Stilo
Član
Najsmesniji virus u istoriji lagano presao cenzus...
Sta reci? Koju poruku poslati?
Sta reci? Koju poruku poslati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se uzme , evo kako trenutno javljaju rezultate na lokalu u Beogradu niko neće moći da formira vlast bez Nestorovića .SENDVICARI opet ubedljivo pobedili.
Kao i oko korone?On i nema neku moć i neće ni
imati...(Nestorović)....
On je tu da malo zamuti stvar...
Upravo tako...meni su bas bljak!...kad ono medjutim!...iznenadjenje!On i nema neku moć i neće ni
imati...(Nestorović)....
Upravo tako...meni su bas bljak!...kad ono medjutim!...iznenadjenje!
Kao i Milica - zavetnica , kobajagi protiv Vučića a prošli put odmah potrčala da izjavi kako neće sa Djilasom u koaliciju na lokalu ( Beograd ) jer je on za sankcije Rusiji .On i nema neku moć i neće ni
imati...(Nestorović)....
Pa zna se ko je njoj skupljao potpise za kanditaturu, kakva crna opozicija klasicna prevara.Kao i Milica - zavetnica , kobajagi protiv Vučića a prošli put odmah potrčala da izjavi kako neće sa Djilasom u koaliciju na lokalu ( Beograd ) jer je on za sankcije Rusiji .
Nema on sta da mrsi druze, on je deo te ekipe. Predstava za zaslepljen narod.Citam ovde sta se pise, ne znam zasto neki smatraju Nestorovica za prevaranta i manipulatora, ako je on to sta su ovi drugi?
Po meni je hrabrost ovako izaci na izbore, bez novca iz budzeta za finansiranje kanpanje...
Na tv-u nikad nije pozivao gradjane da glasaju za njega.
Meni je drago da je tu pa makar samo malo da mrsi konce ovoj mafiji.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
I svi ovi oko njega ,ne skidaju se sa hepija.Nestorovic kaze u kampanji potrosio 12000 evra...a cinjenica je da je na nacionalnim televizijama proveo vise nego cela opozicija zajedno...
Sledećih nedelju dana će se pokazati ko je i šta je. Ja lično mu ne verujem.Citam ovde sta se pise, ne znam zasto neki smatraju Nestorovica za prevaranta i manipulatora, ako je on to sta su ovi drugi?
Po meni je hrabrost ovako izaci na izbore, bez novca iz budzeta za finansiranje kanpanje...
Na tv-u nikad nije pozivao gradjane da glasaju za njega.
Meni je drago da je tu pa makar samo malo da mrsi konce ovoj mafiji.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Videćemo kome ce se u Beogradu pridružitiNema on sta da mrsi druze, on je deo te ekipe. Predstava za zaslepljen narod.