Jasam lepo napisao sva registrovana poljoprivredna gazdinstva a tamo spodamo svi bez obzira dali plaćamo ili ne Pio .A sto do 100ha?
Zar nije fer da svi treba da dobiju,bez obzira na pio ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jasam lepo napisao sva registrovana poljoprivredna gazdinstva a tamo spodamo svi bez obzira dali plaćamo ili ne Pio .A sto do 100ha?
Zar nije fer da svi treba da dobiju,bez obzira na pio ili ne?
E to si pravo reko jednom da se ljudi u srbiji sloze.!!!!slazem se sa svime ovim, prosle godine kada su zablokirali novoseljamski put u pancevu bilo je malo frke, i umesto da su tako prvo uradili u svakoj opstini jedno 2,3 dana i ako ne uspeju onda nista da se dogovore, lepo svi zajedno u BG e tad bi bilo nesto, a ovako nikad mi necemo postici nista a kamoli vecu cenu zita, jer nemamo mi muda kao francuzi, hrvati, itd da odemo u glavni grad i zablokiramo sve
Trebalo bi udružene !. Ako hoćeš nazovi me tel, privatnu poruku nemogu da ti pošaljem nešto nije u redu sa privatnim porukama
Ovo je i meni palo na pamet cim sam danas cuo ovu vest ipak bi ovi protesti poljoprivrednika bili ozbiljan udarac za vlast,ovako zabrana dok se ljudi ne izduvaju posle .............Ne bih se zacudio da i ovo danasne hapsenje nije slucajno,citaju oni sve ovo i vide odakle im preti "opasnost",tako da su sada ovo najvaznije vesti a poljoprivrednike ko j***
strasno