Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se slazem sa tobom, da mi treba da se borimo i usmeravamo svoju energiju i ujutro izadjemo na ulicu. Mi na ulicu, a neko ce na posao po raznim firmama, a benefit koji se ostvari protestima i pregovorima dobijaju svi jednako.Ja mislim da je suludo pricati o podeli na hobi i profi kad je jednako lose u poljoprivredi za sve. I mislim da je kolegama koji rade mnogo zemlje bolje da usmere snagu i energiju na mnogo vece probleme koje imamo, i da puste komsiju i poznanika koji radi zemlju i trci na posao neka radi i zivi svoj zivot. Nije on taj koji ugozava velike paore nego lobi otkupljivaci sa drzavom. Tu treba resavati a ne kopati kako nauditi komsiji koji radi 20 lanaca posle posla....
On je malo ranije studirao pre nego što se pojavio covid... Tako da mislim da nije njemu ispala...А значи теби је испала епрувета са Ковид вирусом?