Nije on više za posmatranje.Čim je iznad proseka.Kao da sve zanima hemija i biologija.Ti si za posmaranje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije on više za posmatranje.Čim je iznad proseka.Kao da sve zanima hemija i biologija.Ti si za posmaranje
Ali nema doprinosa,PIO...Život u principu jeste hemija i biologija.
Pomesao si nije to onJa sam ti odgovorio na pitanja koja stalno spominješ ali si me ignorisao pa ne vidiš jer sam izneo tvoje hvaljenje kako si hteo da izbatinaš onog čoveka koji je išao da prska a ti se kao vraćaš sa nekog sastanka ili protesta.S kojim pravom.Jel te neko terao.Jel te čovek provociravo mnogo govori o tvojoj ličnosti i karakteru.
Izvinjavam se Slavku za to batinanje.U pitanju je Nedeljko.Nekako mi se obojica slično ponašaju.Još jednom se izvinjavam Slavku.Ja sam ti odgovorio na pitanja koja stalno spominješ ali si me ignorisao pa ne vidiš jer sam izneo tvoje hvaljenje kako si hteo da izbatinaš onog čoveka koji je išao da prska a ti se kao vraćaš sa nekog sastanka ili protesta.S kojim pravom.Jel te neko terao.Jel te čovek provociravo mnogo govori o tvojoj ličnosti i karakteru.
ОК, интелигентан човек али то ЈА, ЈА, ЈА, па ЈА, баш не пристаје интелигентној и паметној особи! Замисли Теслу, Ајнштајна, Милеву, итд,,, да су ишли по свету и викали ја сам геније, ја сам интелигентан, ја сам нај, нај па на шта би то личило и докле би догурали? Интелигенцију човек показује кроз скромност и резултате своје генијалности и знања. А не хвлоспевима и самоуздизањем самог себе.Ама људи Славко је јако интиленгентан човек то вам гарантујем вероватно паметнији од већине овде на форуму зато га немојте подцењивати Сад смо ваљда у демократском систему и има свако право на слободу говора и да размишља како хоће ,И реално има јако велико основно знање из различитих области и то треба ценити код њега а не ниподоштавати
Niko to neosporava,ali pomalo je bez veze jer to sam za sebe tvrdi.A kad se "utvrdi" u nekoj temi svaki treci post je njegov a često i po dva-tri posta zaredom.Nisam se salio kad sam napisao "@Šef,pa ti! Znaci,dalje nema!Ама људи Славко је јако интиленгентан човек то вам гарантујем вероватно паметнији од већине овде на форуму зато га немојте подцењивати Сад смо ваљда у демократском систему и има свако право на слободу говора и да размишља како хоће ,И реално има јако велико основно знање из различитих области и то треба ценити код њега а не ниподоштавати
На маркетинг.Замисли Теслу, Ајнштајна, Милеву, итд,,, да су ишли по свету и викали ја сам геније, ја сам интелигентан, ја сам нај, нај па на шта би то личило
Mislim da ti ovo nije trebalo.Njega možda poznaješ ali ne poznaješ sigurno gro ovihkoje si stavio ispod njega po koeficijentu inteligencije.Ама људи Славко је јако интиленгентан човек то вам гарантујем вероватно паметнији од већине овде на форуму зато га немојте подцењивати Сад смо ваљда у демократском систему и има свако право на слободу говора и да размишља како хоће ,И реално има јако велико основно знање из различитих области и то треба ценити код њега а не ниподоштавати