mixer87kac
Član
Karikiram... Da razbijem napetost....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde je on to napisao? On samo kaže da zakonski nije ravnopravno. Nema ništa protiv onih koji rade u firmama i pored zemlju...Pa ti dva dana pricas kako nas treba pogasiti. Zar ne? Da se odlucimo ili radimo njive ili idemo na posao, ne moze oboje. Ja sam vec pisao da ne zameram i ne delima ljude na hobi i profi, na malo i puno zemlje, nego na alave, bahate, duzne i ruzne, i na one normalne prizemne obicne ljude kojih ima i sa par jutara i sa 500 jutara zemlje da rade. Licno poznajem i jedne i druge....
Pa ne uključuju se što ih neće dotaći ta odluka o oduzimanju subvencija ljudima koji su zaposleni i rade poljoprivredu.Ali ćeš i ti i tvoji istomišljenici zdušno podržati tu ideju kao i ti što se ne javljaju.Ili možda grešim.Postavio sam par hipotetičkih pitanja u vezi malih čistih poljoprivrednika i nisi tu pokušao da se izjasniš ni za ni protiv,nego se javljaš standardno na moj post i standardno o izlascima na proteste.Ne mislim po stoti put da pišem razloge.Koliko sam pisao mogao si ih već napamet naučiti.Procitao sam sve postove i sem Slavka i jos njih par nisam primetio da se ovde oglasavaju ljudi koji se bave iskljucivo poljoprivredom. Samim tim zakljucujem da je malo ljudi bilo na protestima i da su im subvencije s neba pale. Oni nisu mogli da se pojave, morali su da se jave svom poslodavcu da bi im uplatio doprinose.
Ja predlazem da se umesto reci hobisti od danas koristi rec amateri!Zar ne primecujes da si skoro jedini koji potenciras tu rec hobisti.
On i sad ne veruje.To je skoro 40000 mesečno a oko 500000 godišnje.Koliko profesionalci plaćaju naričito oni što nisu u PDV a trebali bi biti.
To je vlast već unapred pojela pre nego što odluče hoće li biti 10% ili možda i više jer su svi parametri da dobro poslujemo.Oooooo . Posle ovog novog povecanja ostajace ti nesto i za stek
Nisam bas siguran u ovo sto si napisao.Gde je on to napisao? On samo kaže da zakonski nije ravnopravno. Nema ništa protiv onih koji rade u firmama i pored zemlju...