Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Provac, nemoj samo TI da mi pričaš o tome šta se valja činiti u 21. veku a šta ne... :cao:
Inače otvorio sam temu o davaocima krvi, ali ju je jedan globalčić zatvorio s obrazloženjem da tema nije vezana za poljoprivredu (zaista smešan argument s obzirom na to kakvih sve tema ima)...

Ja sam ti dao dva dobra saveta šta da radite. Prvo: ublažite retoriku. Drugo: nađite neko rešenje da budete u sprezi sa vlašću (ili napravite svoju stranku ili nađite nekog da vam bude saveznik).

Znam da se samo praviš da ne razumeš o čemu pričam samo da bi me se otarasio, ali meni nije teško da lupam copy/paste i narednih 50 godina ako treba...

ja sam ti lepo savetovao sto kaze ona narodna,, prvo se pomete djubre ispred svoje kuce pa tek onda ispred tudje.,, zapitaj se sta si ti uradio da bi bilo bolje, a ne da kritikujes druge.znam ja da si ti antiprotivan ali dok je takvih tako ce nam i biti.daj svoj doprinos i bilo kakav rezultat pa onda kritike.ti si ocigledno nasao svoj interes i ovde nas potcenjujes jer si ocigledno egoista, mozda mnogi od nas zive i mnogoooo bolje od tebe ali se bore zarad zajednickog boljeg sutra,
i nemoj da se ponasas kao da si na FARMI da iznosis neke podatke tipa carsijske price i unosis razdor na teritorijalnoj osnovi, jer se nikad ne zna sta donosi dan , a sta noc. nisam zlonameran vec me je zivot naucio tome. i ceo zivot se drzim narodnih izreka jer su proistekle iz 1000 god iskustva, pa prema tome zapamti ,, da nicija nije do zore gorela,,.ja licno nemam nista protiv suprotnih stavova , ali ljudi koji su isto u nekoj org ili udruzenju ili zadruzi a imaju drugaciji nacin postizanja cilja,prema tome ostavi nas na miru mozda ces se jednog dana ponositi sto si nas poznavao.pozzzz ali sam protiv onih koji vicu na sav glas protiv a ni sami nemaju neki svoj program niti stav

Potpuno si u pravu PROVAC. Samo napred. :D

Ne treba se osvrtati na filozofe, koji traze dlaku u jajetu.
Treba se boriti i istrajati, za dobrobit svih ljudi koji se bave poljoprivredom.
Nije vazno ko zivi bolje, a ko losije. I ko je zaradio ove godine, a ko izgubio.
Svi treba da budemo slozni jer se tako, jedino moze postici neki rezultat. :cao:

ja koliko vidim vi se samo svadjate izmedju sebe umesto da konstruktivno razmiljate koga da dovedemo na vlast i kako ovu da skinemo :sta:

Karalic je napisao(la):
Nije poenta da ovi odu sa vlasti, ili da dodju neki novi...Poenta je da OVA vlast , ili bilo koja sledeca koja dodje posle ovih, uvazi nase predloge (uopsteno, kako seljaka , tako i radnika), da poboljsa standard gradjanstva uopste, da iskoreni glad iz Srbije!

A , ako nisu u stanju da nam to obezbede, nek se menjaju dok nam ne dodje neko ko to moze da obezbedi..

I , da se odgovara za svaku izgovorenu rec u kampanji, da rec ima svoju tezinu..

Kao sto aktuelni Predsednik Srbije rece u predizbornoj kampanji da ce otvoriti novih 500, 000 (petsto hiljada) radnih mesta, a on zatvorio 700.000 ( sedamsto hiljada) radnih mesta.

Da laz u predizbornoj kampanji rezultira ostavkom posle tri meseca, ili padom Vlade.

