Што каже један покојник: само вас посматрам како сте (смо) жалосни и јадни и бедни у својим коментарима.Да ли је ико од вас приметио један ФИЛТЕР међу члановима овог форума који се односи на оне који имају МНОГО и оне који имају МАЛО.Е па прегледајте мало постове и видећете разлику у дискусијама те две популације.Жалосно је видети, да они који су нас, који смо протествовали, за СВЕ, осуђивали и критиковали па су онда дигли буну да се под хитно протестује пошто су наводно СВИ угрожени , па кад су видели да су у мањини и да је то руководство које их је водило узело то што је узело,а да су они сада изје...ни, е онда их нема на форуму, него нешто ЧЕКАЈУ,, а шта чекају НЕ ЗНАМ.Што каже Киш , ја за њих буну нећу дизати па макар и мени било сто пута горе. Пун ми је кофер тих што манипулишу масама и поштеним људима,јер има једна лепа новокомпована ,,ГДЕ СИ БИЛА(био) КАД САМ БИО НИКО.Јер кад смо ми протествовали циљ је био Београд али није се ишло за Бг из једног простог разлога и јединог народ није има горива ,, не зато што није хтео већ што је бедан ,,,А што је бедан ,,??е па бедан је управо због тих који сада хоће да истерују правду ..Е сада би требало да ми као они прошлог пута кажемо ,, Па то није начин да се остварују права сељака , то треба мирним путем ,треба разговарати итд,,итд.Ма немогу да смислим те љигавце, не зато што су намирени и што су селективно награђивани од бившег министарства већ што су осетили да ће изгубити 1/100 ти део од оног што им следује , а не питају се за оне који су већ давно све изгубили и продали и задњу краву и теле да би платили порез и доприносе.Баш бих волео да видим ту ЕЛИТУ на челу са својим представницима КАКО ће изаћи да протестују ,кад ће само њих пар десетина имати нафте и нове тракторе да изађу на улице , али мислим да неће имати му..а ,јер би се тиме офирали ,већ ће што кажу наша браћа босанци наговорити сироту рају да за њих протествује.Ми јесмо исто против ове неодлучне и неодговорне власти која нас сваки дан враћа 10год уназад али кад протествујемо ХОЋЕМО да се из корена мења све, и да се једном за свагда рашчисти стање у пољопривреди , а не да данас протествују млекари, сутра ратари прекосутра воћари накосутра они који имају много и тако даље.Треба једноставно као у суседној Хрватској, да блокирамо Србију и да изнесемо своје ставове за целу грану, и да не одустајемо док се СВИМА не испуне захтеви .То је једини начин ,пут и правац