Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Debela je toliko da mi pokriva sve gubitke u poljoprivredi,kako neki ovde misle.Ma Slavko je za mene sitna riba-da ga kupim sa svom zemljom i možda još po nekog jačeg od njega.

Ova pitanja imaju smisla i ja bi ih podržao.Ali verovatno je jedan od odgovora- mala suma novca se izdvaja.Verovatno bi morao otvoriti i firmu da bi ostvario benefite.Tako i ja sa umatičenim kravama ne ispunjavam uslove i mogu smatrati da sam diskriminisan da su i nama mogli nešto povećati kao svim stočarima ali mrka kapa od toga.

Значи онај ко је запошљен његов ПИО не важи само се рачуна онај из пољопривреде што плаћаш? Па већи је мој ПИО допринос од твог што у пољопривреди плаћаш.
Samo sto ne placas ti svoj doprinos vec ti uplacuje poslodavac.

Профи жене имају право на трудничко преко газдинства. Једини проблем је у локалним социјалним службама која неће тиме да се баве па те скину са к...а и кажу не може. Из личног искуства знам јер у Новом Саду може и нама су рекли идите и дајте им ове папире да виде како. Када смо дошли у Врбас и када су видели замолили нас да пријавим супругу као чистачицу преко било кога само да их не мучимо са пољопривредним газдинство.

Da si nekada bio zaposlen znao bi da se doprinos placa i na teret poslodavca i na teret zaposlenog . Vise na teret zaposlenog . Cak se na njegov teret skida doprinos i za nezaposlene .
Bio je on zaposlen i zna vrlo dobro koliko mu se skidalo ali sad kad nije zaposlen on je najljući protivnik hobista ili možda smatra da mi svi treba da pođemo njegovim putem.Ne znam samo kako će penzionere tretirati.Šta će biti predlog da oni plaćaju.

Bio je on zaposlen i zna vrlo dobro koliko mu se skidalo ali sad kad nije zaposlen on je najljući protivnik hobista ili možda smatra da mi svi treba da pođemo njegovim putem.Ne znam samo kako će penzionere tretirati.Šta će biti predlog da oni plaćaju.
Zar ne primecujes da si skoro jedini koji potenciras tu rec hobisti.

Nazad
Vrh