Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I nedvosmislena je činjenica da plati radnik a NE poslodavac...U velikim sistemima i javnim preduzećima toga nema ali kod jednog broja privatnika je to vrlo rasprostranjeno. Deo plate ide na račun i na njega su plaćene sve obustave ( porezi i doprinosi), a drugi deo plate ide na "ruke" i na njega nema izdvajanja za državu. Često postoji varijanta da radnik hoće sve da ide na račun ali onda dobije ukupno manje, jer i gazda mora da plati još državi obaveze na taj deo, tako da to umanji radniku od plate...
Mislim po papiru da je ovo pola plate, za 15 dana u mesecu....Nemo se ljutis ali mrsavo to nesto
Sto manipulises podacimaPrestize me! Nabedi coveka da je prevarant jer knjigovodje navodno ne znaju. Evo i od mene platni listic, na 46k platu 9k platim ja PIO, a 7k poslodavac. I naravno 10% porez na zaradu. Ostalo mi je 33k. Milan je ispisao odbitke u procentima, ali ne vredi, slike su prevatantske.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
I za to laze, i mene kao ignorise a zna sta sam napisao i jednom mi je lajkovao komentarOde i Laza u ignore
Ko je 100% siguran da ga doticni nije ignorisao neka klikne like a ko je ignorisan neka klikne smajli smeha
Opa djurdjo, 6x33000 lepo boga miNe ljutim se, to je polovina, primamo iz dva dela i tako salju ove listice. A radim u 3 skole pa mi je ovo gde je najveci deo. Nije nikakva tajna kolika je plata nastavnika. Racunao preCednik onomad...
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Bice, bice! Obecao covek, samo dok zazivi rudnikOpa djurdjo, 6x33000 lepo boga mi