Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Trebalo bi udružene !. Ako hoćeš nazovi me tel, privatnu poruku nemogu da ti pošaljem nešto nije u redu sa privatnim porukama

zasad udruzenje nešto ćuti ima ih dosta demokrata ,tako mi reče jedan njima blizak,neznam dalće to ići preko udruzenja deće vrana vrani da iskopa oko

slazem se sa svime ovim, prosle godine kada su zablokirali novoseljamski put u pancevu bilo je malo frke, i umesto da su tako prvo uradili u svakoj opstini jedno 2,3 dana i ako ne uspeju onda nista da se dogovore, lepo svi zajedno u BG e tad bi bilo nesto, a ovako nikad mi necemo postici nista a kamoli vecu cenu zita, jer nemamo mi muda kao francuzi, hrvati, itd da odemo u glavni grad i zablokiramo sve ::lose::
E to si pravo reko jednom da se ljudi u srbiji sloze.!!!!

A sta se moglo ocekivati od pravnika koji nema blage veze o poljoprivredi
nije korektno da mi svi smo racunali na te subvencije da oni sada nesto menjaju u 6 mesecu uredbe treba da budu po kriterijumu od prosle godine i zavrsena prica ili BLOKIRATI BEOGRAD to bi njh najvise bolelo

protest i javno okupljanje se mora najaviti i naravno odobriti u suprotnom to je remećenje javnog reda i mira plus ovo sa mladićem znate li koliko sada u beogradu ima pandura na svakom ćošku i kod svake bandere a blokirajte prilazne puteve pa beograđani ima da nas pojedu boli njih uvo za seljaka a svima je svega dosta samo se čeka kad će da pukne tikva

kada svaka susa moze da trazi svoja prava i mi cemo nasa pravac beograd ako treba i traktorima amoze i kolima ako nece kako narod hoce onda blokada gazele i brankovog mosta

Na snazi je zabrana okupljanja ako niste obavešteni.Pokušajte da poradite na što boljoj organizaciji za to vreme i želim vam puno sreće

diklofen sto posto si u pravu,ja bih samo voleo jedno ,a to je da te vidim na celu kolone i ja cu onda kleknuti i polubiti gume od tvog traktora,,,ja te pitam po milioniti put gde si bio prosle godine, sve dok ne dobijem odgovor nema dalje rasprave sa misevima jer si ti za mene jedan obican mis a kako se organizuju protesti izadji na ju tjub i uci malo posto je prosle god protestvovala sirotinja i nije imala ni da napravi krug, ja od vas ocekujem da stignete ne do beograda vec do brisela pozzz i samo napred ja u diklofenu vidim novog CEGEVARU.A ko sam ja to znaju mnogi ljudi sa foruma i naravno ASOCIJACIja.Sto se malo ne zapitete gde vam je ASocijacija vojvodine? pa oni se pre tri dana ljubili sa ministrom kao da ide u vojsku.okani se ti malo nas .Nasi potezi se pripremaju a to sto ti lupetas kao konzerva zakacena za traktor to je tvoj problem.Pokazi se delima kao ja pa mozemo da polemisemo.pozzz

Samo bih voleo da sada cujem ove iz asocijacije Vojvodine sta ce reci bas me interesuje sada neka nepricaju da nisu bili sa ministrom,kako oni misle narodu izaci na videlo,da nisu opet dobili neka ,,sredstva,, za pomoc asocijaciji.

Ne bih se zacudio da i ovo danasne hapsenje::jako_besan:: nije slucajno,citaju oni sve ovo i vide odakle im preti "opasnost",tako da su sada ovo najvaznije vesti a poljoprivrednike ko j***

strasno::samo bes::

Jedan od mojih traktora je spreman i iće za Zrenjanin(45km).Na čelu kolone sigurno neću biti ali u njoj apsolutno.Na traktoru će biti okačen natpis mog mesta.
Provac još jednom ti ponavljam(a otprilike 10 put) da ja nisam član ni jedne asocijacije baš zbog takvih kao što si ti.Ja jesam miš ali slon se njega boji -zar ne?što više miševa manje slonova po Beogradu.

Ne bih se zacudio da i ovo danasne hapsenje::jako_besan:: nije slucajno,citaju oni sve ovo i vide odakle im preti "opasnost",tako da su sada ovo najvaznije vesti a poljoprivrednike ko j***

strasno::samo bes::
Ovo je i meni palo na pamet cim sam danas cuo ovu vest ipak bi ovi protesti poljoprivrednika bili ozbiljan udarac za vlast,ovako zabrana dok se ljudi ne izduvaju posle .............

kis
sta sam ja reka sinoc za subvencije da ce biti do 10 ha a ti me napravi budalom sta sad kazes jesam li bbio u pravu?

Nazad
Vrh