Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Pogrešno razmišljanje totalno. Barem po meni. Mnogo bi pravednije bilo da sve ide kroz repromaterijal. A sa trgovcima se lako izadje na kraj. Danas barem ima ponuda sa svih strana i konkurencija je velika...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Ne mogu da garantujem da bi bilo tako jer nemam nikakav dokaz ali s obzirom da kod nas u drzavi svako moze da dize ili spusta cenu kako hoce to mi je najlogicniji scenario.. Najvise bih voleo da se varam..

Reci slpbodno da sam glup,
Pa naravno da bi se morali ubaciti neki dodaci da bi se zaštitili poljoprivrednici.
Zašto onda idete sa zahtevom za sertifikovano seme,zar to nije isto :unsure:
Neka sam ja glup ali bi to bio jedan od načina da se odredi poljoprivredno gazdinstvo koje se bavi poljoprivredom.
Što se Slavka tiče,on se sa svima posvađao tako da ne znam ni sa kim se dopisuje.
Sa Compom nisam imao neke diskusije i ne bih komentarisao i nisam ni pisao o njemu.
Nisam rekao da si glup nego bez tih kako ti kazes "dodataka" bi opet mi najebali..

Sigurno bi i tu država mogla da pomogne, da povede računa o maržama i prodavcima i kao što može da ograniči cene parizera i deterdženta tako može i za veštačko đubrivo i herbicide, samo treba dobra volja. Može se u svakom okrugu pregovarati i ugovarati repromaterijal sa prodavcima koji neće da deru poljoprivrednike i davati podsticaj da kupujemo kod njih a ovi drugi neka dižu cene kome hoće...ali u ministarstvu svega ima samo nema poljoprivrednika pa svi oni gledaju samo analize, brojeve, prava a za praksu ih zabole patka...
Slazem se, ali nesto ne vidim da ovu drzavu intereresuje da se neki problem resi zato i mislim da bi se opet nama obilo o glavu.. Sve se prebacuje od ove do one vlade, igraju se sa ljudima kao sa decom a narod vazda naivan.

Smatram dok se udruzenje namesti i okrene i udovolji i 10 udruženja svako za sebe pregovara, da je moja guzica najebala.

Ne moze bez politike i licnog interesa nigde! (Valjda smo takav narod i sa tim se moramo pomiriti!)
Mora se formirati "to" veliko udruženje i da ostali nemaju opciju cak ni kad uzmu "nesto" za sebe

A šta misliš zašto?
Cilj je da se što više razjedine poljoprivrednici i da bude što više kojekakvih predstavnika poljoprivrednika.Zato i rade to što rade odnosno osnivaju lažna udruženja odnosno šalju svoje poltrone da osnivaju lažna i buše prava udruženja.
Ovoj zmiji se mora stati na put a zmija se mora hvatati za glavu.

Neka osnivaju sta hoce i koliko hoce ali ako postoji (onakvo kakvo treba da bude) jedno veliko udruženje ostali mogu samo lazu i obmanjuju ili da se pridruže ili podrže.

Zapamtite ovo:

Onaj ko izvede najviše ljudi na ulicu se pita!
Onda ta jedna organizacija postavlja uslove a ne zahteve

A šta misliš zašto?
Cilj je da se što više razjedine poljoprivrednici i da bude što više kojekakvih predstavnika poljoprivrednika.Zato i rade to što rade odnosno osnivaju lažna udruženja odnosno šalju svoje poltrone da osnivaju lažna i buše prava udruženja.
Ovoj zmiji se mora stati na put a zmija se mora hvatati za glavu.
U redu. Navedi mi koje od onih sedam udruzenja je lazno udruzenje??

Nazad
Vrh