Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ti si se nalupao na ovom forumu dobro si jos i ziv ostao!
sta do sada nije bilo tacno sto sam napisao?

bilo koja tema da je u pitanju koju komentarisem ovde

istog tog iz stiga nedeljka sam prvi napao na forumu sto se na kraju ispostavilo tacnim

porediti stig i suboticu je smehotres

subotica i okrug je mozda i najvise ugrozena upravo zbog suse pa je i izasla jer po milioniti put pisem mi imamo vec 2 godine susu a prosla je bila sto bi se reklo eto bila pa prosla al veruj mi ispod proseka

pitao sam lepo ko je zasluzan i cija je ideja za onaj krst sto je stavljen kod banovine,niko nije odgovorio
takvi performansi su totalno ne potrebni,samo trose vreme poljoprivrednika

Inicijativa malo razvodnjava pricu i sitnim protestima smanjuju zelju i volju seljaka za protestima. Pre 20tak dana su pozvali na protest, odziv los. Ovo sad ispred banovine takodje lose. Za sutra opet nesto najavljuju u svojoj reziji Suboticani koji nastupaju zajedno sa Inicijativom izasli sami i posle jednog dana se povukli. Ko je na kraju pozvan na razgovor?? Samo suboticani ili i ostala udruzenja koja sa njima nastupaju??
Samo onaj koji ne moze da sabere 2 i 2 ne vidi da ministarstvo jedino koga intenzivno izbegava i ne poziva na razgovore je Inicijativa. Zasto je to tako? Prosto i jednostavno, zato sto inicijativa pregovara u ime svih i za svakog i nema pojedinca sa kim pregovara nego su svi jedan! A to njima ne odgovara, oni hoce jedno udruzenje da namire i glavnog coveka jos malo vise i tako resavaju stvar!

subotica koliko znam jeste a iskreno ne vidim razlog zasto bi inicijativa bila pozvana posto kasni sa izlaskom na ulice bezmalo 3 dana!!!

ispred udruzenja subotice su marinko,damir,miroslav,marko
damir je proglasen hrvatskim spijunom,nadvoznjak su napravili bukvalno na 20m od njegove kuce itd itd

da li je neko bio u BIA iz inicijative?

da dodam da se za suboticki protest znalo bar nedelju dana ranije
dok su neki isli i dogovorili banovinu u vidu nekog performansa i skupa da im prodje 2 sata,kazu 5 recenica svako od njih 10-tak i odu kuci

tu zavrsavam moje komentarisanje ove teme jedno vreme

Izgleda da Subotica vodi pricu sama za sebe kao i Stig sto je radio.
Problem je stvarno u tome sto je slab odziv, ljudi su kukavice i cekaju na gotovo! Pokvaren narod sta reci! Kada bi napravili model da se izuzmu ljudi od svih benefita koji ne izlaze i nemaju doprinos, tada bi se promenila slika, trcali bi svi i pitali dal ima jos! Radice se na tome da se odjebu kukavice i "pizde"
Država bi oberučke prihvatila ovaj tvoj predlog,čak bi ga i poduplala.A kakve bi bile posledice.Da li si o tome razmišljao.

subotica koliko znam jeste a iskreno ne vidim razlog zasto bi inicijativa bila pozvana posto kasni sa izlaskom na ulice bezmalo 3 dana!!!
I posle kazes da ne lupas, lupas na kubik!