Mislim da ne trazimo mnogo...
:ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Potpisujem....ovaj post.da se predizborna obećanja i programi stranaka nebi završavali na rekla-kazala a onda pojeo vuk magarca.konj se za plot veže a čovek za REČ.pa ako treba silom silom.nisam stranački opredeljen bio,nisam ni sada,nisam nasilan čovek-ALI ZNAM DA BUDEM veoma nezgodan kada me neko laže,krade ono što je moje.........itd.ostao sam na selu,obrađujem apsolutno sam 125kj,nisam hteo kancelarijski posao i moram da istaknem ono glavno:ako ništa drugo to dugujem svojoj struci(barem njoj)jer ovo što rade sa poljoprivredom i poljoprivrednicima je čisto satanizovanje kako u medijima tako i u lopovluku koji se trenutno obavlja u ovoj "državi".ako neko baš nemora da se buni, iskreno rečeno ja nemoram,ne zato što je meni lepo i bajno nego što mogu preživeti i u ovakvoj situaciji.ali ja nepravim razliku između velikih i malih,to treba da nam svima bude jasno jer to nije ljudski da ja kažem ja sam velik proizvođač,za mene nema zime onaj ko radi 20-30-50kj ima 3-4 krave itd.on nek se razvija.pa stanite malo,valjda smo i mi krenuli iz 10-20kj primer.Ali tada je moglo.SADA NEMOŽE čak ida ti ljudi hoće to.pa ko nebi voleo da radi naveliko,uposli ukućane svoje,radnike.ALI sada to nemože i hoće.nema dugoročnih razvojnih planova usmerenih ka poljoprivredi,zaštitnih cena proizvoda(barem nekih).bilo je lepo pre 3-4 godine,ljudi uzimali kredite,zaduživali se,realne cene proizvoda itd...sad je za jednu godinu sve to uništeno.samo za jednu godinu vidite šta je urađeno sa poljoprivredom.stoga nemože meni niko da priča da sam neradnik,neznam da organizujem svoj posao itd.svi smo mi isti i veliki i mali,stim što se veliki smeju malima kad propadaju a neznaju da to isto sutra i njih čeka,samo što svoju agoniju će malo duže da produže :ppozdrav: :ppozdrav:velika riba jede manju ribu.to netreba dozvoliti iz više razloga.pozdrav

miroslavjovanovic78, ::svaka cast::.svaka reč ima težinu i na mestu.Svi oni koji mi govore da kukam odgovore imaju u ovom postu.Ja sam od onih da tako kažem srednjih i pre par godina kada sam imao ušparano 2000 E bio sam na konju a sada se ne osećam sigurno ni sa 5.Samo izmišljaju namete kako bi hranili neradnike i čuvali socijalni mir.Od poljoprivrede se najviše uzima počev od kantara do finalnog proizvoda.

vidite,ja nisam išao na proteste kada su bili zato što to volim,zato što sam nasilan itd.nego zato što sam namirisao šta se sprema.predsednik aps-a Bogdan isto tako,čovek drži preko 500 tovljenika i zašto bi se morao cimati i zbog cene pšenice,uvoza mleka,malinara itd...,Bane isto tako čovek nije mali proizvođač a bori se za prava poljoprivrednika,Provac isto tako,moj kolega NA koji treba da završi sutra studije i šta od njih da očekuje......Ako ćemo mi raditi za preživljavanje,pa svi ćemo mi preživeti,ali mora se neki red znati.čovek može i bez advokata i bez zubara ali bez hrane nema života.potencijali poljoprivrede u srbiji su mnogo mnogo veći ali bez ulaganja u poljoprivredu i poljoprivrednike to je samo mrtvo slovo na papiru.nije teško stanje u poljoprivredi konkretno sada zbog sv.ekon.krize-to su priče za slaboumne ljude.najlakše je nešto pripisati zbog eto veštački napravljene krize,da bi se određeni još više okoristili na lak i jednostavan način.Oni nemoraju da rade jer njihovo je samo da veštački stvore krizu i ubede veliku većinu u to.manipulacija ljudima je opasna stvar-ali pre ili kasnije se obije o glavu.pogledajte samo kroz istoriju ko je manipulisao i kako je završio.sve ima svoj početak i kraj,ničije nije večno
Post je spojen: [time]1291503000[/time]

svaka ti je na mestu i ja se licno ponosim, bez ikakvog ulagivanja na momke poput tebe i NA jer ste vi kao i mnogi iz asocijacije pokazali i dokazali kao skolovani potencijal ove drzave da imate m.da da kazete NE lopovluku i svima koji hoce i na zalost zive na nasoj grbaci , ako seljak mora da kupuje soc mir. zasto ga ne odrezu tajkunima i to debelo a ne da ih molis,,pa bio bi red da se i oni koji su nepravedno bogati bar malo osete odgovornim,, pa zna se sta se radi sa nepravedno bogatim koji su iznikli iz pepela i ratnih profitera , cije su pare oblivene krvlju ,za to postoji samo jedan pravi zakon,, KINESKI,, na kolena i metak u celo, a ne da bi ga kaznili oni ga iskljuce iz golubarskog saveza :haha:srbije ili ga kazne i posalju za ambasadora :bravo:.nismo mi sisali paradajz kao mali nego sisu pa ne znamo da se cene odredjuju na svetskom trzistu ,,oni nama pricaju kao da smo mi u 13 veku a ne u 21 gde i u planinama imas sada i internet i mobilni i satelitsku (oni misle da mi misliomo da tito jos nije umro i da jos uvek imas samo rts1 i rts2)e pa zajebali su se , ako vec hocete da svi podjednako podnesemo teret krize onda pomozite i onom sa 5 krava da opstane kad moze jedna danska da podstice svoje proizv mleka sa 24 centa(36 c otkupna a drzava dotira do 50c)onda uzmite od prebogatih da bi sutra i taj sa 5 krava opstao i posle krize imao 50 i da moze mleko da se izvozi jerr je ocigledno da ce hranu biti tesko proizvesti, a ne prodati .pozzzz

