Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ja jos nisam ni uzeo racun za seme. Cekam da vidim sta ce i da li ce biti, onda cu da delam....

Peet mozda si ti uzurpator. Ja nikad nisam bio ni cu biti. Imam zemlju koja je u zakupu ali vlasnik nece ugovor. Jednostavno nece. Da ne objasnjavam. Na tu zemlju sam mislio. Ja nju radim ulazem i sve ostalo kao i za svoju i za zemlju gde imam ugovor. Dakle za ovo da se odobri i subvencija od 18000 i naknadnih 17000 za seme i za gorivo refakcija. Ako ti ovo nije jasno ti vidi sta ces sa sobom.

Peet mozda si ti uzurpator. Ja nikad nisam bio ni cu biti. Imam zemlju koja je u zakupu ali vlasnik nece ugovor. Jednostavno nece. Da ne objasnjavam. Na tu zemlju sam mislio. Ja nju radim ulazem i sve ostalo kao i za svoju i za zemlju gde imam ugovor. Dakle za ovo da se odobri i subvencija od 18000 i naknadnih 17000 za seme i za gorivo refakcija. Ako ti ovo nije jasno ti vidi sta ces sa sobom.
Imam i ja jedan takav lanac u zakup, na dedu je zemlja a ja placam cerci arendu, deda je bolestan i ne zeli nista da potpise jer misli da prodaju odmah zemlju. Tako da ugovor sa vlasnikom nema sanse da se potpise, tako da nije uzirpacija ali visi bez subvencije.

Meni bas nejasno kako dokazati bez validnog papira naravno overenog da je zemlja kod mene u zakupu?Verovatno da postoji prikladnija rec od uzurpacije ali pravnici bi to okarakterisali kao neovlasceno koriscenje a to mu dodje isto.

Nek' onda preimenuju ta sredstva u npr. socijalnu pomoć poljoprivrednicima za preživljavanje posle suše. Poenta je da će se bez nekog vida pomoći mnogi ugasiti. Zato treba biti solidaran u ova teška vremena...

Sta ste napeli sa to seme, sta ima veze dal je kupio ili posejao iz ambara, ako nije kupio seme kupio je nesto drugo, naftu, djubre platio vrsaj.....bitno je da je njiva posejana i da je covek radi, mozda onaj sto je kupio seme nije platio nesto drugo
Nek' onda preimenuju ta sredstva u npr. socijalnu pomoć poljoprivrednicima za preživljavanje posle suše. Poenta je da će se bez nekog vida pomoći mnogi ugasiti. Zato treba biti solidaran u ova teška vremena...
bukvalno ti je kolega odgovorio

onda neka nazovu pomoc ili tako nesto

prica je bila da ce davati za seme i sad onaj koji je kupio i dao 80din jer je ocekivao povrat tog novca ispadne budala a komsija koji je kupio selektirano za 40din dobije isti povrat

@BARBULA I ko je bolje prosao ?,taj ko je kupio seme je zakinuo sebi na djubrivu,a taj koji je ostavljao svoje seme je bacao istu kolicinu djubriva ,on nije nista izgubio ,plus sad ce dobiti 17k na to ''seme'' ...
Tih 17k ne treba nikako povezati sa susom,jer ista nije bila svugde,gde je bila susa opstine moraju proglasiti elementarnu nepogodu,i za to izaci u pomoc poljoprivrednicima dodatno na ovih 17k dinara,to je jedino fer,nista drugo.

@BARBULA I ko je bolje prosao ?,taj ko je kupio seme je zakinuo sebi na djubrivu,a taj koji je ostavljao svoje seme je bacao istu kolicinu djubriva ,on nije nista izgubio ,plus sad ce dobiti 17k na to ''seme'' ...
Tih 17k ne treba nikako povezati sa susom,jer ista nije bila svugde,gde je bila susa opstine moraju proglasiti elementarnu nepogodu,i za to izaci u pomoc poljoprivrednicima dodatno na ovih 17k dinara,to je jedino fer,nista drugo.
To se neće nikad dogoditi! Prošle godine nas je tukao led, opština pozvala poljoprivrednike da prijave štetu, slikaju parcele i posle toga moša. Kao šalili smo se...

toalno ne fer prema onima koji su kupili seme

al srbija je ovo,sto vise postujes neka takozvana pravila vise najebes
Cek, pa i mi smo kupovali seme svi.
A ako daju kroz pravdanja uz racune onda da daju direktna pomoc po ha 100-150e zbog suse na sve kulture koje su prijavljene u RPG

Dzaba se svadjate ko je kupio seme a kome je palo sa neba jer nece niko dobiti nista, mozda je tako i najbolje

Nazad
Vrh