dragan.kovacev
Član
I gle slucajnosti i oni su napravili udruzenje od 7 predstavnika nesto mi ova kuhinja poznata, o zbunjivanju ne upucene javnosti!! Nekima ocigledno nije jer se govori da sve svi ujedinimo i da prevazidjemo razlike!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je Vlada mislio na ta nova usruženja sa po par članova kojima je jedini posao da igra za vlastVisic hoce po nekad da je malo impulsivan. To sto je navedeno u zadnjoj recenici nije tacno. Ako cemo da budemo iskreni Stig, Bavaniste, Brestovac, Inicijativa i Subotica su po meni naj jaca udruzenja po broju clanova ostali pa i nase Kikindsko su manji, ali ne i manje vazni. Samo da napomenem da sam pomenuta udruzenja naveo nasumice, a ne po snazi.
Tesko da ce neko reagovati ko nije direktno ugrozen.Ako Zlatko Kokanovic zamoli udruzenja da mu se pridruze da odbrani svoj kucni prag , hoce li mu ostala udruzenja izaci u susret i pomoci ?
I to sto kazes . Ako ne bude rudnika nece biti ni vecih subvencija . A opet to sto se desava desava se nekom drugom i mirna Backa . Samo da ne bude da seljaci blokiraju puteve onome kome ne trebaju da blokirajuTesko da ce neko reagovati ko nije direktno ugrozen.
Mnogi ce hladnokrvo gledati kako nasi mupovci razvlace i trpaju u marice komsije i prijatelje.
Scena vidjena pre par dana na pruznom prelazu u Lo.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ne pricaj neistine . Radio je kako treba dok je bio u opoziciji i dok nista nije odlucivaoKao i vođa
Da li spremas svoj motokultivator posto vidim da se interesujes??Ne pricaj neistine . Radio je kako treba dok je bio u opoziciji i dok nista nije odlucivao
Nego jel ima novosti oko petka i protesta ? Sta se desava i sta se blokira ?
Sa koliko ti traktora izlazis posto ne radis malo zemlje ?Da li spremas svoj motokultivator posto vidim da se interesujes??