galicije83
Član
Da znas kako posluju DOO firme ne bi o ovome pisao i kako izvlace novac na koga ne olacaju porez...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se na mene odnosilo prvi put sam bio na sastnku i slusao sam,nisam hteo da se javljam za rec jer nisam na blokadama i protestima a dosao da se pravim pametan.Malo si stekao pogresan utisak, ali necu da pricam o ljudima koji nisu ovde.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Evo ja recimo sada dajem 15 ha u zakup i kažem ne treba lova,hoću robu iz zakupa u vrednosti 500 evra/ha.I ostaju mi subvencije.I imaću promet preko računa.I vuci siti i ovce na broju.Jednostavno, zemlja u zakupu nema pravo na subvencije i ciao regazzie....gazdinstvo koje ima recimo 10ha zemlje, a nema ni grama na skladistu ili prometa preko racuna, ugasiti i onempgucoti da isto dobije subvencije...eto kao se resava zamlja kja js data u zakup..isto ko i drzavna...nemas pravo na subvencije...
PS: možeš samnom u januaru u Južnu Ameriku.Ali ne o njegovom trošku, o svom naravno...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Nemas ulaz za deklarisano seme i hemiju,a zakupac ako je u PDV to nemoze da ti pise na tvoj racun!Evo ja recimo sada dajem 15 ha u zakup i kažem ne treba lova,hoću robu iz zakupa u vrednosti 500 evra/ha.I ostaju mi subvencije.I imaću promet preko računa.I vuci siti i ovce na broju.
Znam ja šta je mislio...PS: možeš samnom u januaru u Južnu Ameriku.
Kako bre,lepo je ponudio da povede?
sta?Lupio si pa osto ziv.