A ne vidis zasto bi inicijativa isla na pregovore za nesto sto je ona sa ostalim uduzenjima kreirala? Stvarno nema nikakvog razloga da ide, a Subotica ide zato sto je samo njima dogorelo do noktiju, "vidi ku..a u slamenom sesiru"
Kako mozete vi da pregovarate o Slobonom Trzistu, o 17000 za Seme, za PIO, o Moratorijumu ka vi niste predlagaci tih stvari? Vi mozete samo pregovarati o ublazavanju Suše u vasoj regiji i nista vise! Takoje Stig radio pa je odjebam kao proVladino udruzenje ĆAO.
Da ti napisem da razmislis o tome sta si napisao, ne vredi.

samo kratko

inicijativa nije izasla na blokade,izlazi sutra koliko znam
subotica jeste,ogroman pritisak da se prekine blokada ili ce biti svasta,dogovor je da se ide sutra

posto ce inicijativa izaci sutra da blokira,bicete pozvani i vi u BIU a kasnije na dogovor

tako funkiconise naprednjacka mafija a ti i dalje ne kapiras da kasnite bar 3 dana sa izlaskom jer kako i sam navodis em ste predlagaci,em najbrojniji itd itd

Država bi oberučke prihvatila ovaj tvoj predlog,čak bi ga i poduplala.A kakve bi bile posledice.Da li si o tome razmišljao.
A dali vi lenjivci razmisljate o nasim posledicama, zato sto ne izlazite?
Dali mirno spavate sto smo vam podigli subvencije po grlu i premije nasim "karanje " u BULJU po ulicama bezbroj puta i na tezi nacin jer nemamo kriticnu masu da resavamo to za dan dva i stavimo prst u uvo i razidjemo se kao pobednici???
I da se zapitaju sledeci put kada rese da nas zeznu, dili im treba 2000-3000 hiljade traktora na ulici! Ovako nas razvlace kao strane placenike!
Dali si ti razmisljao o ovome i nasim posledicama, kao iskusan SEDAČ za tastaturom i tebi slicni?

Jesi li se ti brate borio za mene ili za sebe.
To što nemate kritičnu masu niti ćete je nikad imati datira od onda kada ste postali profesionalci i smatrali da sve vama pripada a ovim ostalim ništa.
Par godina smo radili bez dinara subvencija.Da li je iko od vas ovde sa foruma rekao: Pa i oni ljudi rade zemlju,plaćaju porez,kupuju repromaterijal.Tih godina ste se i nafatirali pa ste i od takvih uzimali polovinu subvencija ako su hteli nešto da dobiju.To je razlog zašto ja nikad ne izlazim na proteste.A takvih ima mnogo kao ja.

Zvanicno saopstenje Pokreta Poljoprivrednika Srbije.Imajuci u vidu dosadascu sitaciju u domacem agraru i pritisak vlasti na domace proizvodjace hrane...Doneli smo odluku da podrzavamo sve proteste poljoprivrednih proizvodjaca sirom Srbije .Ovom prilikom pozivamo sve svoje clanove i simpatizera da podrze lokalne poljoprivredne proteste kao poljoprivredni proizvodjaci..Apelujemo na clanove da ne politizuju skupove jer ce tim potezom napraviti uslugu vlasti a to nam nije cilj vec pomoc Srbskom selu.Nas stav je vrlo jasan promena vladajuceg sistema..Ne podrzavmo nikave pregovore sa resornim ministrom...Trazimo na celu ministrastva SRBSKOG DOMACINA..

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Zvanicno saopstenje Pokreta Poljoprivrednika Srbije.Imajuci u vidu dosadascu sitaciju u domacem agraru i pritisak vlasti na domace proizvodjace hrane...Doneli smo odluku da podrzavamo sve proteste poljoprivrednih proizvodjaca sirom Srbije .Ovom prilikom pozivamo sve svoje clanove i simpatizera da podrze lokalne poljoprivredne proteste kao poljoprivredni proizvodjaci..Apelujemo na clanove da ne politizuju skupove jer ce tim potezom napraviti uslugu vlasti a to nam nije cilj vec pomoc Srbskom selu.Nas stav je vrlo jasan promena vladajuceg sistema..Ne podrzavmo nikave pregovore sa resornim ministrom...Trazimo na celu ministrastva SRBSKOG DOMACINA..

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Srpskog se pise!!! :cautious:

Nazad
Vrh