Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mogu da garantujem da bi bilo tako jer nemam nikakav dokaz ali s obzirom da kod nas u drzavi svako moze da dize ili spusta cenu kako hoce to mi je najlogicniji scenario.. Najvise bih voleo da se varam..Pogrešno razmišljanje totalno. Barem po meni. Mnogo bi pravednije bilo da sve ide kroz repromaterijal. A sa trgovcima se lako izadje na kraj. Danas barem ima ponuda sa svih strana i konkurencija je velika...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Nisam rekao da si glup nego bez tih kako ti kazes "dodataka" bi opet mi najebali..Reci slpbodno da sam glup,
Pa naravno da bi se morali ubaciti neki dodaci da bi se zaštitili poljoprivrednici.
Zašto onda idete sa zahtevom za sertifikovano seme,zar to nije isto
Neka sam ja glup ali bi to bio jedan od načina da se odredi poljoprivredno gazdinstvo koje se bavi poljoprivredom.
Što se Slavka tiče,on se sa svima posvađao tako da ne znam ni sa kim se dopisuje.
Sa Compom nisam imao neke diskusije i ne bih komentarisao i nisam ni pisao o njemu.
Slazem se, ali nesto ne vidim da ovu drzavu intereresuje da se neki problem resi zato i mislim da bi se opet nama obilo o glavu.. Sve se prebacuje od ove do one vlade, igraju se sa ljudima kao sa decom a narod vazda naivan.Sigurno bi i tu država mogla da pomogne, da povede računa o maržama i prodavcima i kao što može da ograniči cene parizera i deterdženta tako može i za veštačko đubrivo i herbicide, samo treba dobra volja. Može se u svakom okrugu pregovarati i ugovarati repromaterijal sa prodavcima koji neće da deru poljoprivrednike i davati podsticaj da kupujemo kod njih a ovi drugi neka dižu cene kome hoće...ali u ministarstvu svega ima samo nema poljoprivrednika pa svi oni gledaju samo analize, brojeve, prava a za praksu ih zabole patka...
Ima ona sta da prodaje da prezivi koju godinu , a kasnije nek nadje drugog. Svedno djavo uglavnom nadzivi coeka.Penziju nasleđuje supružnik tako da nije džabe plaćano.
U redu. Navedi mi koje od onih sedam udruzenja je lazno udruzenje??A šta misliš zašto?
Cilj je da se što više razjedine poljoprivrednici i da bude što više kojekakvih predstavnika poljoprivrednika.Zato i rade to što rade odnosno osnivaju lažna udruženja odnosno šalju svoje poltrone da osnivaju lažna i buše prava udruženja.
Ovoj zmiji se mora stati na put a zmija se mora hvatati za glavu.