Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Srdjane stvarno si da te ne uvredim "optimista"
koga ces ti da udaris?drzavu?samo cackaj tamo gde ne treba ,pa ti dovedu zandarmeriju mislim da bi ste se razbezali pre nego sto bi ste se okupili
Ne mozes ti ili saka nezadovoljih seljaka udariti na eps jedne zemlje to je vec u "visem domenu" tako da to nije zajebancija.
Legitimno je izrazavati svoje nezadovoljstvo,strajk,delimicnu ili totalnu blokadu puteva,demonstraciju nazovi sile itd
u prevodu smanji malo dozivljaj da ne navuces probleme na sebe i ostale seljake i gledajte da se kulturno i pametno organizujete i konsultujete sa nekim pravnikom sta ce proci sa sto manje posledica

Ja nisam ni rekao da "udaram" na eps, vec da blokiramo saobracajnice koje vode do kopova ili elektrana a ne pored auto puta a oni nadju alternativu i nista od strajkova kao i prosli koji nisu bili uspesni.A za te takozvane vodje iz asocijacija koji su uspesno sastancili sa ministrom po kafanama i izdejstvovali ove bajne uredbe nebih vise da trosim slova na racunaru jer mozda se pokvare,sami ce videti po clanovima koji ce im ostati.

ljudi jel idemo u proteste il se sad stvarno sleglo ovo u vezi ovog coveka danas sa kojim mi niti dobijemo nit gubimo

Samo neka svako od nas pošalje po jedan E- mail na adresu ministarstva i već će uvideti da im ne ide sve tako glatko kako su planirali.

Zbog lakseg koordinisanja oko protesta bilo bi dobro da neko napravi grupu na Facebook ... i svi mi koji cemo ucestvovati u protestu upozorenja dok nisu doneli sramnu uredbu da znamo KAD CE BITI KOG DATUMA I U KOLIKO SATI SVI IZLAZIMO , mislim da bi bilo dobro u lokalu za pocetak kao upozorenje da glavne putne deonice blokiramo sirom srbije na neko odredjeno vreme 1-2h , nemojmo se bojati zardarmerije pa nemogu svuda stici da ih ima kao vojske . Ponavljam mirni protesti ali da se vidi koliko nas je ... Oni iz BG nemaju predstavu koliku harizmu ima ovaj nas napaceni seljak , time ce uvideti prvi put a ne da bude kao ovih godina po 30 traktora , bice ih 30 000 VERUJTE MI !! ..

Poslednja izmena:
Upravu si Dekym. Ja više nebih ništa čekao.Videli smo juče premijera kakvo on ima mišljenje i program za poljoprivredu sve nas je oduševio tako da od ovih odlaganja više nema ništa.Po meni na blokade do donošenja uredbe kao i prošle godine.Neznam kako vi ali ja više živaca nemam da čekam kada će gospoda stručnjaci da se namole da usvoje te famozne uredbe.Jbg uhvatiće nas žetva pa onda neće biti ni vremena za borbu a za pare da i ne govorim.

Samo neka svako od nas pošalje po jedan E- mail na adresu ministarstva i već će uvideti da im ne ide sve tako glatko kako su planirali.
Mislim da je jednostavnije da im neko posalje jedan link sa nekoliko tema sa ovog foruma. Mada ne brinem ja za njihovu obavestenost. Njima jedino usi rade kako treba.

Mislim da je jednostavnije da im neko posalje jedan link sa nekoliko tema sa ovog foruma. Mada ne brinem ja za njihovu obavestenost. Njima jedino usi rade kako treba.

Nista se ti ne sekiraj citaju oni sve ovo po sluzbenoj duznosti. Nisu ni oni pali sa Marsa. Ialo veruju da smo mi sa neke trece planete.

Koja drzava bre ljudi olos bre olos prosle godine kad su bile protestne voznje traktorima,malo ljudi je izaslo iz mog sela konkretno 10ak!A covek koji je sve pokrenuo je u cankovoj stranci sto sam na kraju saznao a jednom prilikom mi je on licno rekao da nema veze sa nijednom strankom,a sad ima svoju mini zadrugu!ako me pozove ove godine da se organizujemo necu ici jel sa p ma od ljudi necu da radim.Predprosle godine su bili kod mene kuci da me pitaju jel hocu da se uclanim u Jesicevu stranku,kao mlad sam poljoprivrednik pa imacu mogucnost kreditiranja itd,raznih mogucnosti a ja reko njima jel delite i crvene knjizice kao 42!Ne zelim uslovljavanje hocu da radim samostalno da placam porez drzavi i da zivim normalno,ali to izgleda u ovoj drzavi ne postoji,Jesenas sam bikove prodao siptarima nikad bolje nisam prosao dobio novac odmah u dvoristu e to nama treba izvoz a ne posrednik koji ce da skine kajmak,Ajd uzdravlju!

:zli::zli::zli:Kolege poljoprivrednici i mi iz Padine se spremamo za proteste samo kažite kada krećemo !!!
Treba tražiti od ministarstva tri osnovna zahteva
1. Subvencije od 14000 po hektaru za sva registrovana gazdinstva do 100h
2.Ukidanje uredbe o zabrani izvoza Pšenice i
3. Ostavku Min.Poljoprivrede pravnika Petrovića

Nazad
Vrh