Lako je tebi da mirno spavas kad primas debelu penziju na ledjima nekog mucenika koji ima bednih 55 hektara i jedva prezivljavaNisi jedini.O meni sve znaju,samo ne znaju da ja mirno spavam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lako je tebi da mirno spavas kad primas debelu penziju na ledjima nekog mucenika koji ima bednih 55 hektara i jedva prezivljavaNisi jedini.O meni sve znaju,samo ne znaju da ja mirno spavam.
Oooooo . Posle ovog novog povecanja ostajace ti nesto i za stekDebela je toliko da mi pokriva sve gubitke u poljoprivredi,kako neki ovde misle.Ma Slavko je za mene sitna riba-da ga kupim sa svom zemljom i možda još po nekog jačeg od njega.
Samo sto ne placas ti svoj doprinos vec ti uplacuje poslodavac.Значи онај ко је запошљен његов ПИО не важи само се рачуна онај из пољопривреде што плаћаш? Па већи је мој ПИО допринос од твог што у пољопривреди плаћаш.
Koje si struke kad već pišeš da si stručno obrazovan?
Medicinski brat strucno obrazovan za sve i svasta
Da si nekada bio zaposlen znao bi da se doprinos placa i na teret poslodavca i na teret zaposlenog . Vise na teret zaposlenog . Cak se na njegov teret skida doprinos i za nezaposlene .Samo sto ne placas ti svoj doprinos vec ti uplacuje poslodavac.
Па какве везе има ја сам те паре зарадио није ми их он поклонио?Samo sto ne placas ti svoj doprinos vec ti uplacuje poslodavac.
Bio je on zaposlen i zna vrlo dobro koliko mu se skidalo ali sad kad nije zaposlen on je najljući protivnik hobista ili možda smatra da mi svi treba da pođemo njegovim putem.Ne znam samo kako će penzionere tretirati.Šta će biti predlog da oni plaćaju.Da si nekada bio zaposlen znao bi da se doprinos placa i na teret poslodavca i na teret zaposlenog . Vise na teret zaposlenog . Cak se na njegov teret skida doprinos i za nezaposlene .
Zar ne primecujes da si skoro jedini koji potenciras tu rec hobisti.Bio je on zaposlen i zna vrlo dobro koliko mu se skidalo ali sad kad nije zaposlen on je najljući protivnik hobista ili možda smatra da mi svi treba da pođemo njegovim putem.Ne znam samo kako će penzionere tretirati.Šta će biti predlog da oni plaćaju.