Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ponovo ocekuju od istih da se bore i izbore za drugi deo.I svi kažu nema od tog ništa a svi potrčali da dignu subvencije, ja nisam više razočaran u vlast već u narod ali no.
Našao si neke debile i sad ih puštaš kao da nešto pametno mogu da kažu.
Ko bi od ratara 100+ pristao na uslov po grlu.
Nabroja šta njemu treba,za seme može,junica 100000 kad predje u kravu,plus onda za kravu,pa još i ako može od lokalne da dobije na tu istu junicu i kravu.Još uslovno grlo za direktnih 18000.I ako može da mu ja još stojim na drumu za to.Zasto je covek debil?? Sve sto je rekao culo se i na onoj konferenciji inicijative i udruzenja oko nje. Jedino se kod njih nije spominjalo to oko uslovnog grla. Po meni to i nije realno, mada to sad odgovara velikim stocarima. Ako na primer za 100ha treba da imam 50 uslovnih grla jebes poso kad treba da pravim objekat i nabavljam mehanizaciju za tu vrstu proizvodnje. Udruzenja sto pre da sednu da se dogovore, zaborave sujetu jer jer jedino tako se moze nesto uraditi.