Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ajmo onda solomonsko rešenje: ko preda dve trećine računa neka dobije sve.
Od kukuruza i suncokreta imamo svi račune.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

E pa onda akone valja ni tako nit ovako bolje da ne daju vise tih 17.000din i gotovo, pa ce i oni koji imaju racune i oni koji nemaju racune svi cemo zajedno da se naljutimo🤗

Ajmo onda solomonsko rešenje: ko preda dve trećine računa neka dobije sve.
Od kukuruza i suncokreta imamo svi račune.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
to su onda direktna davanja

kao drugo ako vlasniku zemljista idu subvencije(po dogovoru) uz zakup 150-200e,susa opicila arendas skinuo jedva 2 tone a vlasnik dobio 400-450e
zamisli tu caroliju zivota

Mislim da odugovlačenje vodi realnosti, da je" kasa prazna".
Nema smisla ova teza - "ko će dobiti više/manje", pitanje svih pitanja je gde su novci. Kod koga je ključ od blagajne?
Poljoprivrednicima, u ovom momentu ne treba novac za prošlogodišnju setvu, već i za prošlogodišnju i ovogodišnju unapred jer nema sredstava da ulaže u neizvesnu proizvodnju.

to su onda direktna davanja

kao drugo ako vlasniku zemljista idu subvencije(po dogovoru) uz zakup 150-200e,susa opicila arendas skinuo jedva 2 tone a vlasnik dobio 400-450e
zamisli tu caroliju zivota
Pa pazi danas je bolje imati 100 lanaca svoje zemlje nego sve masine i raditi istu a nemati u vlasnistvu.

Da li pod sertifikovano seme spada samo soja i psenica, ili seme za sve kulture? Da li i povrtari mogu da ostvare tih 17000 za njihovo seme?

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Peet mozda si ti uzurpator. Ja nikad nisam bio ni cu biti. Imam zemlju koja je u zakupu ali vlasnik nece ugovor. Jednostavno nece. Da ne objasnjavam. Na tu zemlju sam mislio. Ja nju radim ulazem i sve ostalo kao i za svoju i za zemlju gde imam ugovor. Dakle za ovo da se odobri i subvencija od 18000 i naknadnih 17000 za seme i za gorivo refakcija. Ako ti ovo nije jasno ti vidi sta ces sa sobom.
Ne treba nista da ojasnjavas, osim da stavis prst na celo i pomislis na kakav nacin drzava da isplati subvencije za neregistrovane parcele?!
Tu je kraj price! A zelje su nesto sasvim drugo, kao i svakakvih zelja koje se mogu citati po pitanju povracaja za seme!
Svako ima svoju zelju i kako god se okrene zeli dobro samo licno sebi.
Sta nije tu jasno? Povracaj je za sertifikovano seme i ukoliko nije kupljeno sa fiskalnim racunom nema povracaja! Toliko jednostavno da ne moze biti jednostavnije.

Da li pod sertifikovano seme spada samo soja i psenica, ili seme za sve kulture? Da li i povrtari mogu da ostvare tih 17000 za njihovo seme?

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Sve ratarske i povrtarske kulture koje su prijavljene u E agraru trebalo bi da budu u uredbi za sertifikovano seme.

Nazad
Vrh