Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
I gle slucajnosti i oni su napravili udruzenje od 7 predstavnika 🤔 nesto mi ova kuhinja poznata, o zbunjivanju ne upucene javnosti!! Nekima ocigledno nije jer se govori da sve svi ujedinimo i da prevazidjemo razlike!

Visic hoce po nekad da je malo impulsivan. To sto je navedeno u zadnjoj recenici nije tacno. Ako cemo da budemo iskreni Stig, Bavaniste, Brestovac, Inicijativa i Subotica su po meni naj jaca udruzenja po broju clanova ostali pa i nase Kikindsko su manji, ali ne i manje vazni. Samo da napomenem da sam pomenuta udruzenja naveo nasumice, a ne po snazi.

Visic hoce po nekad da je malo impulsivan. To sto je navedeno u zadnjoj recenici nije tacno. Ako cemo da budemo iskreni Stig, Bavaniste, Brestovac, Inicijativa i Subotica su po meni naj jaca udruzenja po broju clanova ostali pa i nase Kikindsko su manji, ali ne i manje vazni. Samo da napomenem da sam pomenuta udruzenja naveo nasumice, a ne po snazi.
Mislim da je Vlada mislio na ta nova usruženja sa po par članova kojima je jedini posao da igra za vlast

Ako Zlatko Kokanovic zamoli udruzenja da mu se pridruze da odbrani svoj kucni prag , hoce li mu ostala udruzenja izaci u susret i pomoci ?
Tesko da ce neko reagovati ko nije direktno ugrozen.
Mnogi ce hladnokrvo gledati kako nasi mupovci razvlace i trpaju u marice komsije i prijatelje.
Scena vidjena pre par dana na pruznom prelazu u Lo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Tesko da ce neko reagovati ko nije direktno ugrozen.
Mnogi ce hladnokrvo gledati kako nasi mupovci razvlace i trpaju u marice komsije i prijatelje.
Scena vidjena pre par dana na pruznom prelazu u Lo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
I to sto kazes . Ako ne bude rudnika nece biti ni vecih subvencija . A opet to sto se desava desava se nekom drugom i mirna Backa . Samo da ne bude da seljaci blokiraju puteve onome kome ne trebaju da blokiraju 🤔

U 13h pocinje sastanak sa ministarstvom poljoprivrede oko svih zahteva ne ispunjenih, pa od sastanka zvisi sutrasnji dan protesta.

Nazad
Vrh