frkani
Član
Kako ih natjerati?Како није у праву за претње ипардашима? Лично је човек са мном кренуо трактором за НС код Ченеја су га назвали и рекли му да заборави на ипард ако се не врати. Кад сам организовао блокаде у Врбасу сви до једног су ми рекли, знаш ми не смемо, јбг имамо књиге, а знаш сви ми мутимо по мало па ако нам пошаљу инспекције казни ће нас. Само сам им рекао мењајте књиговођу. Сви они су толико ојачали и на сваком конкурсу пролазе као да је само за њих прављен. Мене и супругу су одјебали за пластеник, мени хтели оружије да одузму због организовања блокада. И како онда од неког таквог који је изгледа "Богом дан" за све конкурсе натерати да изађе на улицу?
Napraviti udruženje poljoprivrednika Srbije. Jedno krovno udruženje.
Imate svoje članove koji imaju obavezu da izađu kad ih udruženje pozove.
Ako ne izađu gube članstvo.
Borite se za interese članova i sve što izborite dobijaju samo članovi.
Tako možete izbjeći muljatore, one što čekaju da nešto dobiju a nisu prstom mrdnuli i sve ostale manipulatore, političke, filozofske ili neke koji su se dosjetili, na neuobičajen način da se okoriste tuđim radom.
Znači borba za svoje članove a ne za sve koji žive ili se izjašnjavaju kao poljoprivrednici.
Kome se nesviđa neka se učlani.
Možda grubo zvuči ali natjerati nekog da se bori, pa makar i sa dobrim namjerama da i njemu bude bolje, neće da može.