Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
markodanube je napisao(la):provac , ti ocigledno mesas pojmove.
markodanube je napisao(la):provac , ti ocigledno mesas pojmove.
ja sam skoro bio u Banatu, Backoj i Sumadiji i razocarao sam se kako su seljaci u Vojvodini osiromasili .
Ne cvetaju svima ruze i nisu svi u dilu sa Pajticem i njegovim banditima.
Bravo za post..
Istina je da ima mnogo siromašnih u Srbiji, da smo osiromašili upravo zbog loše vlasti, koja se nije potrudilada nas izbavi iz situacije u koju smo zapali, nego nas gura sve dublje u glib.
Zoran0230 je napisao(la):Sada se ovi na vlasti lepo smeškaju jer su im fotelje očvrsnule-dajte ljudi malo jedinstva i poštovanja u ovim teškim vremenima
Ja mislim da je ovo pametno pitanje.provac je napisao(la):NE ODGOVARAM VISE NA PROVOKACIJE vec samo na pametna pitanja
ralekiraj je napisao(la):Ja mislim da je ovo pametno pitanje.provac je napisao(la):NE ODGOVARAM VISE NA PROVOKACIJE vec samo na pametna pitanja
Zbog cega imamo Asocijaciju poljoprivrednika Srbije i Asocijaciju poljoprivrednika? Zar nije bolje da imamo samo jednu asocijaciju?
provac je napisao(la):nemas asoc poljoprivrednika vec samo asoc polj srbije i asoc polj vojvodine, jer su vase vodje mislile da ce im neko uzeti vlast a verovatno to nije bez razloga pa su poslusali ljude iz min polj pa su navrat nanos osnovali asoc polj vojv da ne bi dozvolili da se seljaci konacno ujedine i postanu jedinstveni i jaka opcija koja nije njima odgovarala jer se plase jakog seljaka, e to ti je pravi odgovor , jer su seljaci bili za ali ne i njihive vodje koji se na ovom forumu kriju jer ne smeju da izadju pred narod sa obrazlozenjem zasto nije osnovana jedna asoc.toliko za sada ako treba vise tu smo ali samo da se zna da su to nase komsje koje pozovu na tv i oni kazu kako je u polj raj, jeste za njih ali nije za sve.pooz
Post je spojen: [time]1291556756[/time]_________________________________________________
ako si mislio na one na koje i mi mislimo u pravu si toshiba , nama nisu za cilj fotelje, mislim na ovu strukturu APSa jer nam je cilj vec iznet a kada dodje do toga da seljak udje u parlament sigurno cemo ixzabrati najpametnije i najskolovanije ali ne sa mandatom ZAUVEK vec ako nas ne budu zastupali ili prodali onda noga.pozzzzz
NA,North ARMY je napisao(la):@ Rabadzija i Toshiba molim vas da iznesete vase stavove kako unaprediti poljoprivrednu proizvodnju u ovim uslovima.
Zorane,Zoran0230 je napisao(la):Rabadžija,donekle si u pravu-ima neradnika ali ima i radnika.Mi kao poljoprivrednici smo upali u takvu utakmicu gde protivnik vodi 3:0 a ima još 5 minuta do kraja a imamo igrača manje-Kako da mi tu pobedimo.Porediš naš standard gde su plate 200E i standard od 2000E.Kod nas postaješ poljoprivrednik ako platiš PIO bez obzira da li išta znaš o poljoprivredi-da li je tako i na zapadu.Ja se slažem da treba da se plati PIO ali ne da bude osnov za subvencije.A kod nas čak ni poljoprivredni penzioner nema pravo na subvencije.Uđi u poljoprivredni biznis bez subvencija i u zavisnosti koliko si jaki toliko ćeš izdržati ali ne dugo,Stoku nam otkupljuju nakupci,kradu nam na kantar kada predajemo svoje proizvode a zakona protiv toga nema,Da li i toga ima na zapadu.Tamo je paor gospodin a ovde osoba drugog reda,Kod nas se prvo donese zakon a za uslove kad bude a na zapadu?Moga bih tako ceo dan da pišem i ostalo bi i za sutra.
Zoran0230 je napisao(la):Rabadžija,donekle si u pravu-ima neradnika ali ima i radnika.Mi kao poljoprivrednici smo upali u takvu utakmicu gde protivnik vodi 3:0 a ima još 5 minuta do kraja a imamo igrača manje-Kako da mi tu pobedimo.Porediš naš standard gde su plate 200E i standard od 2000E.Kod nas postaješ poljoprivrednik ako platiš PIO bez obzira da li išta znaš o poljoprivredi-da li je tako i na zapadu.Ja se slažem da treba da se plati PIO ali ne da bude osnov za subvencije.A kod nas čak ni poljoprivredni penzioner nema pravo na subvencije.Uđi u poljoprivredni biznis bez subvencija i u zavisnosti koliko si jaki toliko ćeš izdržati ali ne dugo,Stoku nam otkupljuju nakupci,kradu nam na kantar kada predajemo svoje proizvode a zakona protiv toga nema,Da li i toga ima na zapadu.Tamo je paor gospodin a ovde osoba drugog reda,Kod nas se prvo donese zakon a za uslove kad bude a na zapadu?Moga bih tako ceo dan da pišem i ostalo bi i za sutra.