Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361

Dobro znas na koje ja ciljam,na one sto su nam uzeli kirije za zemlju koju mi radimo i ulazemo i jos povrh toga ISPADA izborili smo se da uzmu jos 35 hiljada a da niti seju niti zanju...
Ondaa daj i ja svee da zajebemm,uzmem kiriju i uzmem jos 35 hiljada po hektaru i da idem na letovanja zimovanja i briga mee sto je kukuruz i psenica 14-5 din ,briga me da li je poplava ,susa ili gradd...
Ciste pare u dzep i sve 5 uvisss.

Ovo je odlično, javite se članu [B]kalman 58[/B] da bi ste saznali te rezultate. Bilo bi još bolje ako bi ostavio broj telefona da te ljudi mogu nazvati da im pročitaš da li su na spisku ovih što su prošli konkurs.

Ili možda najbolje kada ti je poznati i znaš 75 posto onih koji će proći konkurs, da možda ovde objaviš imena, da se ljudi saznaju navreme.

Ili ti možda zapravo nisi upoznat koji 75% njih prolazi konkurs, nego si to napisao ovde samo da bi pisao malo offtopica.
Ipak je moc cudna stvar,samo ukanali diskusiju za mene ne brini drzacu se slepo pravila foruma

Evo ja ću da pitam ko to krade. Znači ime i kada je šta ukrao?

Veruj da tu informaciju neću prećutati, otići ću u policiju i reći da imaš konkretne podatke sa imenima i šta je tačno ukradeno.

Ili si to o krađama napisao samo da bi nešto pisao.

Daj bre Boderlica "oladi malo,svaki drugi post je tvoj u svim temama!Trpas se u sve teme,sve vise imam utisak da si isti kao i onaj sto su mu ćupriju uzurpirali!

Ja ne znam kako da mu objasnim da ne piše offtopic ovde u temi, ako mu nešto obrišem žali se na cenzuru, ako mu ništa ne obrišem članovi se žale da ih smara.

Interesantno.

Ne treba nista brisati sem uvreda . Slavko mozda ima dobre namere ali je kolovodja u podelama seljaka . I zbog takvih se seljak nece ujediniti skoro .
Samo ukratko nesto pa neka udruzenja razmisle . Shvatam ono bolje vrabac u ruci ali na duze staze je to pogubno . Pa majku mu ako je jedan od uslova bilo prisustvo medija nema odustajanja pa makar i da nema tog vrabca u ruci . Za buducnost i omasovljenje je to dobro jer bi se pokazalo neopredeljenima da je rec rec i da se seljak ne prodaje zbog vrabca . Takodje svakim popustanjem i gazenjem reci i ljudi iz vlasti to vide i shvataju vodje udruzenja i seljake mlakima i spremnima na mrvice .
I ne vidim razlog da se ukljuci i neko iz opozicije . Pozvati Jakovljevica iz dveri ili Tufendzica , Sevrlaica da podrze . Takav protest bi dobio novu dimenziju i bio mnogo pogubniji za vlast 🤔

Upravo zbog tvoje poruke i smejanja Bubua .
Не разумем. Поставио сам нормално питање!
Ако имаш нешто да кажеш и мишљење,онда је следећи корак да нешто предузмеш. Јел се то стидиш људи,асоцијалан си или шта?
Шта те је спречило да одеш на састанак и кажеш људима то што си рекао сада? Видим да си у политици,тј бар је пратиш,ја не знам ни 1% политичара нити презимена њихових ни ко су ни шта су као ти. Значи имаш времена,јер која би будала то толико пратила поред посла код куће и у штали.
Ако си толико сигуран и вољан и знаш како би требало зашто ниси отишао? Ето одговори ми да знам и ја.

Pre neki mesec je Slavko objasnio kako idu te stvari i shvatio sam da od tog posla nema nista . Ako nadjem njegovu poruku poslacu ti i u njoj se nalazi moj odgovor .
Ovo je moj nacin da neki jaci ljudi cuju misljenje . Pa valjda ulazi u razmatranje i ako se ovde nesto dobro napise ?

Nazad
Vrh