Tako je,momci samo se bojim da sve ovo ne može da se izvede nekim mirnim protestima.Uvek je bilo onih koji su podmetali klipove pod točkove.Nikome nije dobro a ko misli da mu je dobro sam sebe laže,život se promene u sekundi.
Mnogi od njih će se busati kao i 91 i 99 da oni bolje znaju šta se dešavalo na srontu od nas koji smo tamo bili a i vladajuća garnitura je uglavnom sastavljena od takvih,koji neće mrdnuti prstom zarad tuđih interesa nego samo go svojih.Ministarstvo poljoprivrede bi mnogo moglo da uradi samo kada bi htelo ali nije im u interesu.Vidi se da su nesposobni.Da li je neko dobio neki vid odštete za poplavljene njive?To je samo jedan u nizu problema.Postoji jedna narodna:Velika kera nikad nije ujela malu

pojedina udruzenja iz vojvodine i asocijacije koje imaju toliko clanova da mogu da stanu u jedan tramvaJ su dobili donacije od eu 140.000eu , a asocijacija je dobila cir na dvanestercu, toliko o davaocima krvi iz vojvodine tako da su ti pingvini koji samo tapsu prodali svoj obraz a seljaci da ne kazaem paori koji su ostali van tih udruzenja opet ostali j,,,na stranka.toliko .da se zna a zna se mnogo vise jer svako go..no ispliva na povrsinu

Nisam se do sada uključio u ovu temu ali Ti ne da si Mrgud nego sve više podsećaš na Kalimera.On je stalno vikao:nepravda ,nepravda..Nemoraš mi odgovoriti pošto znam odgovor unapred ali ovakvim pisanjem ništa nećeš postići.Pozdrav i stavi prst na čelo pre nego što javno istupiš. :ppozdrav:

kiraj ti stavi prst u uvo.nemoj ti nikoga da ucis sta ce reci jer je sasvim ocigledno ko se i odakle javlja i sa kakvim komentarima.ocigledno vas pogadja istina.za pametnog coveka i komarac je muzika

provac , ti ocigledno mesas pojmove.

ja sam skoro bio u Banatu, Backoj i Sumadiji i razocarao sam se kako su seljaci u Vojvodini osiromasili .
Ne cvetaju svima ruze i nisu svi u dilu sa Pajticem i njegovim banditima.

provac je napisao(la):
kiraj ti stavi prst u uvo.nemoj ti nikoga da ucis sta ce reci jer je sasvim ocigledno ko se i odakle javlja i sa kakvim komentarima.ocigledno vas pogadja istina.za pametnog coveka i komarac je muzika
Ja bar nisam bezobrazan.ZBOGOM.

a koja ti je bila namera da se samo pojavis i pod...bavas ako je tako kazi.mislim ako si se nasao uvredjenim iznesi razlog pa da ti se odgovori ,a ne tek posle 93 stranice se pojavis tu i savetujes nekome da stavi prst na celo sa kojim argumentima i pravom.zapamti samo jedno ,,baba je dala banku da udje u kolo , a dace 5 da izadje,,znas ti na sta se to odnosi.ovde su svi zamoljeni na ovoj temi da daju neki svoj stav i argumente a ne samo da nekog podj..... NE ODGOVARAM VISE NA PROVOKACIJE vec samo na pametna pitanja ne zelim da se peglam sa svakim ko ne zna sta nezna.pozzz

Pisanje u ovoj temi postaje kontraproduktivno, provac je skroz pozitivan lik i čovek koji bez ikakve zadrške hoće da pomogne ali je , s pravom, revoltiran i kad to napiše ovde ljudi kontaju nešto sasvim deseto pa se koljemo i delimo među sobom. Baš zato bi mnogo bolje bilo da se okupimo na sastanku asocijacije, i gledamo se u oči dok razgovaramo, ovo drkanje preko foruma gubi svaki smisao i samo unosi zlu krv među nas a svi se kuvamo na istoj vatri.

ja def vise ne odgovaram na kojekakve provokacije vec cu se ukljuciti na pametne i konstruktivne diskusije jer samo trosim vreme koje mogu da posvetim nasoj asocijaciji.pozzzz

Nazad
Vrh