Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to su onda direktna davanjaAjmo onda solomonsko rešenje: ko preda dve trećine računa neka dobije sve.
Od kukuruza i suncokreta imamo svi račune.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Pa pazi danas je bolje imati 100 lanaca svoje zemlje nego sve masine i raditi istu a nemati u vlasnistvu.to su onda direktna davanja
kao drugo ako vlasniku zemljista idu subvencije(po dogovoru) uz zakup 150-200e,susa opicila arendas skinuo jedva 2 tone a vlasnik dobio 400-450e
zamisli tu caroliju zivota
Ne treba nista da ojasnjavas, osim da stavis prst na celo i pomislis na kakav nacin drzava da isplati subvencije za neregistrovane parcele?!Peet mozda si ti uzurpator. Ja nikad nisam bio ni cu biti. Imam zemlju koja je u zakupu ali vlasnik nece ugovor. Jednostavno nece. Da ne objasnjavam. Na tu zemlju sam mislio. Ja nju radim ulazem i sve ostalo kao i za svoju i za zemlju gde imam ugovor. Dakle za ovo da se odobri i subvencija od 18000 i naknadnih 17000 za seme i za gorivo refakcija. Ako ti ovo nije jasno ti vidi sta ces sa sobom.
Usluge su uvek bile najbolje,od pamtivekaPa pazi danas je bolje imati 100 lanaca svoje zemlje nego sve masine i raditi istu a nemati u vlasnistvu.
Sve ratarske i povrtarske kulture koje su prijavljene u E agraru trebalo bi da budu u uredbi za sertifikovano seme.Da li pod sertifikovano seme spada samo soja i psenica, ili seme za sve kulture? Da li i povrtari mogu da ostvare tih 17000 za njihovo seme?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Da, imati ,ali ne kupiti.Pa pazi danas je bolje imati 100 lanaca svoje zemlje nego sve masine i raditi istu a nemati u vlasnistvu.
Nema danas vise usluga kod nas, malo vrsidba mozda ostalo svako ima svoje ....Usluge su uvek bile najbolje,od pamtiveka