Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Zaboraviio si da napišeš da je bio i ostao najbolji među najboljima
Prvo da bi nastavili pricu, prekini da sto puta ponavljas fakultet pa fakultet, ja to nigde nisam potencirao.
Drugo nemoj da vredjas, ako nema isto misljenje kao ti ne mora da znaci da nije dobar covek.
Trece, da li ti mislis da je posteno da ti placas 15 hilj mesecno kao i onaj sa 0,5 h i ti sa 55 h? Iste doprinose, to je pravicno?
Da li je pravicno da neki ljudi nikad nisu dobili povracaj ni na jednu masinu? A neko je recimo na 10 vec uspeo? To se moze lako resiti da se dobija npr 30 bodova na to i eto resenja.
Cetvrto, kazes uplacujes 15 h drzavi svaki mesec, pa meni samo skinu bar 50 hiljada sa plate svaki mesec na razne doprinose, ko ima vecu platu bude to i mnogo vise.
Peto, i mi uplacujemo drzavi, proporcionalno sa povrsinom, odvodnjavanje porez pdv na gorivo seme vestak hemiju, ne dobijamo dzabe....
Sesto, da li ti imas srednju poljoprivrednu ili faks poljo ili veterinu? Tek onda si profi ako to imas, ovako si samo labo tehnicar na privremenom radu u poljoprivredi.

Pa tema je - Protesna vožnja traktorima, za sve drugo se može pisati u drugim temama, a ako nema druge teme, može da se otvori i da se skoncentrišu poruke na jednom mestu da se ljudi mogu lakše snaći.

Novu temu može da otvori svaki član foruma koji ima napisano više od trideset poruka, jedini uslov je da ta tema već nema otvorena na forumu.

To je jedan od načina da država natera ,,malog" da proda zemlju ,,profi" poljoprivredniku, radi uvećanja poseda za koji država misli da je do ra stvar.

To isto postoji i u mnogim evropskim državama ali na druge načine. Recimo da oni do 15ha plaćaju mnogo veći porez na imanje zemlje od onih preko 15ha. I razne druge mere.

Kakva razmisljanja jednog "profi" paora. Blago nama sa nama sta reci. Kakva megalomanija i alavost. Svi iz Kaca da daju samo njemu u arendu zemlju pa onda da idu kod njega na kazan i dnevnicu da rade.... Kakvi smo ljudi postali strasno. Mene bi bilo sramota ovako nesto da napisem. Zato su mi se mnogi ljudi koji imaju vise od proseka i smucili jer razmisljaju ovako ili slicno.

Ma jok i nisu tvoja razmisljanja, upravo to sto si i pisao mislis i zelis da se ostvari.
Ne razara me mrznja, nego sto bi reko balasevic ne volem takve alave tipove a ima ih na svakom koraku 😉
Svako dobro i necemo dalje da zatrpavamo forum 🙂

Haha, on je sve samo nije alav. U to budi siguran. I to govorim za naše selo, a šire da i ne spominjem koliko ih ima alavih...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Pisi slobodno koliko hoces . Prvi si me pitao u vezi doprinosa i lepo sam ti odgovorio slikom . Posle toga krece tvoja borba sa vetrenjacama da me ubedjujes kako sam ja hobi zaposlen ili sta vec i ostale budalastine sa knjigovodjama. Na kraju ces da me ubedjujes kako se ja jos nisam ni rodio 😂. A sto se tice ove recenice da nismo ljudi i da nam nije bitna istina . Stvarno ne razumem te ludacke izjave , ali nije ni bitno . Pozdrav i sve najbolje .

Osoba koja je sigurno veliki egoista i težak za razgovor jer je kao i trtmrt pola foruma blokirao što znači i da ima kratak fitilj ne shvatajući da sagovornici na ovom forumu mogu da mu vrate troduplo.A na fakultetu je izgleda znao više od profesora pa ga nije završio.

Nazad
Vrh