Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Znaš šta Provac ti i tvoja tkz.asocijacija ste sve rekli podržavši ove mere ministarstva kao ekonomski napredne.Za mene je i kupovina traktora napredak kako za mene tako za državu.Ja imam 32 godine i te subvencije su mi pomogle da krenem napred.Sa novim traktorom bolje obradim zemlju i postižem samim tim bolje prinose,a država ima od toga koristi kako zbog prinosa tako zbog PDV-a na traktor,carine....Da bi došao do subvencija morao sam da kupim seme,naftu đubrivo i platim državi izmišljene namete.Ako mi već nisu dali kratkoročni kredit da kupim repromaterijal nego sam ga iz svojih izvora platio. Što onda da pare od subvencija ne uložim u poljoprivredu kroz neki drugi vid ,a ne samo repromaterijal.
Očigledno je da ti imaš veliki problem jer bi voleo da o nekim stvarima odlučuješ ,a apsolutno se ništa ne pitaš.reci iskreno koliko ste članova vaše asocijacije konsultovali pre nego što ste podržali ove Vladine mere?Na prste ih možeš nabrojati pa ti neće biti teško.

Kontretnije ili da blokiramo lokalne pute (sto misli da nema sanse) ili da odemo za Beograd, a nemogu da ti kazem tacan broj (a ni ti neznas tacan broj vasih) ali cemo izaci u dosta broju iz opstine Alibunara...

prijatelju javi mi na pp ako znas nesto konkretnije kad i sta ce da se organizuje imam i ja jos nesto ljudi pa da krenemo na ovo lopovsku bandu:zli:

Južna Bačka, Novi Sad, ima li okupljanja?
Ovo Mora da se reši što pre.

Upravo zbog subvencija sam povećao posed i nabavio novu mehanizaciju. Do sada su nam samo o ukrupnjavanju poseda pričali a šta je ovo? Kako da otplaćujemo kredite?

Pazite ovako danas će da bude vrhunac kad se donese uredba tako neka se svi u svoje mesto organizuju tj skupe a onda će mo preko PP poruka de se dogovorimo o pokretui preko javnih glasila .fb .foruma obavestiti širu javnost.

Kada donesu uredbu trebace puno vise napora da je promene.nemojte o brojkama, ali najbolje je u lokalu da bude puno vise ljudi ce se odazvati cak negde oko 80 % a za BG oko 20%. i da vidimo kako cemo da komuniciramo za vreme protesta i ko ce biti zaduzen za to da nebude dezimformacija. najbolje bi bila organizacija u vecim mestima zbog mase ljudi. i ako se ne pojavi veca kolicina ljudi u tom mestu da se ode u drugo u koje ima ljudi zbog pritiska.a ako se ide za bg ista prica.

Brate o kakvim njihovim naporima govorimo_Oni donesu zabranu izvoza pšenice za pet minuta preko telefonske sednice tako mogu i uredbu da izmene.Uostalom neka se angažuju kako znaju i umeju.

Svi iz okoline Pozarevca i Smedereva neka se jave na PP da se dogovorimo oko okupljanja i mesta gde je najbitnije da ih udarimo gde im je najvaznije.moj je predlog blokada termo elektrane u Kostolcu i Drmnu pa nek vide sta ce bezstruje.

Svi iz okoline Pozarevca i Smedereva neka se jave na PP da se dogovorimo oko okupljanja i mesta gde je najbitnije da ih udarimo gde im je najvaznije.moj je predlog blokada termo elektrane u Kostolcu i Drmnu pa nek vide sta ce bezstruje.
Srdjane stvarno si da te ne uvredim "optimista"
koga ces ti da udaris?drzavu?samo cackaj tamo gde ne treba ,pa ti dovedu zandarmeriju mislim da bi ste se razbezali pre nego sto bi ste se okupili
Ne mozes ti ili saka nezadovoljih seljaka udariti na eps jedne zemlje to je vec u "visem domenu" tako da to nije zajebancija.
Legitimno je izrazavati svoje nezadovoljstvo,strajk,delimicnu ili totalnu blokadu puteva,demonstraciju nazovi sile itd
u prevodu smanji malo dozivljaj da ne navuces probleme na sebe i ostale seljake i gledajte da se kulturno i pametno organizujete i konsultujete sa nekim pravnikom sta ce proci sa sto manje posledica

Nazad
Vrh