mixer87kac
Član
Ja samo copy-paste. Da ne bude ne obaveštenih...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Okej,nego pitao te prethodni post,ko su sad bre ti sto traze srBskog domacina?Ja samo copy-paste. Da ne bude ne obaveštenih...
Ja se nafatirao i uzeo od tebe! Pa ti si tezak psihopata! Sedi bolje kucu i nisi za nigde!Jesi li se ti brate borio za mene ili za sebe.
To što nemate kritičnu masu niti ćete je nikad imati datira od onda kada ste postali profesionalci i smatrali da sve vama pripada a ovim ostalim ništa.
Par godina smo radili bez dinara subvencija.Da li je iko od vas ovde sa foruma rekao: Pa i oni ljudi rade zemlju,plaćaju porez,kupuju repromaterijal.Tih godina ste se i nafatirali pa ste i od takvih uzimali polovinu subvencija ako su hteli nešto da dobiju.To je razlog zašto ja nikad ne izlazim na proteste.A takvih ima mnogo kao ja.
Tu je Milan Milosevic . Ko je sta je pojma nemam ali je dosta bio radikalan kada su bili protesti .PPS. Ko su nemam pojma. Napisao je neko tu poruku u inicijativi pa sam prosledio...
Nisam ja kriv što ti nisi shvatio šta sam napisao.Da ti pojasnim.Ti si par godina imao 17000 subvencije a ja 0000 i sad hoćeš ti i tebi slični da izađemo na proteste da vas podržimo.Zaigrala mečka i sad je gusto.Moraćete se vaditi kako znate i umete kao i mi što smo se onomad a i sad vadimo.Ko god misli da protesti sluze da se neko drugi Fatira i da ne moze sebe pronaci ni u jednoj stavci, neka se preseli u eAgrar i tamo ce se pronaci sigurno. Oslobodite temu od baljezgarija.
Bravo majstore.Srpskog se pise!!!
Dva tri oglupela čoveka,ne odgovarajte na njihove postove.У ovoj grupi stvarno imama ćablonja da je to strašno . Ovde vlada ona narodna da komšiji crkne krava .
Kad vidiš ko ti lajkuje izbriši post slobodno.Sad treba podrska ovima sto imaju velike oci i siroko **greška
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Onomad je tako bilo pa ih nije bilo briga za kolege.Za razliku od tih mi im ne želimo ništa loše i podržavamo njihovu borbu ali bez nas da vide kako je to.Mi već znamo kako izgleda kad te neko šutne.У ovoj grupi stvarno imama ćablonja da je to strašno . Ovde vlada ona narodna da komšiji crkne krava .