Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Covek radi u tri skole da skupi fond 100% casova, ne otima od nikog, za razliku od tvojih predloga da se otme nekom i da nekom ko vec ima....

Ma pusti ga, dva dana mu se objasnjava, jedan napisao procente, trojica nas poslali i slike i ne vredi, knjigovodja rekao i on tvrdi da je tako. Jos sam ja alavi manipulator kome ni 3 skole nisu dovoljne. Kultura i vaspitanje mi ne dozvoljavaju da nastavim, mozda napisem i neke teze reci. Cekam samo kad ce da me banuju za ovoliki off topic.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Ides ti sada na ignore , a on ce da ubedjuje samog sebe da je on covek , a vi niste ljudi . 😂Ni istina vam nije vazna ! A sutra ocekujte i Vuka sa Wall Street-a da se ukljuci u diskusiju i da opovrgne i ove 2 slike sto su objavljene .😂

Poslednja izmena:
E moj Slavko ti ides po protestima da se boris za neka prava poljoprivrednika, a ustvari ovi sto te napadaju skidaju kajmak i plodove protesta. Sjasite sa coveka. Ovde su najglasnija dvojica koji su se nedavno hvalili da imaju platu 200 000. Njih verovatno ne dotice ni losa godina ni susa.

Ajde bez tenzija,kažite mi da li je u redu da ne može čovek da konkuriše za neku mašinu zato što je zaposlen negde?
Radi li on tu svoju zemlju?
A sad pitanje,da li je to pravedno?
I još postoji tu pitanja,
Zašto se ne uzmu po prioritetu za subvenciju poljoprivrednici koji nisu nikad ostvarili pravo na neki povrat?
Ili su subvencije namenjene samo za podobne koji treba svake godine da ostvare pravo samo zato što su bliže vatri?

E moj Slavko ti ides po protestima da se boris za neka prava poljoprivrednika, a ustvari ovi sto te napadaju skidaju kajmak i plodove protesta. Sjasite sa coveka. Ovde su najglasnija dvojica koji su se nedavno hvalili da imaju platu 200 000. Njih verovatno ne dotice ni losa godina ni susa.
Skola je bila za sve

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh