Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Ako mogu da ispeglaju odnose neka urade to sto pre. Svima ce biti bolje.

Ostaje jos samo jedno resenje problema,otvaramo tastatura udruzdnje Paora.Neidemo na proteste,ali vodicemo rasprave na temu neizlaska i neodlaska do skupstine!
Predlazem Dr.Kisprdilova da otvori grupu za podrsku na Akademiji nauka u Novom Milosevu!

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Vec par puta u par razlicitih situacija sam pisao i evo po ko zna koji put se ponavlja, i opet ce se obistiniti a to ljudi nikako da shvate..
Najprostiji nacin da nas preveslaju u vezi cena proizvoda, konkretno sad suncokreta, sedne se sa uljarama njih bar ima malo i lako se resi, svedu se racuni i vidi se sta im se isplati, recimo 50 din/kg.. Ok, izaci ce neko na TV (mozda vucko) i reci ce da se zabranjuje izvoz ulja, onda ce se dici kuka i motika jer, je l' da, pasce cena, onda idu spekulacije, te bice 40, te bice 35.. Jao sta cemo i kako cemo, zovi medije, dizi frku, aha, evo spasioca: "sklanjamo zabranu izvoza, to ne moze tako, nasi poljoprivrednici su nama najbitniji, cena ne sme ispod 45 din biti". 70% vec presrecno, misli dobili su nesto, ako se onih 30% pobuni ima jos lufta da se digne do onih zacrtanih 50, ako se ne digne jos bolje..
U svakom slucaju oni propasti nece, sve je to dragi moji jako dobro isplanirano nego nas prejebu na taj momenat "popustanja" jer takav smo narod, kupujemo u Maksiju smoki na akciji za 100 din, necemo u DIS, tamo je 80 al jeb*s ga nije na akciji.........

giphy.webp

Tako ce nam biti dokle god se svi ne ukljucimo resavanju problema, makar u vidu podrske nekom ko je spremniji!
Lako je "pljuckati" sa visine po nekom, a znas kada bi sisao u tu masu bio bi manji od makova zrna!
Ali broj 1 problem kod nasih ljudi je sto se ne ukljucuje je mrznja! Nece da se onaj tamo ovajdi na njegovu konto jer mozda radi neki hektar vise od njega, i tako smo mi tu gde jesmo, da Bagra naj gora manupulise sa nama!

Poslednja izmena:
Zasto je covek debil?? Sve sto je rekao culo se i na onoj konferenciji inicijative i udruzenja oko nje. Jedino se kod njih nije spominjalo to oko uslovnog grla. Po meni to i nije realno, mada to sad odgovara velikim stocarima. Ako na primer za 100ha treba da imam 50 uslovnih grla jebes poso kad treba da pravim objekat i nabavljam mehanizaciju za tu vrstu proizvodnje. Udruzenja sto pre da sednu da se dogovore, zaborave sujetu jer jer jedino tako se moze nesto uraditi.

Zasto je covek debil?? Sve sto je rekao culo se i na onoj konferenciji inicijative i udruzenja oko nje. Jedino se kod njih nije spominjalo to oko uslovnog grla. Po meni to i nije realno, mada to sad odgovara velikim stocarima. Ako na primer za 100ha treba da imam 50 uslovnih grla jebes poso kad treba da pravim objekat i nabavljam mehanizaciju za tu vrstu proizvodnje. Udruzenja sto pre da sednu da se dogovore, zaborave sujetu jer jer jedino tako se moze nesto uraditi.
Nabroja šta njemu treba,za seme može,junica 100000 kad predje u kravu,plus onda za kravu,pa još i ako može od lokalne da dobije na tu istu junicu i kravu.Još uslovno grlo za direktnih 18000.I ako može da mu ja još stojim na drumu za to.

Nazad
Vrh