Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Koji to svi ??
Dajte recite ime taj i taj vodi,krecemo tad i tad odatle i odatle,koliko vidim mnogi bi isli da se vozaju ako im se plati put i klopa...

Posto vidim da je kolega dekym iz Zabaljske opstine kao i ja verujem da bi se lako dogovorili gde kad i kako a kako sam nacuo pregovori se vec vode kod nas u opstini. Davne 2004. je bio blokiran put Novi Sad-Zrenjanin usled premale otkupne cene psenice. Ovih dana je to malo glupo izvesti zato sto je taj put vec blokiran zbog presvlacenja novog sloja asfalta i to od Kaca do Zablja.

Mi iz okoline Panceva cemo blokirati put ka Azotari,Petrohemiji i Rafineriji i eto ti havarije.

Nema od toga nista sto pricate samo mali broj bi to iskreno uradio pa i po cenu privodjenja,ili sta vec nema tu bez prave organizacije na globalnom nivou nista!ili da se deli 15 20 evra e onda bi svi isli,ma pun mi je ocin praznih prica oko toga!

Nema od toga nista sto pricate samo mali broj bi to iskreno uradio pa i po cenu privodjenja,ili sta vec nema tu bez prave organizacije na globalnom nivou nista!ili da se deli 15 20 evra e onda bi svi isli,ma pun mi je ocin praznih prica oko toga!

Nemoj da moram reci da si sad lupio pa ostao citav .. Neznam jel branis tvojih <10 Ha ili si ljubomoran na polj. sa >10 Ha.. Ucestvovati u saobracaju , parkirati masine pokraj glavnih deonica po zemlji na 50 strana i traziti subvencije kao prosle godine i smenu ministra nije protv ustavno i nije prekrsajno delo u saobracaju . Ukoliko se zahtev ne odobri u roku 3 dana lokalne blokade i za BG se krece . Sve lepo prijaviti skup policiji na gazeli ( ukoliko ne donesu zahteve nase u roku 3 dana ) od dana isterivanja traktora !!!

Pa u pitanju je mnogo vise od 15 20 e, pa ako i te pare sto treba da se izborimo da dobijemo neznace nista onda ljudi sta da vam kazem .ja cu da probam da se izborim pa probao sam a oni koji su pasivni i prema tome ? a ako nas nebude dovoljno necemo uspeti ali bar smo probali i pokazali da nemogu da se tako bahato ponasaju.a oni koji nisu ni pokusali neka zauvek cute i neka znaju da zbog njih nismo uspeli.kod nas se uvek blokiralo pa i sad ce i uvek smo postizali nesto.

ja Zoran Liscevic 0111985810601 maticni broj br licne karte 276101 ulica mose pijade 2 kljajicevo opstina sombor. ocu da protestujem, netrebaju da mi daju ni subvencije ako je to problem neka donesu uredbu da ce zito biti otkupna cena 2.5 eura zrno kukuruza 2 evra suncokret 4 evra soja 3-3.5 evra itd . meni ovaj zivot neodgovara radim kao konj a nemam nista neka donesu uredbu da niko nemoze uzeti vise od 50 hektara drzavne zemlje tako da svi koji oce da rade da imaju a ne da se pojedinci bogate a ostali nek duvaju. dosta je bre vise mi mladi trba da pravimo proteste ima li tu mladjih ljudi od 30-35 god. gde ste jel vam lep ovaj zivot. pa ja bre nemogu vise da izdrzim nedaju mi da radim zemlju nedaju mi da radim u firmi sta onda da ja radim? znaci poenta citave price OMLADINO DOKLE VISE AKO NECU JA NECE OVAJ NECE ONAJ KO CE.

Poslednja izmena:
Danas u Rumi je bio sastanak nekog udruženja seljaka, a delegacija je otišla večeras na sastanak u Novi Sad sutra ćemo znati šta dalje, zahtevi udruženja iz Rume su :

1 - Subvencije po he. kao i lane
2 - Smena ministra poljoprivrede

A jednoglasno je donešena odluka da se krene sa radikalnijim protestima ako se ovi zahtevi ne ispune ne blokade puteva već BLOKADA BEOGRADA SVI ZA BEOGRAD TRAKTORIMA, KOLIMA..........
ovde fali jos jedan zahtev za nemogucnost prodaje zemlje stranim drzavljanima

Ima li ko kontakt sa Klub 100p + i A.P.P.P Vojvodina agrar ... da znamo dalje korake i da budemo u toku sto se tice protesta ?

ja Zoran Liscevic 0111985810601 maticni broj br licne karte 276101 ulica mose pijade 2 kljajicevo opstina sombor. ocu da protestujem, netrebaju da mi daju ni subvencije ako je to problem neka donesu uredbu da ce zito biti otkupna cena 2.5 eura zrno kukuruza 2 evra suncokret 4 evra soja 3-3.5 evra itd . meni ovaj zivot neodgovara radim kao konj a nemam nista neka donesu uredbu da niko nemoze uzeti vise od 50 hektara drzavne zemlje tako da svi koji oce da rade da imaju a ne da se pojedinci bogate a ostali nek duvaju. dosta je bre vise mi mladi trba da pravimo proteste ima li tu mladjih ljudi od 30-35 god. gde ste jel vam lep ovaj zivot. pa ja bre nemogu vise da izdrzim nedaju mi da radim zemlju nedaju mi da radim u firmi sta onda da ja radim? znaci poenta citave price OMLADINO DOKLE VISE AKO NECU JA NECE OVAJ NECE ONAJ KO CE.
ovo sam napisao zbog ovih sto prozivaju da nece niko i da se kaze imenom i prezimenom e sad da vidim vas

Vec sam danas rekla na forumu da su mi u info centru u ministarstvu rekli da se javim krajem iduce nedelje u vezi sa ratarskim subvencijama. Ima li smisla protestovati dok uredba ne izadje? A dok izadje moze da prodje mnogo vremena!
,,pa kakvo pitanje dal ima smisla uredba kasni 2-3 meseca u ovo vreme proške godine smo već dobili subvencije a sad se još kobojagi ništa nezna.

ja sam za, sve traktore, kombajne, kamione, prikolice, automobile na ulice pa za beograd! Samo reci kad i gde!!!!!

budimo razumni prvo trba svi da isteramo pored puta da se kazu zahtevi i da se rok najvse 48 sati nek rade i po noci ko ih j.... e kad vide koliko je to ozbiljno neispune li za to vreme polako se krece(ovo polako treba malo brze)

Dogovor u vezi protesta zrenjanin i okolina.... Veceras pumpa vojnov prvomajska ulica u zrenjaninu 21.00

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh