A da nisi možda ti jedan od njih jer po tvojim komentarima bi se svašta dalo naslutiti?
moje komentare treba da shvataš.nisam neboj se,pokazaće se ko je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da nisi možda ti jedan od njih jer po tvojim komentarima bi se svašta dalo naslutiti?
Srdjane stvarno si da te ne uvredim "optimista"
koga ces ti da udaris?drzavu?samo cackaj tamo gde ne treba ,pa ti dovedu zandarmeriju mislim da bi ste se razbezali pre nego sto bi ste se okupili
Ne mozes ti ili saka nezadovoljih seljaka udariti na eps jedne zemlje to je vec u "visem domenu" tako da to nije zajebancija.
Legitimno je izrazavati svoje nezadovoljstvo,strajk,delimicnu ili totalnu blokadu puteva,demonstraciju nazovi sile itd
u prevodu smanji malo dozivljaj da ne navuces probleme na sebe i ostale seljake i gledajte da se kulturno i pametno organizujete i konsultujete sa nekim pravnikom sta ce proci sa sto manje posledica
Mislim da je jednostavnije da im neko posalje jedan link sa nekoliko tema sa ovog foruma. Mada ne brinem ja za njihovu obavestenost. Njima jedino usi rade kako treba.Samo neka svako od nas pošalje po jedan E- mail na adresu ministarstva i već će uvideti da im ne ide sve tako glatko kako su planirali.
Mislim da je jednostavnije da im neko posalje jedan link sa nekoliko tema sa ovog foruma. Mada ne brinem ja za njihovu obavestenost. Njima jedino usi rade kako treba.
Mislim da ce uskoro da ih zapljusne to saznanje, jer mi i jesmo sa trece planete .Nista se ti ne sekiraj citaju oni sve ovo po sluzbenoj duznosti. Nisu ni oni pali sa Marsa. Ialo veruju da smo mi sa neke trece planete.