Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Грешиш и код једног послодавца имаш терет запосленог за доприносе. Чак мени више скидају него послодавцу.

Ne znam gde si ti pročitao da sam ja uopšte tebi postavio pitanja?
Svi koji to hoće mogu da otvore firmu i dobiće sve to što si ti naveo.
A to da li je u redu moraš pitati vlast koja je donela takve propise.
Kao što je i donela da isto uplaćuje za penziono i socijalno o onaj sa 0,5 ha i onaj sa 1000 ha.

Covece, polako, ne nerviraj se, nije dobro za zdravlje. Nemoj brinuti, svi tvoji planovi ce se ostvariti, drzava i belosvetska banda radi na tome da se mali uniste, da se ukrupni da u svako selo ostane po troje da rade. Samo je problem sto ni ti sa 55 h nisi u tih troje u kacu, i ti si MALI samo ne znas 😂😂😂😂

Ne lažeš, samo su te, po svemu sudeći, pogrešno informisali...
Ja radim u Firmi, JEDNOJ , i imam isti slučaj kao i ostali koje tako "lepo" si nazvao lažovima...
Dakle PLAĆAM doprinose, sličan iznos kao Poslodavac...
Još nešto, čitam tvoje Postove i ne pada mi na pamet da te stavim na "ignore" ...👋
Tebi drage volje prepuštam odluku da li će s tvoje strane biti obrnut slučaj... 🍻

Nije istina. Nemoj pitati knjigovodje, idi kod nekog prijatelja ili rodjaka koji je zaposlen i koji moze da ti pokaze isplatni listic. Videces ovo isto kod koga god da odes:

• Porez na zarade 10%
  • Doprinos za PIO na teret radnika 14%
  • Doprinos za PIO na teret poslodavca 10%
  • Doprinos za zdravstveno osiguranje na teret radnika 5.15%
  • Doprinos za zdravstveno osiguranje na teret poslodavca 5.15%
  • Doprinos za osiguranje od nezaposlenosti na teret radnika 0.75%

E pazi lika sta kaze da se od plate ne odbijaju dazbine drzavi,pa valjda je nekad cuo za bruto i neto platu ako nista drugo

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Vi njega ne razumete.On sve vreme hoće da dokaže da sve odbitke od plate snosi poslodavac a ne radni.Samo što neki ne mogu da shvate da ste vi taj bruto zaradili i neka skida i Lepa Brena sve vam je isto.A on kao "profi" mora sam da uplati od njegove zarade.Nije to isto ljudi.Ti kao radnik ne treba da misliš a oni dodatno trebaju da žuljaju mozak.I to nije u redu.Nije Slavko jedini što tako misli.

Споразумом је предвиђено да ће Министарство пољопривреде до краја 2025. године усагласити и завршити правни акт којим ће се дефинисати статус „Активног пољопривредника“, у складу са прописима Европске уније. Овим ће се подстаћи пољопривредни произвођачи који се искључиво баве пољопривредом као основном делатношћу, без дискриминације других пољопривредника.
Sta ovo znaci i da li ce da se ostvari
Evo ko je zakuvao temu.:ppozdrav:

Nazad
Vrh