Znaš šta Provac ti i tvoja tkz.asocijacija ste sve rekli podržavši ove mere ministarstva kao ekonomski napredne.Za mene je i kupovina traktora napredak kako za mene tako za državu.Ja imam 32 godine i te subvencije su mi pomogle da krenem napred.Sa novim traktorom bolje obradim zemlju i postižem samim tim bolje prinose,a država ima od toga koristi kako zbog prinosa tako zbog PDV-a na traktor,carine....Da bi došao do subvencija morao sam da kupim seme,naftu đubrivo i platim državi izmišljene namete.Ako mi već nisu dali kratkoročni kredit da kupim repromaterijal nego sam ga iz svojih izvora platio. Što onda da pare od subvencija ne uložim u poljoprivredu kroz neki drugi vid ,a ne samo repromaterijal.
Očigledno je da ti imaš veliki problem jer bi voleo da o nekim stvarima odlučuješ ,a apsolutno se ništa ne pitaš.reci iskreno koliko ste članova vaše asocijacije konsultovali pre nego što ste podržali ove Vladine mere?Na prste ih možeš nabrojati pa ti neće biti teško.
Očigledno je da ti imaš veliki problem jer bi voleo da o nekim stvarima odlučuješ ,a apsolutno se ništa ne pitaš.reci iskreno koliko ste članova vaše asocijacije konsultovali pre nego što ste podržali ove Vladine mere?Na prste ih možeš nabrojati pa ti neće biti teško.