sam radio i radim, tada i sada što znači da se nisam naftirao a i mali sam poljoprivrednik. Na neke mašine sam dobio povraćaj bez štele, na neke nisam mogao ni da konkurišem zbog neizlaženja obećanog konkursa ili nefer uslova izmenjenih u zadnjem času. Svaki put sam izašao prvenstveno zbog svoje kuće i svog gazdinstva pa onda i zbog mojih dobrih. Svako neka uradi po svom nahođenju danas a i ubuduće. Ne vredi zatrpavati temu nepotrebnim prepiskama koje se često svode na neke ružne reči koje nam apsolutno nisu nužne. Za one koji ne znaju, pozdrav od jednog od osnivača Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije..

Ne shvata se jedna velika i ogromna stvar
Mnogi gledaju na mali broj ljudi tj odziv na protestima napsram naprimer 2010 i onih glupih protesta

E od te 2010 do evo 2024 nekima ne ide u glavu da su tada na nagovor velikih izasli mali i to bezbroj njih do 30h u gazdinstvu

Danas je stanje da takav broj gazdinstva je jako malo jer je prestao da postoji a ogroman broj srednjih se uvecao koji je tada radio 50 do 100h i sada radi 150h-200h i vise

e sada onih malih nema a ovi realno nece da izadju
Normalno nije u svakom regionu ni susa i sto bi on onda protestovao

Oni protesti pre 14 i 13 godina su bili pocetak kraja nase poljoljoprivrede a pecat je bio kada niko posle promene vlasti 2012 i kada su vec koje 2013 ili 2014 spustili spustili subvencije na 6hilj a kasnine jos manje a svi cutali jer se nagruvali love i zemlje
Ali ti to ne možeš objasniti ni Draganu ni Slavku...
Ne treba njih da brinu moje neumatičene krave jer se ja ne bi mnogo obogatio niti sam se osiromašio.Uvek sam bio iskren kada god sam pisao na forumu a to ne valja jer te posle ismevaju.Zadnje tele je polomilo nogu,kad -ne znamo.Verovatno je krava to uradila jer se sama otelila.To je nama 4-o tele koje nam ode ove godine.

Ako donesu zakon da se ne finansiraju neumatičene krave iako još nismo dobili ni dinar a prošle godine su bile prve na spisku.Ja sam samo pisao da bi i one trebale dobiti povećanje kao i sve ostale kategorije,Veća udruženja ni nemaju neumatičene krave i pitam Slavka,kako bi se on borio.Ja sam moje sve krave stavio u proces natičenja i kada sam došao do momenta kada su mi se junice potelile.tada se zakon promenuo i tu mi je pukao film i odustajao a sve sam uredno plaćao i matičnoj službi i fakultetu.Nisam gazdinstva prebacivao na rodbinu i komšije kao što se to radilo.Ko je iskren,bude predmet ismevanja.Možete se ismevati koliko hoćete ali ko se poslednji smeje,najslađe se smeje.Ja vrlo dobro znam kako život može da se promene u par sekundi...Zato je bolje imati rezerve kada sa nekim diskutujete.Ja Dragana nisam vređao a on mene jeste jer misli da je i pametniji i interesantniji za publiku na forumu.Slavko-ti i ja smo se mnogo isvađali ali smo se u dosta stvari sllagali.Bog vam dao samo zdravlja.
Još jednom ponavljam razlog ne izlaska na nikakve proteste-bio sam samo onda kada je kolega imao problem sa registrovanjem prese.Od momenta kad su se profesionalci odvojili od nas hobista i šutnuli nas svojim nečinjenjem jer je njima odgovaralo.Samo su zaboravili da sigurno nisu dobili ni dinar zbog toga što mi nismo dobili.Ko to shvati,taj je pobednik.

Uživo, Kisač
abb7ed24830d8ad041420eb2f7a5d2c0.jpg

Ali ti to ne možeš objasniti ni Draganu ni Slavku...
Ne treba njih da brinu moje neumatičene krave jer se ja ne bi mnogo obogatio niti sam se osiromašio.Uvek sam bio iskren kada god sam pisao na forumu a to ne valja jer te posle ismevaju.Zadnje tele je polomilo nogu,kad -ne znamo.Verovatno je krava to uradila jer se sama otelila.To je nama 4-o tele koje nam ode ove godine.

Ako donesu zakon da se ne finansiraju neumatičene krave iako još nismo dobili ni dinar a prošle godine su bile prve na spisku.Ja sam samo pisao da bi i one trebale dobiti povećanje kao i sve ostale kategorije,Veća udruženja ni nemaju neumatičene krave i pitam Slavka,kako bi se on borio.Ja sam moje sve krave stavio u proces natičenja i kada sam došao do momenta kada su mi se junice potelile.tada se zakon promenuo i tu mi je pukao film i odustajao a sve sam uredno plaćao i matičnoj službi i fakultetu.Nisam gazdinstva prebacivao na rodbinu i komšije kao što se to radilo.Ko je iskren,bude predmet ismevanja.Možete se ismevati koliko hoćete ali ko se poslednji smeje,najslađe se smeje.Ja vrlo dobro znam kako život može da se promene u par sekundi...Zato je bolje imati rezerve kada sa nekim diskutujete.Ja Dragana nisam vređao a on mene jeste jer misli da je i pametniji i interesantniji za publiku na forumu.Slavko-ti i ja smo se mnogo isvađali ali smo se u dosta stvari sllagali.Bog vam dao samo zdravlja.
Još jednom ponavljam razlog ne izlaska na nikakve proteste-bio sam samo onda kada je kolega imao problem sa registrovanjem prese.Od momenta kad su se profesionalci odvojili od nas hobista i šutnuli nas svojim nečinjenjem jer je njima odgovaralo.Samo su zaboravili da sigurno nisu dobili ni dinar zbog toga što mi nismo dobili.Ko to shvati,taj je pobednik.
U slučaju tog teleta sa slomljenom nogom: Da bi dobio tih prokletih 20000 treba da udavim tele nakon obeležavanja a lepa je ko lutka.Ja to ne mogu i to je to-osta i bez 20000 za sledeću godinu.

Nazad
Vrh