Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ovo je i meni palo na pamet cim sam danas cuo ovu vest ipak bi ovi protesti poljoprivrednika bili ozbiljan udarac za vlast,ovako zabrana dok se ljudi ne izduvaju posle .............

Kico. nemoj mi reci da ovo ozbiljno mislis zivota ti?
Da je Mladic uhapsen zbog protesta seljaka?

I meni se cini da ovo ima nekakve veze. Ali opet previse je slucajnosti! Inace svako cudo za tri dana, pa tako i ovo. A i da krenemo sa nekim protestima ovi sto sada protestuju protiv hapsenja bi nas ugusili!!!!

Vec sam danas rekla na forumu da su mi u info centru u ministarstvu rekli da se javim krajem iduce nedelje u vezi sa ratarskim subvencijama. Ima li smisla protestovati dok uredba ne izadje? A dok izadje moze da prodje mnogo vremena!

Ako se i mi ubacimo sa nasim protestom izbice opstenarodni haos! Tadic vec zabranjuej sve vrste politickih okupljanja a to bas nikog i nije briga! VVidim u Beogradu vec haos, policija intervenise meni ovo vodi opstem rasulu! Ovde vise nije rec samo o ulaganju u poljoprivredu vec o vlasti koja stoji na jako klimavim nogama.

Polako se pripremajte za ponedeljak.Ujutru poseta policiji a popodne padaju dogovori u koliko se sati kreće i gde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danas u Rumi je bio sastanak nekog udruženja seljaka, a delegacija je otišla večeras na sastanak u Novi Sad sutra ćemo znati šta dalje, zahtevi udruženja iz Rume su :

1 - Subvencije po he. kao i lane
2 - Smena ministra poljoprivrede

A jednoglasno je donešena odluka da se krene sa radikalnijim protestima ako se ovi zahtevi ne ispune ne blokade puteva već BLOKADA BEOGRADA SVI ZA BEOGRAD TRAKTORIMA, KOLIMA..........

Upravo sam to hteo da napisem ... ako svi idu za BG zaustavice nas vec kod bescanskog mosta ... Opstine koje su blize mogu da porade na tome za BG ... ostali da porade na glavnim deonicama po njihovim opstinama ... pouzdano znam da lokalna policija nece reagovati jer su i oni izigrani pre mesec dana . Ostaje samo da sinhronizuje se i finalizira protest ( dan i u koliko casova ) pa nek nas oteraju sa puteva sa 300 raskrsnica

Nazad
Vrh