MOMOSARIC
Član
Apsolutno tacno sto posto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nista Momo od sada nisi ni srbin ni bosanac . Od veceras te proglasav zemljaninom kao nacionalnostApsolutno tacno sto posto
Da znaš da si u pravu.Bez drzave bi nam bilo bolje
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Nacionalnost je kao pojam takoreci juce nastala . Nije ni par stotina godina kako se nije ni znalo sta je toNista Momo od sada nisi ni srbin ni bosanac . Od veceras te proglasav zemljaninom kao nacionalnost
Ovo što si napisao je sramotno i glupavo do bola.Ja ne poznajem ni jednog "opstinara" radnika ( ne predsednika opstine ili funkcionera) u opstini npr da vozi dzipa ( bilo kakvog ) , dok kod kolega poljoprivrednika sa 150+ kj ih ima podosta....
Ja sam svestan da ovaj drugi pravi hranu, dosta ulaze, dosta rizikuje i radi, dok prvi ruke u dzepove i na posao na kafu i leze plata.
Ali te plate su dosta skromne i mizerne.
Tako da se ne lazemo ko tu bolje zivi
Sta sam napisao sto nije istina?Ovo što si napisao je sramotno i glupavo do bola.
Do sada sam mislio kad čitam tvoje postove da si pametan i vredan momak ali sada.
Napisao si jedno glupavo poređenje,jer ti što sede i smrde po ceo dan,šetaju od hodnika do hodnika zna se kako su uopšte i dobili posao ne zaslužuju ni fiću(uz svo poštovanje prema fići,vozio sam stojadina pola života) a poznajem ljude sa što si rekao 150 jutara zemlje što rade non stop su u kombaju,traktoru,prašini,još ako ima malo stoke pa to je non stop nešto.Prženje na 40 u ataru ovaj pod klimom koju mi plaćamo.Sta sam napisao sto nije istina?
Tako je.Prepucavanja i zavidnosti na svakom koraku!
Nemaš potrebe da se pravdaš.Da im nije dobro sigurno bi se zapošljavali.Nego sve vreme je lakše onom što radi u firmi i desetak jutari zemlje i po koja krava nego njima.A vidim da se otimaju za posao po firmama.A šta ćemo sa onima koji stoje ceo dan i motaju kablove.I njima je bolje.Sta sam napisao sto nije istina?
Znas li kolike su plate po opstinama?
E to su mučenici,što motaju kablove a i većina njih koji rade po privatnim firmama.Nemaš potrebe da se pravdaš.Da im nije dobro sigurno bi se zapošljavali.Nego sve vreme je lakše onom što radi u firmi i desetak jutari zemlje i po koja krava nego njima.A vidim da se otimaju za posao po firmama.A šta ćemo sa onima koji stoje ceo dan i motaju kablove.I njima je bolje.
Ja sam napisao i pored poredjenja i drugi deo. Citiram : Ja sam svestan da ovaj drugi pravi hranu, dosta ulaze, dosta rizikuje i radi, dok prvi ruke u dzepove i na posao na kafu i leze plata.E to su mučenici,što motaju kablove a i većina njih koji rade po privatnim firmama.
I nemoj da stavljaš reči koje nisam rekao.
Kojim njima? Ko su to oni?
Imaš izgleda neke teške komplekse uz svo poštovanje.I gubiš se u priči jer mešaš sve,moraš se mati jasan kriterijum kad nešto hoćeš da kažeš.
Ima potrebe da se pravda jer je pametan momak i zna da nije baš napravio dobro poredjenje.
За чешљање јаја у општини и на терет свих грађана Србије, ти општинари имају и превелике плате. А тај што има и ради 150кј је у неку руку и заслужио бар неки луксуз у животу.Ja ne poznajem ni jednog "opstinara" radnika ( ne predsednika opstine ili funkcionera) u opstini npr da vozi dzipa ( bilo kakvog ) , dok kod kolega poljoprivrednika sa 150+ kj ih ima podosta....
Ja sam svestan da ovaj drugi pravi hranu, dosta ulaze, dosta rizikuje i radi, dok prvi ruke u dzepove i na posao na kafu i leze plata.
Ali te plate su dosta skromne i mizerne.
Tako da se ne lazemo ko tu bolje zivi
Pa ti koji rade 150 jutari-o njima si pisao.Ti nisi pročitao dobro njegov post pa onda razmisli o tome ko se gubi.E to su mučenici,što motaju kablove a i većina njih koji rade po privatnim firmama.
I nemoj da stavljaš reči koje nisam rekao.
Kojim njima? Ko su to oni?
Imaš izgleda neke teške komplekse uz svo poštovanje.I gubiš se u priči jer mešaš sve,moraš se mati jasan kriterijum kad nešto hoćeš da kažeš.
Ima potrebe da se pravda jer je pametan momak i zna da nije baš napravio dobro poredjenje.
Da se razumemo taj sto radi dosta zemlje zivi mnogo bolje od tog opstinara u svakom pogledu uslova zivota.За чешљање јаја у општини и на терет свих грађана Србије, ти општинари имају и превелике плате. А тај што има и ради 150кј је у неку руку и заслужио бар неки луксуз у животу.