Pa porez na zaraduKoji porez?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa porez na zaraduKoji porez?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Kolike su oni imali onda uplate?Moje kolege sto odlaze u penziju imaju 130-140000
Da se nisi I ti preselio u Kac,pa uzeo ti to sto je platio za porez,pio,i ostale kerefekeI šta je tebi uzeo od bruto plate, tačno?Hoćeš da tebi da ono što daje državi za porez i doprinose?
Iste ko I ja,znaci velikeKolike su oni imali onda uplate?
Kako je to tebi uzeo?Ti dobio svoju neto zaradu.Da se nisi I ti preselio u Kac,pa uzeo ti to sto je platio za porez,pio,i ostale kerefeke
Kako si zaradio bruto?Stvarno me interesuje za tvoja logika kako si to zaradio porez i doprinose i za šta si tu uskraćen.A zaradio si bruto,stvarno je tesko nekome nesto obijasniti i ja dizem ruke,ovde izgleda najbolje obracunavaju platu oni koji nemaju dan radnog staza I sve znaju
Sigurno bi uplacivao sumu para da ti penzija bude 150 hiljada?Vidis ih kad odes u penziju
To je vec moj problem sta bi bilo kad bi biloSigurno bi uplacivao sumu para da ti penzija bude 150 hiljada?
Prvo treba dočekati penziju.Drugo:Ovi što nikad nisu radili njih razumem ali ovi što su radili lupaju za sve pare.Sigurno bi uplacivao sumu para da ti penzija bude 150 hiljada?
Pa zato je država i uredila to tako.Tebi se kroz neto platu isplaćuje ono što si zaradio kroz radne sate,regres,topli obrok i ostalo i nisi dobio manje para od onog što si zaradio.Deo koji poslodavac uplaćuje u tvoje ime je procentualni deo od tvoje neto zarade.To je vec moj problem sta bi bilo kad bi bilo