Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Momo ja se slažem!
Realno zaključujem da poslodavac da radniku deo koji sam uplaćuje i deo koji sam uplaćuje i mislim da je isto sranje samo drugačije upakovano.
Supruga i ja smo profi evo baš ću da proverim sa njom pošto ja ne pamtim baš najbolje kad smo bili na bolovanju ili trudničkom.
Samo odgovori o uplati potrebne sume novca. Ps postoji firma u Šimanovcima koja je pre 20 godina plaćala varioce 1500+ evra na ruke,prijava na račun. Bilo je sezonaca neprijavljenih. Pitanje- da li misliš da je iko od njih uplatio mesečno bar 100 evra za penziju?Prvo treba dočekati penziju.Drugo:Ovi što nikad nisu radili njih razumem ali ovi što su radili lupaju za sve pare.
To je drugi par opanaka-to su mutljavine.Kako u poljoprivredi svi isto plaćaju i sa 1ha i sa 100-je li to OK prema ovom od 1ha.Samo odgovori o uplati potrebne sume novca. Ps postoji firma u Šimanovcima koja je pre 20 godina plaćala varioce 1500+ evra na ruke,prijava na račun. Bilo je sezonaca neprijavljenih. Pitanje- da li misliš da je iko od njih uplatio mesečno bar 100 evra za penziju?
Niko tom od 100 hektara ne brani da mesečno uplacuje 100 hiljada pa će imati penziju preko te cifre. To što je država odredila kao penzioni doprinos je minimum da bi je dobila kakva takva penzija. Da ponovim niko nam ne brani da uplacujemo više jer ćemo imati veću penziju.To je drugi par opanaka-to su mutljavine.Kako u poljoprivredi svi isto plaćaju i sa 1ha i sa 100-je li to OK prema ovom od 1ha.
Kad bi se dalo na volju da uplacuje kako ko hoće 70% bi morala opština da sahrani.Pa isto to može i taj što na ruke dobije 1000E može da uplati penziono u bilo kojoj banci ali neće ni jedan ni drugi.Prijatelju-koliko uplaćuješ takva će ti biti penzija.Ja lično sam stava da svako pa i radnik uplaćuje koliko hoće.Na taj način bi naslednici imali pravo na novac koji je uplaćivan.Ovako ko ne doživi penziju,nikom ništa,pojeo vuk magarca.
To ne odgovara državi, jer svako će radije da izabere opciju da ne plati i da mu ostanu pare, a onda bi se parazitski sistem raspaoPa isto to može i taj što na ruke dobije 1000E može da uplati penziono u bilo kojoj banci ali neće ni jedan ni drugi.Prijatelju-koliko uplaćuješ takva će ti biti penzija.Ja lično sam stava da svako pa i radnik uplaćuje koliko hoće.Na taj način bi naslednici imali pravo na novac koji je uplaćivan.Ovako ko ne doživi penziju,nikom ništa,pojeo vuk magarca.