markojx
Član
Mi sami ne mozemo da se usaglasimo i dogovorimo izgibosmo podelili se a sta mislis kako ce oni iz ministarstva da odseku i aj se ti prilagodi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oni će to lako rešiti kao onomad sa obaveznim PIO preko poljoprivrede.Ali profi poljoprivrednici samo ne mogu da shvate da te pare neće biti usmerene njima a podržavaju takvu uredbu.I sada traže veću izlaznost na proteste kada je mečka zaigrala.Ja i ako izgubim 200000,neće biti prvi put.I još jedno je sigurno da će se selekcja nastaviti pa će pasti oni sa 50 pa oni sa 100 pa oni sa 150ha......dok ne ostane njih 100-inak u celoj Srbiji.Mi sami ne mozemo da se usaglasimo i dogovorimo izgibosmo podelili se a sta mislis kako ce oni iz ministarstva da odseku i aj se ti prilagodi
Kako ne shvatite da poslodavac sam odredjuje cenu svog proizvoda, kako god da se taj proizvod zvao. On ukalkulise i doprinose koje sam uplacuje, a ukalkulise ih i kroz plate da bi zaposleni bili zadovoljni. Poljoprivrednik uglavnom placa sam od zagarantovane cene koju mu drugi odredjuju.Vi njega ne razumete.On sve vreme hoće da dokaže da sve odbitke od plate snosi poslodavac a ne radni.Samo što neki ne mogu da shvate da ste vi taj bruto zaradili i neka skida i Lepa Brena sve vam je isto.A on kao "profi" mora sam da uplati od njegove zarade.Nije to isto ljudi.Ti kao radnik ne treba da misliš a oni dodatno trebaju da žuljaju mozak.I to nije u redu.Nije Slavko jedini što tako misli.
Ma nije sad to, to je bilo do juce. Sad je umislio da je obaveza zaposlenog da placa pio ako radi kod vise poslodavaca. Mene je napao da pored pravog posla imam i dodatni i da zbog toga ja placam pio.Vi njega ne razumete.On sve vreme hoće da dokaže da sve odbitke od plate snosi poslodavac a ne radni.Samo što neki ne mogu da shvate da ste vi taj bruto zaradili i neka skida i Lepa Brena sve vam je isto.A on kao "profi" mora sam da uplati od njegove zarade.Nije to isto ljudi.Ti kao radnik ne treba da misliš a oni dodatno trebaju da žuljaju mozak.I to nije u redu.Nije Slavko jedini što tako misli.
Neki ne mogu da izadju zbog posla, a drugi jer se boje za svoje, zenino, sinovo ili snajino radno mesto.Kada su protesti nema vas ni jednog, svi ste u misje rupe!
Jel vidiš da Slavko nije jedini.Ma nije sad to, to je bilo do juce. Sad je umislio da je obaveza zaposlenog da placa pio ako radi kod vise poslodavaca. Mene je napao da pored pravog posla imam i dodatni i da zbog toga ja placam pio.
Postoji neka izreka: nikada ne uci svinju da svira klavir. Samo gubis vreme, a i nerviras svinju!
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Kako ne shvatite da poslodavac sam odredjuje cenu svog proizvoda, kako god da se taj proizvod zvao. On ukalkulise i doprinose koje sam uplacuje, a ukalkulise ih i kroz plate da bi zaposleni bili zadovoljni. Poljoprivrednik uglavnom placa sam od zagarantovane cene koju mu drugi odredjuju.
A na osnovu cega se ljudima obracunavaju i isplacuju penzije ako niko nista ne uplacuje i sve je to samo umisljenoKako ne shvatite da poslodavac sam odredjuje cenu svog proizvoda, kako god da se taj proizvod zvao. On ukalkulise i doprinose koje sam uplacuje, a ukalkulise ih i kroz plate da bi zaposleni bili zadovoljni. Poljoprivrednik uglavnom placa sam od zagarantovane cene koju mu drugi odredjuju.
A neko recimo ne moze da ima nikakve koristi od protestaNeki ne mogu da izadju zbog posla, a drugi jer se boje za svoje, zenino, sinovo ili snajino radno mesto.
Nisi me razumeo. Ako neki proizvod kosta 10 dinara poslodavac to lepo digne na 15 i ima prostora i da uplati doprinos.A na osnovu cega se ljudima obracunavaju i isplacuju penzije ako niko nista ne uplacuje i sve je to samo umisljeno
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Pa od takvih se i ne trazi da izadju.A neko recimo ne moze da ima nikakve koristi od protesta
Bilo za vreme tita, samodoprinos valjda za mesnu zajednicuE pazi lika sta kaze da se od plate ne odbijaju dazbine drzavi,pa valjda je nekad cuo za bruto i neto platu ako nista drugo
Slazem seAko misli da nema koristi onda ne treba da koristi benefite dobijene protestima, ma koliko oni mali bili.