emigrant
Član
Koga nema?Kada su protesti nema vas ni jednog, svi ste u misje rupe!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koga nema?Kada su protesti nema vas ni jednog, svi ste u misje rupe!
Postovanje Dragane sad mi tek nista nije jasno ovaj procenat je samo za hobiste ili sve ukupno svi paori?99,9% paora! Nemaju vremena, traktor im u kvaru....
A da li taj poslodavac ima zakonske obaveze u vezi doprinosa koji važe za svakoga.Samo što ti je bilo lakše dok si radio u LŽTK-oni su ti sve skinuli i to ti je u procentima bilo uvek isto ili duži vremenski period.Ti sada imaš određenu sumu da izdvojiš iz tvog ličnog budžeta i odeš i uplatiš-po tarifi koju je država odredila i ta suma ti je dosta manja nego da radiš u firmi i samim tim je manja penzija.Kako ne shvatite da poslodavac sam odredjuje cenu svog proizvoda, kako god da se taj proizvod zvao. On ukalkulise i doprinose koje sam uplacuje, a ukalkulise ih i kroz plate da bi zaposleni bili zadovoljni. Poljoprivrednik uglavnom placa sam od zagarantovane cene koju mu drugi odredjuju.